Христо Шопов и Лилия Маравиля се включват в "София Моно" (програма)

ОFFNews 26 май 2016 в 13:48 2575 0

И тази година от 3 до 13 юни в столицата ще се проведе фестивалът за изкуство на открито "София Моно", който ще зарадва зрителите с най-добрите постановки и актьори в страната. 

Акцент в програмата е постановката “Догодина по същото време” с Христо Шопов и Лилия Маравиля, която ще се играе на 12 юни в парка на Военната академия, като ще увлекат публиката в страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа

Култовите спектакли на Камен Донев отново ще блестят в програмата на събитието, а във финалната му вечер ни очаква истинско музикално бижу – бутиков концерт на “Фондацията”. Първото международно участие във фестивала се пада пък на музикалната сензация от Швейцария – групата Kadebostany.

Билетите за "София Моно" вече са в продажба, а цените за различните събития са между 10 и 50 лв. за билет. Те могат да се закупят ексклузивно от мрежата на Ticketportal.bg, а също и от Билетен център в НДК, Билетна каса на "Арена Армеец", магазини "Office1Superstore", книжарници "Booktrading", бензиностанции OMV, "На Тъмно".

Програма:

- 3 и 9 юни са запазени за любимецът на публиката - Камен Донев и неговите два моноспектакъла "Възгледите на един учител за народното творчество" (на 3 юни) и "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" (на 10 юни). Билетите и за двете култови постановки са с цена от 25 и 30 лв.

- На 4 и 5 юни ни очаква “мръсен уикенд” посветен на “Пощенска кутия за мръсни приказки”. Многобройните фенове на “кутията” ще имат възможност да се сдобият с първите копия на сборника с разкази "Мръсни пракизки", включващ 30 разказа от провокативния проект, а сред участниците ще бъдат Мария Силвестър, Койна Русева, Кирил Ефремов, Димитър Калбуров, Мила Михова. Мариана Векилска и други. Билетите са от 10, 12 и 14 лв.

- На 6 юни на сцената на “София Моно” ще стъпи един от най-новите спектакли на Пловдивския Драматичен театър - “Кредитът” от Жорди Галсеран. Главни роли в него имат актьорите Асен Блатечки и Атанас Атанасов, а режисьор е Бина Харалампиева. Испанецът Жорди Галсеран е един от най-поставяните съвременни автори, а спектакълът е със специалното участие на Калин Врачански и Василена Атанасова.

„Кредитът” е блестяща комедия, разглеждаща една от най-невероятните истории, които някога могат да се случат в кабинета на един мастит банков директор... Билетите са от 10, 12 и 14 лв.

- На 7 юни ще се потопим в магията на седмото изкуство в една специална кино вечер с кино шедьовъра “Закуска в Тифани”. В главната роля ще се порадваме на изключителната Одри Хепбърн, в ролята на незабравимата Холи Голайтли. Билетите са по 10 лв.

- На 8 юни следва един от най-забавните авторски моноспектакли – “Живак”. Изигран повече от 100 пъти на сцена „Живак“ представя житейската история на един объркан българин, бягащ от родното под формата на лудешко препускане през бита, което се оказва доста смешно, особено ако на сцената е Димитър Живков. Авторът и единствен актьор в спектакъла - Димитър Живков не случайно има “Аскеер” от 2013 г. за изгряваща звезда. Билетите са от 10, 12 и 14 лв.

- На 10 юни една от най-интересните, атрактивни и актуални европейски банди – Kadebostany идва за първия си концерт у нас. Швейцарците ще представят чисто новото си шоу и албум “Soldiers Of Love”, който българските музикални ценители ще видят и чуят пред премиерно. Билетите са на цени от 25лв до 35лв.

- На 11 юни ни очаква незабравима среща с Ивайло Христов, Коцето-Калки и Дони в “Секс, наркотици и рокенрол”, като част от европейското турне на 23-годишния спектакъл. За първи път в България, в рамките на “София Моно” зрителите ще видят пътуващия unplugged вариант на спектакъла, който обикаля света. С нови песни и ситуации, това е и най-дълголетното представление у нас. Билетите са от 10, 12, 14 и 16 лв.

- На 12 юни други двама любими актьори - Христо Шопов и Лилия Маравиля ще увлекат публиката в страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа в пиесата “Догодина по същото време” от Бърнард Слейд. Билети те са по 16 и 18 лв.

- Последната вечер на фестивала - 13 юни, ще бъде много приятно-музикална. След концерти в големите зали в България и по света, “Фондацията” ще бъде на една ръка разстояние, в един бутиков концерт - само на “София Моно”. С добавени вечни песни в репертоара си, които ще изпълнят за първи път заедно - Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчко Николов и Венко Поромански ще изнесат и последния концерт на групата за сезона. Билетите са от 30 до 50 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови