The Chemical Brothers празнуват 30 години на сцената в София с грандиозен спектакъл

Подгряващо диджей шоу и специален подарък за родните фенове са част от изненадите

ОFFNews 27 септември 2019 в 14:29 3714 0

Грандиозното аудио-визуално денс шоу на култовото електронно дуо The Chemical Brothers, част от световното им турне “No Geography”, което ще връхлети София на 10 октомври в зала Арена Армеец, ще бъде повече от специално! С него британските музикални легенди ще отбележат своята 30-годишнина от началото на шеметната си кариера, стартирала през далечната 1989 година, когато Том Роуланд и Ед Саймънс се събират за пръв път в Манчестър, за да променят съвременната музикална история. Точно тогава Chemical Ed и Chemical Tom, както стават известни на света впоследствие, поставят основите на една формация, която заедно със светила като Fatboy Slim и The Prodigy очертават облика на цяла една музикална епоха. 

Юбилейният празник на The Chemical Brothers в София обещава да бъде наистина култов! Преди зрелищното аудио-визуално пиршество, което ще подарят “химичните братя” на всички свои фенове в София и на Балканите, на сцената ще се качи британското електронно светило James Holroyd - едно от най-разпознаваемите имена в хаус сцената на Острова и техен дългогодишен подгряващ диджей, който ще нажежи въздуха в Арена Армеец до червено преди началото на “най-великия лайв денс спектакъл за 2019”, както редица световни музикални платформи описват “No Geography Tour”, превърнал се във феномен след представянето си на главната сцена на на най-големия европейски фестивал Гластънбъри, Великобритания този юни.

И това изобщо не е всичко! По случай празничния юбилеен повод, The Chemical Brothers и организаторите на събитието за България, продуцентска компания АРТ БГ, решиха да направят един повече от специален подарък на всички, които все още не са закупили своите билети за заветното шоу на 10 октомври. Само на 30 септември 2019 (понеделник), в рамките на празничния Chemical Monday, билетите от всички ценови категории за спектакъла на The Chemical Brothers в София ще могат да бъдат закупени с 20% отстъпка! Побързайте и се възползвайте от специалната промоция онлайн, както и в мрежата на Ивентим в цялата страна! Всички желаещи да се възползват от празничната оферта трябва да го направят бързо, тъй като промоционалната квота билети е ограничена и ще бъде налична само в рамките на специалния Chemical Monday - 30 септември (понеделник).

За No Geography Tour:
Невиждани иновативни визуализации и енергичен безкомпромисен звук, вплетени в едно невероятно аудио-визуално преживяване, ще преживеят всички български фенове на най-култовото електронно дуо в света в софийската Арена Армеец на 10 октомври, от 21:00 часа.

“С всяко следващо свое появяване на сцената, те вдигат нивото, благодарение на новите технологии - визуализациите им са спиращи дъха - но и още, защото те предлагат на публиката все по-добър и ефектен звук”, споделят британските музикални критици виждането си относно новото No Geography Tour, което иконичните музиканти представиха като хедлайнери на най-мащабния и престижен музикален фестивал в Европа - Гластънбъри, Великобритания.

Сензационният набор от визуализации, който акомпанира музикалния сетлист, е причина The Chemical Brothers да заемат достойното си място на хедлайнери на най-квалитетните музикални форуми в цял свят. В рамките на No Geography Tour ще станем свидетели на огромна въртележка, която те кара да “изгубиш контрол” по време на „EML Ritual“ и гигантски роботи, които стрелят с лазерни пушки докато звучи хипнотизиращия "Hoops". По време на грандиозния No Geography Tour ще станем свидетели и на невиждани до този момент огромни човешки холограми, порой от лазери, формирани в зрелищни 3D мапинги и какво ли още не!

Малка част от онова, което ни очаква на 10 октомври, в зала Арена Армеец - София:

The Chemical Brothers, Том Роуландс и Ед Саймъндс, се събират в Манчестър през 1989 г. Те постигат световна слава, когато вторият им албум Dig Your Own Hole оглавява британските класации през 1997 г. Само в Обединеното Кралство музикантите бележат 6 първи места с албумите си и 13 топ 20 сингли, между които и две първи места.

Освен новия си албум No Geography музикантите ще представят пред българска публика и най-обичаните си композиции от цялата си дискография като Hey Girl Hey Boy, Block Rockin’ Beats, Galvanize и много други

Цялата сценична техника ще пътува до Арена Армеец от Великобритания в 7 ТИР- а, тъй като няма как да бъдат набавени нейни аналози у нас като качество и ефекти.

До грандиозния спектакъл The Chemical Brothers залата в Арена Армеец, която ще бъде лимитирана до точно 9500 места, по изискване на мениджмънта на електронните величия остава по-малко от месец! Организаторите съветват всички желаещи да преживеят това аудио-визуално зрелище да закупят своите билети още сега, тъй като интересът към събитието е огромен и се очаква публика не само от България, а и от съседните балкански държави.

Билетите за концерта на The Chemical Brothers са в продажба в мрежата на Eventim.

Присъединете се на: https://www.facebook.com/events/912980305728269/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови