Михаил Константинов зове за народно опълчение срещу мигрантите

OFFNews 12 януари 2016 в 07:46 11595 24

Михаил Константинов зове за народно опълчение срещу мигрантите

Снимка БГНЕС, архив

Ако армията и полицията не могат да се справят, законово да бъде уредено създаването на народно опълчение срещу мигрантската вълна. Това предложи математикът проф. Михаил Константинов в интервю за Нова тв. Той се позова на данни на германските власти, според които 10 млн. души ще залеят Европа. По думите му този поток ще мине през България и е възможно властите да не успеят да овладеят потока.

Във връзка с бежанците моментално трябва да се укрепи българската армия, да се види с какви сили разполага полицията и дали не трябва да се премине към някакъв вид народно опълчение, ако бъдем нападнати тази година", каза Константинов. 

Той уточни, че има предвид законово организирани сили, а не агресивни групи, които да се саморазправят с чужденците.

„През последните 2-3 години ръководителите на Европа направиха толкова много глупави грешки, че аз не бих повярвал. Те продължават да правят тези грешки и отказват да назоват проблема. Оплели са се в политически коректното говорене и чакат техните народи да изригнат, но тогава ще стане страшно", коментира професорът.

Ако започнат погроми на Запад, те ще се пренесат и тук, каза още Константинов.

Той очерта и друга черна прогноза. Според него предстои глобална финансова криза. "Това е неспасяемо, защото в света са напечатани хиляда трилиона финансови боклуци, това е теглото на 10 хиляди самолетоносача клас "Нимиц", като всеки един от тях е 100 хил. тона. На човек се падат по 150 хил. евро или долара без покритие", обясни нагледно той и посочи, че първите симптоми на глобален срив в икономиката се вижда в Китай. "В китай започнаха да се случват разни работи, един строителен балон, който започва да гърми", каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!