Quantcast

Проф. Константинов: Ислямистите са друг биологичен вид

OFFNews Последна промяна на 25 март 2016 в 12:05 9285 27

Михаил

Снимка bTV

Проф. Михаил Константинов

Нека всички да знаят какво я чака Европа – в момента „Ислямска държава“ яде страхотен бой в Ирак и Сирия. 50 хил. абсолютни главорези всеки момент ще нахлуят в Турция, турците ще ги поотупат малко, ще ги закърпят и ще ги пуснат. Считайте, че след месец – два ще се стоварят на нашата граница. Това предрече шефът на „Информационно обслужване проф. Михаил Константинов по bTV.

Трябва да осъзнаем, че „срещу нас имаме хора от друг биологичен вид. Те са възпитани по съвсем друг начин, с друг вид ценности, ако изобщо може да ги наречем ценности, и са дълбоко идейно мотивирани. Те ни презират, разбирате ли какво значи това? Презират ни, защото ние сме слаби, никакви, те ни убиват, а ние им даваме меченца... Това е все едно да отидете в гората и да ви ухапе вълк – ще му се сърдите ли?... Друг биологичен вид иска друг вид отношение“.

Бежанци е ясно, че няма. Започнахме да говорим за мигранти, а „точният термин е престъпници“, каза той и обясни, че българският закон „предвижда пет години затвор за нелегално преминаване на границата или за опит за минаване през ГКПП с лъжливи основания. Деяние, което се наказва с пет години затвор е престъпление и то не леко. Човек, който извършва средно и тежко престъпление е престъпник“. Тези хора със сигурност са престъпници, след като са минали нелегално границата. От там нататък нека други органи определят дали те бягат по икономически причини, дали зад гърба им има война или са терористи, които са дошли да бомбаджийстват.

Проф. Константинов посочи, че никой не е осъден, макар всеки от тези лица заслужава по пет години затвор. Виждаме каналджии с условни присъди. Това е повече от смешно.
Той предложи Народното събрание да гласува наказание за каналджийство от 10 години затвор, 100 хил. лв. глоба и конфискация на имуществото, както се прави по цял свят.

На въпрос дали Динко Вълев – мъжът, който лови мигранти на границата, е престъпник, проф. Константинов отговори: „Той действа спрямо престъпници. Елемент на превишени права очевидно има, но ако държавата не регламентира законово създаването на отряди за самозащита, хората сами си ги създават. Ако сега има избори в Ямбол, това момче ще стане кмет“.

На въпрос със свалени гащи ли е Европа, както обяви бившият конституционен съдия Георги Марков, Константинов отговори: „Това е малко силна метафора, но състоянието на Европа не е много по-далеч“.

По думите му всички митинги и шествия „Не на страха“ са емоционално разбираеми и абсолютно безполезни. Терорът се бори с антитерор. В момента е така, в дългосрочен план може да има други мерки като образование, но „виждате, че всички опити за интеграция на тези хора водят до това, че те се дезинтегрират във вид на бомби“, каза той.

По думите му „една от най-вредните мантри и модели на поведение е политическата коректност. Това е престъпно скриване на истината, за да си създадеш удобен свят, в който всичко е хубаво, а не такова, каквото е“.

Гермнаският канцлер Ангела Меркел „е пътничка, няма какво да се лъжем. Тя има огромна отговорност към европейската цивилизация с непремерените си действия. Виждате, че тя се е скрила в момента, не знае какво да каже, горката“.

Единственото изненадващо на брюкселските атентати е, „че се случиха толкова късно“. Белгийците им дават едни пари и не се интересуват повече от тях, което е надменно, презрително отношение и то бива наказано.

Според Константинов в управляващата у нас коалиция „няма да има развод, защото това е брак по сметка. Скандалите станаха, защото решиха, че там има любов, но в политическа коалиция място за любов няма“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.03 2016 в 12:52

Като изкореним политкоректността и толерастията у нас, тогава ще можем да изкореним и интегризма навън.

26.03 2016 в 12:33

Старост-нерадост!

26.03 2016 в 09:15

Констатинов и Марков усърдно наливат вода в мелницата на Даеш.

26.03 2016 в 08:13

ЕМИ, ЗНАЧИ, ГЛЕДАХ ПО НОВИ НЕГОВИ СНИМКИ, НА ТОЗИ, КОНСТАНТИНОВ, ДЕ, АМИ КВО ДА ВИ КАЖА, ФОТОГРАФА ПРВИЛНО Е ХВАНАЛ НЕЩАТА, ТОЗИ, КОНСТАНТИНОВ - НАПЪЛНО ПОЛУДЕ!!! НАПЪЛНО Е ЛУД. ИЗКУКУРИГАЛ! ИФИРЯСАЛ! ИЗТРЕЩЯЛ! САЧМАЛИЯ! КУКУНДРЕЛ! КУКУНАЙГЕН, АМПЕРЍ-КУКУ! ЛУД БЕ! АБЕ ОФФ НЕ ВИ Е НЕУДОБНО ДА СЕ БАЗИКАТЕ С ЧОВЕКА БЕ, ГЛАВАТА НЕ ГО СЛУША, ОЧЕВИДНО, А ВИЕ КАШМЕР СИ ПРАВИТЕ С НЕГО!

26.03 2016 в 01:49

Просо е бе. стига дълбоки мисли у изгнили дивани. Има ли някой който ти плаши живота..., или ти го прави лош и непоносим = зимаш мерки да го пречупиш така, че да не може. *минимум* Проф. му е ясно и звучи крайно, НО... айде земи тая мъртва майка, жена, дъщеря, брат, баща... и кво стана?

25.03 2016 в 20:45

Тоя супер-Динко каза "който си хванем за нас е". По противен, долнопробен и примитивен мироглед се среща само при мутрите от 90-те. Толкова по-зле, ако може да стане кмет. Жалко и за Константинов, жалко и за заблудата ни кои сме ние.

25.03 2016 в 19:51

E-e-e-e-e! Този взе да ме кефи по-вече и от Йоло Денев, и от Жорж Ганчев и от Каролев! Давай Константинов, Давай! Какви теми още не си опърдял професионално? Ами-и-и...тихоокеанските течения и цъфтежа на планктона, например. Или озоновата дупка и връзката и с дупката в Царичино. Люцерната както фактор за образуването на пръдни в червата на преживните животни и парниковия ефект! Давай пернишки професоре, давай тепигьозе, не мо'е така, да се дадеш сал на един Митю Гестапото, к'ъф професор пък той, и на оня, Музейния старши научен работник, и той, моля ви се "професор" искал да го наричат, Божо "професора" Димитров! Смело, пернишкий! По всички теми, за всичко! Само един ме съмнява че мое го стигнеш, той е недостижим в глупостите, уйдурмите, измишльотините и какниженето на митове и локуми. Д'митрий Иванов. От него, се учите, ама не мое го стигнете, "колумниста" по гьотереджийски приказки а н'гро!

25.03 2016 в 17:10

@stru, хич не си политкоректен.

25.03 2016 в 14:54

Уважаеми форумни участници,
Моля, за вашето мнение или коментар на следните според мен актуални за обществото въпроси относно атентатите на Ислямска държава:
1.Винаги след поредните атентати всички медии без изключение обсъждат и коментират най-вече засилените полицейски мерки по охраната и реда на обществени места, по охраната и засилените контроли на границите, както и най-подробните детайли за извършителите и потърпевшите от атентатите.
Защо винаги след пореднте атентати се насочва вниманието на обществото най-вече към следствията от атентатите, а не към причината и най-бързото решение и последващи действия за нейното - ако не окончателно премахване, то достатъчно за нейното обезсилване?
2.След като се осъжда от всички престъпната дейност на Ислямска държава, след като е очевадна ежедневната реална заплаха за всички европейски държави (на този етап) и последваща такава за останалите държави, защо не се обяви война на Ислямска държава от всички засегнати държави?
3.В постигнат

25.03 2016 в 14:38

Не знам колко съзнателно, но професорът казва нещо много важно - "Белгийците им дават едни пари и не се интересуват повече от тях, което е надменно, презрително отношение и то бива наказано". Това е същината на социалната държава - студено раздаване на пари без никакво уважение, съпричастие, близост, човещина. И затова социалната държава, социализмът трябва да умрат. Не само политкоректността, която е друга част от същата безчовечна лява идеология.