Услугата с изтривалки под наем на Lindström – най-доброто решение за всеки хотел!

OFFNews 07 юли 2021 в 15:17 2505 0

Дори да не ги забелязвате, изтривалките присъстват във всеки един хотел. А наличието им е ключово, за да бъдат лобитата, стаите и ресторантите чисти – особено покрай Черноморието. Доверявайки се на услугата на Lindström, вие можете не само да премахнете почистването на пясък от задълженията на персонала си, но и да се възползвате от редица други предимства. Какви са те и защо са толкова подходящи за хотелиерската индустрия?

Изтривалките могат да станат част от интериорния дизайн на хотела

Добрият корпоративен имидж помага на компаниите да изглеждат по-организирани и да бъдат запомняни лесно от клиентите. Затова включването на името, логото и цветовете на хотела ви в изтривалките е един стилен начин да гарантирате, че гостите няма да останат безразлични към бизнеса ви в бъдеще. Защо стилен? Защото така брандирането не се натрапчиво, но въпреки това оставя добро впечатление у клиентите. Lindström предлага дизайнерски изтривалки и се съобразява с всичките ви желания относно визията на продукта – така вашето удовлетворение е гарантирано.

Навигацията в хотела ви не представлява затруднение за гостите благодарение на изтривалките

Общото между всички бизнеси, които предлагат услуги с отлично качество, е добрата организация. Тя вдъхва доверие на клиентите и прави изживяването им още по-незабравимо. Затова и е от значение в хотелиерската индустрия гостите да могат да откриват всички помещения лесно, без да се налага да се обръщат към персонала.
Как може да се осигури това? Чрез инкорпорирането на навигацията в изтривалките, като по този начин самите те стават част от марката на хотела. Така не само пестите разходи от знаци, табели, карти и стикери, но и се уверявате, че клиентите се ориентират добре – бидейки на ново място, те със сигурност ще гледат в краката си. Поради тази причина включването на навигацията в изтривалките е добро решение както от дизайнерска, така и от практична гледна точка.

Екологично решение в лицето на Lindström

Няма нищо по-важно за Lindström от устойчивостта. Затова и нашите операции се извършват с възможно най-ниско потребление на ресурси на местно ниво. Продуктите ни (били те изтривалки или работни облекла) се поправят или сменят функцията си многократно, преди да достигнат края на житейския си цикъл. А когато това стане, ние ги рециклираме, като така допринасяме до развитието на кръговата икономика. Услугите ни са базирани на наемането на текстила вместо притежаването му, а тази практика е в основата на едно по-екологично бъдеще. Работейки с нас, вие намалявате вашия собствен въглероден отпечатък.

Практична и удобна услуга

Как да се възползвате от нашите услуги и какво ги прави толкова удобни и ефективни? Като за начало се свържете с нас чрез уебсайта ни или по телефона, за да договорим посещение на наш специалист в хотела ви. Той ще разгледа помещенията и ще подготви оферта спрямо техните характеристики, но и спрямо вашите собствени изисквания. Ако сте съгласни с предложението, сключвате договор с Lindström, а ние произвеждаме изтривалки с предпочитания дизайн само в необходимите количества. След първото им поставяне в хотела ви нашият екип ще ги подменя с чисти на определен от вас времеви интервал.

А какви са дългосрочните ползи от услугата ни? Персоналът ви ще е освободен от някои свои задължения, което ще му помогне да се съсредоточи върху по-важни такива (като подобряването на клиентското изживяване). Освен това няма да ви се налага сами да се занимавате с почистването на изтривалките си, което ще ви спести много средства от препарати и потребление на енергия.

Нека гостите на хотела ви се радват на чистота и комфорт това лято! Заявете изтривалки под наем на Lindström още сега на телефон +359 2 841 11 10 или на [email protected].

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови