Преподавател на съд - бил с камшик кандидат за работа и мастурбирал

OFFNews 10 юли 2017 в 13:00 43622 5

Изправят пред съда преподавател, бил с камшик кандидат за работа и мастурбирал

Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу юриста и бивш университетски преподавател Чавдар Стоянов, който е обвинен за опит за принуда и осъществени действия на полово удовлетворение с лице от същия пол.

Според държавното обвинение от Стоянов се оплакали двама потърпевши.

Единият от тях обяснил, че в края на 2015 г. се явил на интервю за работа. Пострадалият се чул по телефона със Стоянов, с когото се уговорили да се срещнат. От свой познат той разбрал, че Стоянов иска да назначи човек за лична охрана. При срещата на двамата преподавателят директно заявил на "кандидата" за работа, че е бисексуален, както и че работи като прокурор и едновременно като лектор в СУ „Св. Климент Охридски“.

Той предупредил мъжа, че не трябва да закъснява за работа, защото в противен случай щял да бъде наказан с бой с камшик. 

На следващия двамата се видели в заведение в столичния кв. „Лозенец“, като след срещата им Стоянов внезапно се опитал да хване бедрото на свидетеля, а впоследствие и да го прегърне. Пострадалият решил да не започва работа при Стоянов.

След като на следващия ден не се явил на предварително уговорената среща, Стоянов му се обадил по телефона и му заявил, че за неявяването му следва да му се наложи наказание – бой с камшик. По-късно през същия ден подсъдимият изпратил и sms, в който заплашил да го набеди пред прокуратурата, че е извършил престъпление, че го е нападнал и ще има трима свидетели.

По същия начин той постъпил и с друг мъж през 2012 г. Стоянов пуснал обява, че търси лице за лична охрана. Тогава с него се свързал вторият пострадал. Пред него юристът обяснил, че е доктор по международно право и че работел за бивш главен прокурор.

Няколко дни по-късно двамата мъже се срещнали отново, като Стоянов настоял двамата да отидат в апартамент. Там той накарал пострадалия да направи петдесет лицеви опори, но преди това да се съблече гол до кръста. Тъй като свидетелят решил, че това е част от изпита за работа, започнал да прави лицевите опори. Стоянов му казал да си свали и панталона.

Докато мъжът правел лицевите опори, подсъдимият извадил камшик и с него започнал да нанася силни удари по голия гръб на пострадалия. Тъй като изпитвал силна болка, пострадалият почнал да моли подсъдимия да спре, но последният започнал да нанася по-силни удари. Междувременно Стоянов започнал да мастурбира, продължавайки да удря пострадалия, докато удовлетворил половото си желание.

Самият Стоянов е заявявал пред медиите, че атаката срещу него дошла, след като скъсал два пъти на изпит в Стопанския факултет на Техническия университет съпруга на депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова, както твърди самият Стоянов в свои интервюта.

Случаят подробно е описан и в партийния в. "Атака". В него се посочва, че експертът и юридически консултант на партията на Волен Сидеров е станал обект на политическа атака, в която "основен играч" е "небезизвестният Ангел Кондев, ръководител на друга катедра в университета и човек със спорно минало и топли връзки с партия ГЕРБ".

"Миналата година (2012 бел. ред.) Кондев на няколко пъти ходатайствал чрез секретарката си Стоянов да пусне на изпит съпруг на високопоставено лице от ГЕРБ. След категоричния отказ започнали и проблемите", пиша на сайта на изданието.

В друга статия с подзаглавие "Гербаджийските заплахи към експерта от АТАКА Чавдар Стоянов продължават" партийният орган уточнява, че "Юристът дълго време бил обект на лобистки натиск „да даде“ изпита на системно отсъстващия от лекции съпруг на екс здравната министърка, сега депутат от ГЕРБ, Десислава Атанасова".

"Красимир Атанасов не просто бил неподготвен за изпит, той не посещавал лекции и упражнения в ТУ, разчитайки на „своите хора“ в ТУ. От д-р Чавдар Стоянов се искало първо чрез намеци, а после все по-настоятелно и заплашително „да пусне“ Атанасов независимо от липсата на знания и грубото нарушение на академичните изисквания от „студента“, се посочва в статията на вестника.  

За повдигнатото му обвинение Чавдар Стоянов може да получи до осем години затвор. Предстои делото да бъде насрочено от Софийски районен съд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

6

Oт кое време ви разправям, че дори и тук в Оффа, появи ли се атакоид веднага замирисва на задници, мъжки ебанета и т.н съмнителни удоволствия.
Тези хора са комплексирани девианти. Байрякът дето размахват е само за прикритие и избиване на комплекси.

11671

5

безпартийна

10.07 2017 в 17:33

Този същият "юрист" щеше да съди Технически университет, че не са го назначили за доцент. Слава Богу, че не са. Човекът си е за освидетелстване.

12803

2

_az_

10.07 2017 в 13:45

Има нещо идиотско в тази новина...
 
X

Да помогнем на украинските деца!