Всичко, което трябва да знаете за Sofia Metal Fest от 8 до 10 април

ОFFNews 06 април 2016 в 15:15 3226 1

Най-после страната ни си има своя голям метъл фестивал на закрито - Sofia Metal Fest, организиран от BGTSC, ще се проведе в столичната зала „Универсиада“ този петък, събота и неделя, 8-10 април.

Всяка една от групите ще се представи със специално за случая и уникално за представянето си в България шоу. Билети, в това число и еднодневни, все още можете да си закупите от www.eventim.bg и техните партньори в цялата страна. Цените са в зависимост от това как и кога искате да посетите събитието и варират от 15 до 140 лв. Касата на място в залата ще бъде отворена от 16:00 до 20:00 часа всеки от дните без промяна в цените на билетите.

Територията на събитието е разделена на три основни зони, които ще работят с различен пропусквателен режим. Скарата, масите, пейките, чадърите и бара за напитки на откритата зона А, а и частично зона В, ще работят от 14:00 до 00:00 часа през събота и неделя, а в петък от 15:30 до 00:00 часа. Вижте режима на работа на зона С, групите по дни, ред и часове на излизане:

8 април/петък:

- 17:30 - Врати зона С; 
- 18:10 – 18:45 Anekdot; 
- 19:00 – 19:45 Downslot;
- 20:00 – 20:45 AN THEOS; 
- 21:10 – 22:00 Velian;
- 22:30 – 00:00 Svetlio & The Legends.

9 април/събота:

- 16:30 - Врати зона С;
- 17:10 – 17:45 Saints 'N' Sinners;
- 18:00 – 18:45 WOLFHEART;
- 19:00 – 20:15 Tiamat;
- 20:45 – 22:00 Finntroll;
- 22:30 – 00:00 Paradise Lost.

10 април/неделя:

- 16:30 - Врати зона С.
- 17:10 - Dirty Shirt;
- 18:00 - Evil Invaders;
- 19:00 - Battle Beast;
- 20:30 - Powerwolf;
- 22:30 - Kreator.

Схема на фестивалното пространство.

Притежателите на редовни билети и пропуски влизат през входа от западната страна на сградата на откритата зона А, където ще се извършва не само контрола на билетите, а и поставянето на фестивалните гривни. Този вход ще е с допуск всяка вечер, докато работи сцената. Всички журналисти и гости ще използват входа от южната страна на сградата (от към бул. "Шипченски проход") в интервала от 16:30 до 18:30 часа.

Както и преди екипа на BGTSC декларира, че вярва в общата ни цел - по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции. За това и екипът за сигурност на BGTSC призовава всички посетители фестивала да спазват неговите правила.

Билети, акредитации и покани:

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен, неизползван или повреден билет не се възстановява.

Местата в залата не се фиксирани. Посетителите на събитието трябва да притежават редовен билет, акредитация или покана. Изключение от това са единствено деца до 7 години (включително), които ще бъдат допускани без билет, но с придружител притежаващ редовен билет и 2 копия от акта за раждане на детето. Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до VIP зоната, сервизните площи и служебните помещения. Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет, а излизането от мястото на провеждане на събитието в определения ден ще е окончателно.

Лица под 18 години:

Всички лица под 18 години влизат с придружител. Както на всички събития в България, малолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук. Няма да се допуска един придружител на 3 и повече лица под 18 години.

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител.

Спешна медицинска помощ:

В случай на нужда, екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, децата или лицата, които придружавате, приятелите и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от охраната и персонала на фестивала.

Животни:

Животни няма да се допускат в зоната на събитието.

Забранено е внасянето на:

- храни и напитки;
- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.;
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване.

Снимки и видео:

Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица. Фестивала може да бъде заснет. Общите площи ще бъдат заснети с цел сигурност. С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане.

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

Забранено е пушенето извън специално изградените за целта Зона А пред залата. Нарушителите ще бъдат извеждани без възстановяване на парите за билета.

Сигнализирайте охраната или персонала на концерта. Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на фестивала, без възможност за връщане на парите за билета.

Голяма част от изпълнителите ще се движат и могат да бъдат срещнати в общите зони и щанда за мърч на събитието. Бъдете любезни, не ги „нападайте“ или заслепявайте със светкавици

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови