Бареков: Отнемете българското гражданство на изверга от берлинското метро

OFFNews 16 декември 2016 в 11:50 12878 5

Снимка ББЦ

"Защо държавата не реагира адекватно? МВР трябва да направи всичко възможно да залови този изверг, където и да се крие, и да го предаде на немските власти. По-добре те да го съдят, въпреки криминалните му действия и у нас, защото там има поне тежки присъди за насилници и изверги". Това написа в личния си профил във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков. 

Ето целия коментар по случая на Бареков:

"Случаят с Циганина (не Българина) от Берлин трябва да се обсъжда трезво, а не глупаво. Защо държавата не реагира адекватно? МВР трябва да направи всичко възможно да залови този изверг, където и да се крие, и да го предаде на немските власти. По-добре те да го съдят, въпреки криминалните му действия и у нас, защото там има поне тежки присъди за насилници и изверги. Това е въпрос на национална сигурност. На този дебил незабавно трябва да му се отнеме българското гражданство за опозоряване на нацията.

Ето колко са важни мерките, които предлагам срещу циганизацията у нас:

1. Образователен ценз за гласуване и при социални помощи
2. Казарма като трудова повинност за необразованите български граждани само с осми клас при навършени 18 години.
3. Изпращане на желаещите роми в тяхната първоначална родина - Индия и спогодба за това между двете държави. Индия вече ги покани.

От друга страна като човек, който минава хиляди километри с кола всеки месец в Германия да ви кажа: хиляди българи от ромски и турски произход се трудят честно и безропотно, вършейки най-тежката и мръсна работа. И вчера в Щутгарт срещнах едно семейство висшисти от Рибарица. Заедно с други хиляди българи от Разград, Шумен, Смолян, Хасково, Кърджали и т.н. те чистят тоалетните на немските бензиностанции. Бършат немските лайна по 15 часа на ден срещу 900 евро на месец. Така, че думата Българин в Германия означава и това.

Както искате го разбирайте, но основният виновник за всичко това са политиците, които разбиха държавата ни, унищожиха малкия и среден бизнес и прогониха качествените хора в чужбина завинаги. Тези изверги са по-виновни и от техния събрат циганина-изверг от берлинското метро и заслужават поне същото наказание, което ще му даде берлинският съд. Защото в България ние ги "наказваме", като просто бягаме от тях."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13350

5

torbalancho

16.12 2016 в 12:49

защото българското МВР, работи за циганските престъпни кланове, така почти всеки един индивид от този етнос е защитен от закона и полицията не го бута каквото и престъпление да извърши....

26179

4

ELPIDA

16.12 2016 в 12:33

Бареков, всички добре образовани и кадърни българи,получили висшето си образование в България са на почит и уважение в Германия, отлично платени и никога не са помирисвали метла за немска тоалетна.
........................................................
От виновността на политиците ни , ти не се ли възползва ?!
И какво свърши дотук,освен и ти да ни излагаш,шматко ?

12182

2

sawall

16.12 2016 в 12:27

Бареков, я да мълчиш, жалко нищожество, циганите те избраха да си там където си, а сега ги плюеш (е, вярно, че им плати, но все пак). Нещастник, неблагодарник и предател си ти...

12323

1

Стартерна Култура

16.12 2016 в 12:06

"По-добре те да го съдят, въпреки криминалните му действия и у нас, защото там има поне тежки присъди за насилници и изверги"

Страшно тежки. На оня, дето изнасили дете в австрийски басейн, кво му направиха? Нищо. Не бил разбрал, че детето викало "НЕ".
 
X

Да помогнем на украинските деца!