Предимства на нашата услуга с изтривалки под наем за обществени сгради

OFFNews 11 ноември 2021 в 15:19 708 0

Изтривалките са се превърнали в огромна част от нашето ежедневие. Те обаче са от особена необходимост за всяка сграда, в която влиза голям поток от хора. Всяка обществена сграда се нуждае от приветливи и здрави изтривалки, които, запазвайки добрия си вид достатъчно дълго, осигуряват предимства при справянето с чистотата на подовата повърхност и гарантират безопасност на посетители и служители.

Наличието на изтривалки на входовете на обществени сгради, независимо дали говорим за офис-сгради, МОЛ-ове, общини, театри, училища или детски градини, помага за приветливата обстановка, добрата поддръжка на хигиената и осигурява желаната безопасност. Услугата ни с изтривалки под наем може да Ви помогне да се справите с тези проблеми лесно и бързо.

Без добра изтривалка на входа рискувате безопасността във Вашата сграда

Първото впечатление на посетителите на дадена обществена сграда се формира, още когато те стъпят пред или вътре в нейния вход, а изтривалката е поставена именно там, защото мръсотията се натрупва близо до входа или вътре в него, и по този начин има риск да се разнесе из цялата сграда. Добре подбраната изтривалка, освен че предпазва, може да бъде и отличен завършек на входното помещение, повдигайки духа на служителите и посетителите, чрез различните си цветни текстури.

Красота и естетика – това трябва да притежават изтривалките, поставени във всички сгради и помещения, отворени за обществеността, защото хората често отиват там за отдих, почивка или за да се фокусират върху дадена задача. Прохладното хотелско фоайе, голямата библиотека или училищната сграда, се нуждаят от красива визия, придаваща усещане за комфорт и носеща нужното спокойствие. Визуалното е част от цялостното представяне. Нашите дизайнерските изтривалки под наем се предлагат в най-различни варианти, като може да ги проектирате изцяло по Ваш вкус и да почувствате нужния уют.

Удобна услуга, създадена да отговаря на Вашите нужди

Услугата на Lindström за изтривалки под наем е практичното решение за обществените сгради. Чрез нея, Вие освобождавате своите служителите от неприятното в определени сезони задължение да се грижат за поддържането на добрата хигиена и така оптимизирате работното им време. Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нас и да споделите своите желания. Наши специалисти ще направят оглед на мястото, като ще предложат подходящи изтривалки и период на смяна, спрямо Вашите нужди. При одобрение на подготвената оферта, ние поемаме цялата отговорност около изтривалките – доставка, пране, поправка и замяна на мръсните с чисти изтривалки. Ако в даден период имате нужда, можете без колебания да промените времевия интервал, през който нашите служители идват и подменят замърсените изтривалки.

Изтривалките, които прилягат на Вашия имидж

Имиджът на обществената сграда може да окаже голямо влияние върху доверието на клиентите. Още от входа мястото трябва да е разпознаваемо, защото имиджа трябва да се гради още от входа. Поставянето на изтривалка, която съдържа логото, изображението и цветовете на институцията, представлява възможност, която ще подобри идентичността й и то по елегантен и красив начин. Ние от Lindström ще изработим изтривалките в съответствие с Вашите желания, като се съобразим с изискванията на Вашата институция.

Нашето въздействие върху околната среда

Наша главна цел, която постигаме, чрез услугата за изтривалки под наем, е да предоставим на клиентите ни възможно най-устойчивите продукти на високо ниво, създадени от внимателно подбрани материали. Грижейки се за планетата и използвайки природните ресурси отговорно, ние се стремим жизненият цикъл на изтривалките да бъде възможно най-дълъг.

Гарантирайте чистота и комфорт на служителите и клиентите си, като заявите изтривалки под наем още днес! За допълнителна информация се свържете с нас на телефон +359 2 841 11 10 или на [email protected]

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки