Бивши членове на Sabaton идват с новата си банда Civil War в София

OFFNews 07 март 2016 в 15:59 3310 0

Civil War, бандата на четиримата от основателите на култовете Sabaton, ще пристигне за концерт в София на 16 април в столичния клуб Joy Station.

През 2012-та г. почти целият състав напусна Sabaton, като в нея останаха вокалистът Joakim Brodén сам с басиста Pär Sundström.

Civil War e сформирана през 2012-а от екс-сабатонците Oskar Montelius- китара, Rikard Sundén-китара, Daniel Mullback –барабани и кийбордистът Daniel Mÿhr, заедно с вокалистът Nils Patrik Johansson (Astral Doors). За да е бандата пълнокръвна, към тях се присъединява и басиста Stefan 'Pizza' Eriksson.

Миналата година от групата си тръгват Oskar Montelius и Stefan Eriksson и така съставът остава петчленен. Не се подвеждайте от краткото време, в което групата съществува. Тя вече има три издания: Civil War (EP, 2012), The Killer Angels (дългосвирещ албум, 2013), Gods and Generals (дългосвирещ албум, 2015) и ще подготви подходящ и достатъчно дълъг сет лист за първото си шоу у нас.

С достъпния си пауър/хеви метъл армията на групата по света се множи бързо. Не е тайна, че в България стилът е особено тачен и има видима преднина пред останалите разклонения в жанра. Ето защо, ние от Live & Loud и Loud Events с радост обявяваме концерт на Civil War. Сигурни сме, че новината ще се хареса на всеки хеви фен, а и в частност на тези от вас, които познават историята и музиката на Sabaton. Бандата пристига в състав: Patrik - вокали, Petrus - китара, Rikard: китара, Mullback - барабани, Myhrer – кийборди.

Билети за събитието може да откриете в мрежата на Eventim на цена от 35 лева. В деня на концерта пропуските ще струват 40 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови