4 експертни съвета при залози на електронни спортове

OFFNews 16 февруари 2021 в 16:03 786 0

Електронните спортове стават все по-популярни и атрактивни, предлагат ни много и най-разнообразни възможности за забавление, все още се позиционират в секцията на развлекателните спортове и милионите фенове ги обичат. Именно вниманието към предложения, които нямат нищо общо с традиционния спорт и просто ни дават още една приятна алтернатива, особено ако говорим за спортни прогнози. Точно така, днес имате всички възможности да направите своя прогноза на игри като Counter-Strike:GO, League of Legends 2, Dota, FIFA, Call of Duty: League и още много други. Това са електронните спортове - компютърни игри, в които все повече професионални геймъри започват да демонстрират уменията си и да експлоатират платформите до абсолютния максимум.

Не си мислете, че е толкова лесно да бъдете конкурент на хилядите играчи по цял свят, впрочем едно изследване показа, че в месеца електронните спортове по събития могат да изпреварят редица реални спортове. Не беше необходимо много време и самите букмейкъри добавиха секцията с електронни спортове, предлагайки на спортните почитатели да правят своите залози и за тази платформа. И защо да не го направят, след като самите пазари бяха съобразени и ни дават възможност да изберем победител в първата или втората карта, да избираме хендикап залози и опции като най-ценен играч в отбора или дори за самия мач. Ако сте запознати с тази индустрия или искате да проверите шансовете си, тогава ще имате нужда от букмейкър, който да приема такива залози. Ето защо в следващите редове ще подчертаем някои от основните изисквания:

1. Винаги трябва да избираме букмейкър с най-много предлагани опции в платформата си. Различните оператори дават и най-различни условия, както и бонуси за по-добри резултати. Ще открием и наличието на пряко предаване, а за един от добрите брандове в електронните спортове, можем да прочетем тук - nostrabet.com/22bet/ и разбира се да се запознаем с всички дисциплини, които се предлагат. Една от основните функции при електронните залози е именно опцията за пряко предаване, все пак искате да гледате срещата, нали?

2. Една от тайните за успех на електронните спортове е, че са доста лесни за разбиране, но ако сте геймър или поне малко сте играли на едно от изброените заглавия. В противен случай ще трябва да се ограничите до електронните дисциплини, които са ви по-познати. Със сигурност не е толкова трудно да разберете смисъла на играта на шутърите - два отбора с различни тактики, избират правилната стратегия за победа. При стратегическите игри ще имате нужда от малко повече познания, но добрата новина е, че не само има клипове с обяснение на правилата в интернет, но и ще открием, че всеки по-голям турнир разполага с коментарно студио, от което да разберем всичко необходимо за дадена игра.

3. Един от най-важните факти е, че винаги ще открием информация за всеки голям отбор. Прогнозите и вниманието към тази дисциплина ще накара всеки истински почитател да обръща повече внимание на всички новости, както в самите предложения, така и при отборите. Има една много голяма подробност, електронните спортове не са като реалните, тук физическата сила също присъства, но е необходимо да обърнем внимание и на стратегията, която ще използва даден отбор. Точно по тази причина, съветът на експертите е да не се доверяваме толкова на прогнозите, все пак тези дисциплини са изключително динамични и често ще се изненадаме в това отношение. Да не говорим, че самите игри също се ъпдейтват и силите могат да се променят рязко от една посока в друга. Точно това ги прави и толкова интересна платформа за залози.

4. Най-важното е, че тук трябва да бъдем много търпеливи, особено ако правим залозите си на живо, докато тече срещата. Именно в тази секция ще открием някои доста забавни и приятни микропазари, предлагащи много добри възможности за инкасиране на печалби. Важното е, че трябва да изчакаме играта да се развие, което няма да ни отнеме повече от 10-15 минути и ще се ориентираме и запознаем с възможностите на електронните атлети.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови