Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Бареков: Да екстрадираме ромите в родната им Индия

OFFNews 25 ноември 2016 в 14:07 28076 17

Евродепутатът Николай Бареков се обяви за екстрадиране на населението от ромски произход от България.

"Срещу отказ от българско гражданство държавата може да ги извози с големи пътнически лайнери директно до Делхи и истинската им родина", смята той.

Евродепутатът подчерта, че това ще залегне като основна точка в програмата на Консервативната партия, която се очаква да бъде обявена официално до края на годината.

Бареков е категоричен, че бежанците, без идващите от Сирия, трябва да бъдат депортирани със самолети.

"Ако бях станал премиер преди три години, сега щеше да има огради, самолетите да са върнали афганистанците и циганите да са в строителни войски или на път към истинската им родина", убеден е евродепутатът.

Политикът даде заявка, че в програмата на новата Консервативна партия като основни точки ще залегнат борбата с корупцията, борбата с мигрантската криза и въвеждане на образователен ценз при гласуване.

Ето и пълното съдържание на коментара на евродепутата, провокиран от събитията от изминалата нощ в Харманли:

"Поздравявам премиера в оставка Борисов, че заговори като мен преди три години за нелегалните мигранти. Все пак по-добре късно и след оставката, отколкото никога само защото Бареков го е предложил. Още тогава предложих пълна депортация на всички икономически мигранти от Афганистан и къде ли не. Щом някой е влязъл нелегално в България, няма работа тук. Без сирийските бежанци, които бягат от война, за останалите - депортация със самолети.

Щом самолетът кацне с "пасажерите" в Кабул, Багдад, Исламабад - те са си у дома и край! Междувпрочем същата политика може да се приложи с известни стимули и за циганите, които ще искат да си вземат индийско гражданство и да се приберат там откъдето са дошли. Срещу отказ от българско гражданство държавата може да ги извози с големи пътнически лайнери директно до Делхи и истинската им родина. Ако бях станал премиер преди три години, сега щеше да има огради, самолетите да са върнали афганистанците и циганите да са в строителни войски или на път към истинската им родина. А с промените в Изборния кодекс може да се въведе изкуствен праг за образователен ценз и не-българските турци, гласуващи за Местан-Ердоган, както и безпросветните цигани, да са аут от изборите. Образователният ценз беше основна точка и все още е от моята програма за управление.

В програмата на новата Консервативна партия това ще бъдат основни точки след точка №1 - изкореняване на корупцията!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12038

17

косата

20.02 2017 в 12:50

Палячо

17439

15

мнение от IP

25.11 2016 в 20:09

Бареков би трябвало да бъде екстрадиран там, откъдето по погрешка е излязъл преди...

25665

10

Victimized

25.11 2016 в 15:46

Ако трябва да сме честни, Индия няма да разбере кога ще им шмугнем милион два нови индийци. Това там са хора от средно-голямо село.

25665

8

Victimized

25.11 2016 в 15:34

"Давате ли си сметка каква бомбастична грешка допуснахте с делегирането на всякакво вниманиe, доверие и сериозност към този малоумник?
Които и да сте електоратът му..."

Изе, иронията е, че електората му са именно циганите...
 
X

Подкастът на OFFNews