Предимства на услугата с изтривалки под наем за училища и детски градини

OFFNews 13 октомври 2021 в 14:30 1035 0

Изтривалките под наем са текстилни изделия, създадени за всякакъв тип пространства. Затова не е изненада, че се оказват изключително полезни в училищата и детските градини. Освен че гарантират чистота и следователно добро здраве, те могат да се превърнат в част от увлекателния интериор и да стимулират детската креативност. В какво още се изразяват многобройните предимства на изтривалките на Lindström?

Гарантирана безопасност за здравето с изтривалките под наем на Lindström

Къде се поставят изтривалките в училищата и детските градини? Най-вече на входовете и в коридорите, за да спират разнасянето на мръсотията от детските обувки. Почистването на текстилни изделия обаче не е лесна задача за изпълнение. Изпирането при неподходящa температурa и непълното премахване на опасните микроорганизми, натрупали се върху изтривалките, могат да представляват огромна опасност за здравето на обитателите на дадено помещение. Следователно, ако училищата и детските градини не почистват добре изтривалките си, децата в тях са изложени на сериозен риск.

Lindström предлага ефективно решение на този проблем със своята услуга за отдаване на изтривалки под наем. Основна цел е чистотата, като условие за здраве, а чрез редовната химична и термична обработка на продукта, може да сте сигурни, че хигиенната ще бъде издигната на високо ниво. Всяка образователна институция, спрямо своите нужди, може да избере интервала на пране на изтривалките. Залагайки на тази услуга, детските градини и училищата, не само ще осигурят удобството на персонала си, но и доброто здраве на децата, които ги посещават.

Вдъхновяващ интериор – щастливи деца

Повечето хора не осъзнават колко много изтривалките могат да допринесат за красотата и забележителността на дадено помещение. В училищата и детските градини има десетки възможности, що се отнася до дизайна на изтривалките. Изтривалки на Lindström се предлагат в най-различни цветове и форми. Може да включите логото и наименованието на институцията, създавайки чувство на общност сред децата, да подберете цветове, които доказано да улесняват концентрацията и засилват спокойствието на учениците (като зелено и светлосиньо), както и да включите различни изобразени върху тях игри.

Дизайнерските изтривалки помагат и за развитието на детската креативност. Перфектен пример е случаят на младежкия център Harju в Хелзинки, чиято администрация организира конкурси за дизайн на изтривалка. Децата, спечелили в конкурса, получават възможността чрез Lindström да допринесат за декорирането на даденото учебно заведение, като картините им бъдат изобразени върху изтривалките. Това ги кара да се чувстват оценени и много по-мотивирани.

Намаляване на въздействието върху околната среда

Опазването на околната среда е една от основните цели на политиката на Lindström. Ние се стремим, чрез създаването на продукти от рециклирани материали и удължаването на техния живот, да се справим с прекомерния и глобален растеж на текстилни отпадъци. Стремим се да регулираме потреблението на вода, енергия и ресурси по време на поддръжката на нашия текстил.

Всички училища и детски градини искат да възпитават добре децата в зелени практики. Изтривалките на Lindström могат да повдигнат темата и да улеснят това начинание, като отворят дискусията за по-устойчивия начин на живот, както и за модела на кръговата икономика.

Разумна и изгодна услуга

Не на последно място, услугата с изтривалки под наем отговаря на нуждите именно на Вашето учебно заведение. Можете да сте сигурни, че цената ѝ ще бъде съобразена с финансовите Ви възможности. Вашият бюджет за учебни пособия няма да бъде променен, а реномето на Вашето учебно заведение само ще се повиши още повече. Практичните приложения на изтривалките ще подобрят здравето, креативността, приятните емоции и познанията за околната среда на децата.

Внесете чистота и безопасност в детската градина и училището Ви възможно най-скоро! Свържете се с Lindström още сега на телефон +359 2 841 11 10 или на имейл [email protected]

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови