Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Бареков избира име на партията си с онлайн анкета

OFFNews 30 декември 2016 в 12:37 4877 7

Евродепутатът Николай Бареков предостави възможност симпатизанти и членове на "България без цензура" да изберат името на новото политическо движение, чието начало ще бъде дадено в деня след Богоявление (7-и януари), съобщават от пресцентъра на бъдещия проект.

Чрез онлайн анкета всеки, който желае може да гласува за посочени от партията четири имена - ПП "Мечта за България", ПП "България - презареждане", ПП "Възкресение за България", ПП "Български Великден".

На гражданите е дадена възможност и да дават свои предложение за име на бъдещия политически формат.

"В полунощ на Богоявление (6-и януари) ще покажем резултата от нашата анкета, който може да откриете както на личния ми профил във Фейсбук, така и на официалната страница на ББЦ в социалната мрежа", обяви Бареков.

От изказването му стана ясно, че "България без цензура" ще продължи своето съществуване, но под формата на онлайн телевизия.

"Целта ни е в условията на медийна диктатура и цензура да дадем поле за изява и гласност на „неудобните" българи", поясни той и призова призовавам всички граждани на Република България, независимо дали живеят у нас или в чужбина, да изпращат своите видеообръщения и мнения за начина, по който да бъде извършена политическата промяна. 

Ето и пълната информация, която Бареков предостави на своите читатели, за бъдещите си планове:

Новото начало за нашия политически проект започва от утре
Преди 3 години създадохме "България без цензура". Благодарение на доверието, което стотици хиляди хора ни гласуваха, постигнахме огромни изборни успехи. За съжаление, поради атаката на статуквото срещу нас и редица предателства, не успяхме да реализираме идеите си и да направим промяната в живота на българските граждани. Винаги съм бил оптимист и искам да оставим погрома срещу нас в миналото...

От 2017-а година "България без цензура" ще продължи да съществува само като онлайн телевизия. Целта ни е в условията на медийна диктатура и цензура да дадем поле за изява и гласност на „неудобните" българи. В тази връзка призовавам всички граждани на Република България, независимо дали живеят у нас или в чужбина, да изпращат своите видеообръщения и мнения за начина, по който да бъде извършена политическата промяна. Можете да го направите на рестартираната страница на ББЦ във Фейсбук. Основните въпроси, на които всички търсим отговор, са как да ликвидираме политическите олигарси, които кръвопият обществения ресурс и как да променим България за доброто на всички ни. Подробности за новата платформа ще откриете в следващите дни на официалната Фейсбук страница на ББЦ.
На 7-и януари, денят след Богоявление, нашата злочеста партия ще проведе своя трети и последен конгрес, който обаче ще се превърне в първи за новото политическо движение, което цели рестарт на политическата система, ликвидиране на старите практики в политиката и замяната им с работа само в интерес на Негово Величество Избирателя. Новото политическо движение ще черпи от енергията на всички българи, които искат да се присъединят към Промяната. Може да го направете и още сега, като гласувате за предпочитано от вас име на партията или подкрепите някое от нашите предложения.

В полунощ на Богоявление (6-и януари) ще покажем резултата от нашата анкета, който може да откриете както на личния ми профил във Фейсбук, така и на официалната страница на ББЦ в социалната мрежа. Освен че ще се радвам точно вие да бъдете кръстници на нашата нова партия, очаквам и активно да участвате през следващите месеци в изграждането на политическа стратегия за рестартирането на системата в България. Аз ще работя за вас, а вие, приятели, работете за България!

Надявам се също така българите в чужбина, които избягаха от мощния разпад на държавността и липсата на уважение към гражданите от самата държава, да се включат дейно и да дадат своите предложение т.е ясно и категорично да завяват при какви условия биха се завърнали в родината, каква е промяната, която искат да видят. Аз лично харесвам идеята да има Българска Мечта, стига сме говорили само за американска мечта или за мечтата да избягаме в чужбина. Нашата държава България никога няма да бъде богата и мощна като САЩ или Русия, но българският народ е също толкова велик като руския, американския и английския народ и има право да има своята Мечта - да бъде материално осигурен, за да може достойно да се грижи и възпитава децата си и да посреща предизвикателството на бъдещето си.
Очаквам българите изгнаници в чужбина да номинират свои представители за следващия голям форум на нашето движение, което ще се проведе извън пределите на родината. Защо не Брюксел или Лондон!? Моето желание е сънародниците ни зад граница да излъчат и новото ръководство, което заедно с мен ще бъде таран на новото политическо движение.

Бъдете активни, вярвайте в себе си, вярвайте в промяната и вземете мен като пример за човек, който беше смазан от системата, но не се отказа да се бори с нея. И знаете ли... аз съм чел много за политическата теория, практикувам от 3 години, макар и само в опозиция, но ще ви кажа, че в либералната и консервативната теория има достижения на човешкия дух като хуманизма и свободата, които никой не може да отнеме. Сега обаче не е време да се делим на леви и десни, ние сме просто българи и трябва да спрем с разделението помежду си, ако искаме да победим Системата.
В света има само горе и долу - горе са богатите народи, а долу - бедните и нещастните. Нека с общи усилия успеем да заемем мястото, което народът ни заслужава. Ние с нищо не сме по-лоши от богатите народи. За жалост държавата и политиците ни пречеха да бъдем като тях. Промянaта е близо, нужни са ни голяма мечта и много вяра. Стига вече жертви от страна на народа, време е да пожертваме политиците.

На посочения линк имате възможност да се включите с предложение за име на новото политическото движение или да подкрепите едно от вече предложените.

Ето и предложенията ни:

1. ПП "Мечта за България"
2. ПП "България - презареждане"
3. ПП "Възкресение за България"
4. ПП "Български Великден"
5. Друго

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12803

7

_az_

05.01 2017 в 15:01

ПП "Бюрек за Барека"

13507

6

Искам Бареков в ГЕРБ - за пълен цирк.

12069

5

Петър Папазов

30.12 2016 в 14:36

БбБ (България без Бареков )

13056

4

Какавидков

30.12 2016 в 14:08

Капут надоле!
Е нашто предложение.

29585

3

Izalina

30.12 2016 в 12:59

5.Друго - ПП "Преброяване на тъпите българи"

p.s. не пипай Великден!!!

12007

2

Хараламби

30.12 2016 в 12:53

5. Друго - gluteus maximus покрит с фекалии
 
X

Подкастът на OFFNews