Huawei представя видеопроекта Nova Content Space

Във видеопроекта на Huawei Коко Кръстев, Диляна Попова и Михаела Филева дават идеи как да изградите своето присъствие в социалните мрежи

OFFNews 03 декември 2021 в 12:50 6977 0

“Nova Content Space” е видеопроект на Huawei, с който всички, които обичат не само да правят съдържание, но и да изразяват себе си чрез него, могат да получат идеи и вдъхновение как да изградят своето присъствие в онлайн средата.

Благодарение на развитието на модерните технологии, видеозаснемането и създаването на съдържание става все по-достъпно с всеки изминал ден. Всеки със смартфон в ръка може да предава емоции, да разказва истории и да улавя моменти винаги и навсякъде. Видеопроектът “Nova Content Space” е вдъхновен от най-новия смартфон на Huawei – nova 9, който комбинира уникална естетика, ултралек дизайн, силна камера и мощна производителност, които го правят перфектният ежедневен спътник на активния съвременен потребител и му помагат да изразява себе си.

Динамичен, стилен, креативен - основните характеристики на nova 9, които отразяват и характеристиките на личностите, които Huawei покани да участват в проекта “Nova Content Space”.


Герои на видеопроекта „Nova Content Space”

Героите на проекта „Nova Content Space” са доказани лица и професионалисти в създаването на съдържание. С nova 9 в ръка фотографът Костадин Кръстев - Коко, моделът и актриса Диляна Попова и изпълнителката и авторка на песни Михаела Филева отговарят на точните въпроси, които задава влогърът Крис Захариев.

В динамичните интервюта, заснети в естествената среда за героите, те разказват за дигиталната си връзка със социалните мрежи и дават идеи как да развивате своето съдържание онлайн.

Костадин Кръстев-Коко е един от най-талантливите модни фотографи в България.
Носител на приза Златна игла през 2013, 2016 и 2021 година в категория Моден фотограф. Пред обектива му са заставали едни от най-красивите жени у нас и най-известните родни звезди – музиканти, певци, актьори, политици, спортисти, правил е и фотосесии за корици на почти всички водещи списания в България. Той разкрива тайни за това как се става професионален фотограф и дава професионални съвети как да правите красиви портретни снимки с мобилен телефон.

Видеото на Коко можете да видите тук

Диляна Попова е едно от най-разпознаваемите лица в България, успешен модел и актриса. Участвала е в телевизионните сериали “Стъклен дом” и “Революция Z”, в българските игрални филми “Love.net”, “Останалото е пепел” и “Завръщане”, телевизионни реклами и редица музикални клипове. Тя дава съвети как се гради имидж в социалните мрежи, как да развивате своето съдържание и да изградите профил, който е стилен, но и различен от другите, както и как да направите стъпка към по-голямата разпознаваемост онлайн.

Видеото на Диляна можете да видите тук


Михаела Филева – популярна българска поп певица, композитор и автор на песни, както и бивш член на журито на „Гласът на България“. Тя е петкратен носител на наградата „Певица на годината“ в България и двукратен носител на титлата „Жена на годината“ в категория „Музика“. Михаела споделя как да успяваме да намерим баланса между нишовото и популярното в социалните канали, как да бъдем интересни на своите последователи, но и да не губим автентичността си.

Съветите на Михаела Филева можете да видите тук

За HUAWEI nova 9

HUAWEI nova 9 е оборудван с Ultra Vision система, която включва 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision основна камера с 1/1,56-инчов сензор, който осигурява висока чувствителност към светлина за заснемане на снимки с високо качество, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина, 4cm макро камера и 32MP предна камера с голям 1/2.8-инчов сензор.

Уникалният HUAWEI Super Night Selfie алгоритъм и Night Portrait Mode намаляват цифровия шум в снимките и реконструират фона, за да разполагате с перфектна камера за нощно снимане. HUAWEI nova 9 се представя също толкова добре, когато снимате видеоклипове през нощта, както при правенето на снимки. С функциите Extreme Night Shoot и Night Selfie Video можете да снимате на тъмно с предната и задната камера в 4K резолюция. А с технологията AIS Video Stabilization както на предната, така и на основната камера, може да сте сигурни, че ще уловите момента и ще направите интересно съдържание. Специалното Vlog меню предлага богати възможности за комбинирано използване на предната и задната камера, които ще направят сторитата ви още по-интересни и успешни.
За да бъде в крак с вашия ритъм на живот, HUAWEI nova 9 има батерия с капацитет от 4300mAh с 66W HUAWEI SuperCharge, която се зарежда напълно за едва 38 минути.

Гледайте всички видеа в YouTube канала на Huawei Mobile BG

Продуктите и услугите на Huawei се предлагат в повече от 170 страни и са използвани от 1/3 от световното население. Компанията разполага с 15 изследователски центъра на територията на САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на бранда и осъществява дейност в областта на мобилните телефони, компютрите и таблетите, преносимите и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е изградена на основата на почти 30-годишен опит в телекомуникационната индустрия, като нейната цел е да предоставя най-актуалните технологични иновации на потребителите по света. За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/

За най-актуалната информация, свързана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ни във:
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/
Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobileBG
YouTube: Huawei Mobile BG
Instagram: instagram.com/huaweimobilebg/
За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови