DJ Q оглавява втората вълна артисти на Vola open air 23

OFFNews 18 май 2023 в 10:01 776 0

Vola open air 23

Снимка Vola open air 23

Vola open air 23

DJ Q оглавява втората вълна артисти на Vola open air’23

С шестгодишен опит като DJ на BBC Radio 1Xtra и с впечатляващата си техничност и безмилостна скорост, DJ Q се качва на сцената на Vola open air’23, за да представи своя проект „Цяла нощ“.

Запазваме датите 21-23 юли, като се надяваме да чуем и хита U Wot, с който DJ Q спечели популярност през 2007г.! Вземи своя билет за фестивала, за да не изпуснеш нищо от тазгодишното издание, а ние продължаваме с обявяването на още имена от програмата.

Като вече добре познато име на електронната ни сцена, DTK, a.k.a. DarkTechnik идва на Vola open air’23 с мисията да обедини различни стилове под покрива на звездното врачанско небе с надслов “United we dance”. Завидната му класа зад пулта и усетът за публиката са водещи за посоката на селекцията. Това обяснява и голямото въздействие, което DTK има на сцената.

Продължаваме с DJ Kenobi, който е пускал редом с едни от най-добрите световни имена в бранша. Известен с проектите Гръм и Бяс и Breakalicios, сега DJ Kenobi се е подготвил с дълбоки бас линии, съчетани с ритмични liquid елементи, под които забавлението е гарантирано.

В ритъма на drum and bass ти представяме и PANEGA, който се качва на върха, за да разкрие как е редно да се случват нещата. Въпреки че е от ветераните в жанра, винаги има какво да покаже на младите таланти и всеки негов сет доказва, че далеч не е за подценяване.

Onslaught се включва във Vola open air’23 като посланик на ниските басови честоти и пречупените ритми, примесени с много вокали и градски рими. Той ще ни представи палитра от най-актуалните течения в геридж и брейкбийт музиката.

Познат като заклет меломан, колекционер на грамофонни плочи, диджей, музикален ценител и поддръжник на некомерсиалния звук, Visitor Q не спира да рови и открива оригинали и редки винилови колекции, както и да следи за качествени издания от съвременните музикални течения. Резултатът са еклектични сетове с вдъхновяваща селекция, с които ще ни вдъхнови на тазгодишното издание на фестивала.

Признаваме си, че едно от любимите ни места на Vola open air’23 е сцената на паметника, на която усещането е, че танцуваш буквално сред звездите. Ето и имената, които ще можем да чуем на нея тази година.

DKFSK е DJ и продуцент, основател на DKFSK Records и DIAGNOSTIKA. Силно повлиян от хардгруув ритъма на 90те и хипнотичните звуци, неговите силни технически умения и безпощадна селекция му носят основно място на сцената на върха. Интензивната работата зад пулта е нещото, което отличава стилът на следващия творец в тазгодишната селекция - SODEV. Сетовете му включват както динамични banging тракове, така и дълбоки, хипнотични композиции, на които нямаме търпение да се насладим.

Със силния си и строго индивидуален стил през последните години Cardioactive издава релийзи за Khoros Records, Corpus Black, Trau-ma, Mekanika Recordings и Diffuse Reality.7, а сега идва и на Vola open air, за да разтърси Балкана.

Списъкът и класни изпълнители продължава с DJ Markov, SLLAV, SHADE, Stèph, IkkI ØttØ, Jordan Tsenov, Electricfence и много други, с които ще можеш да се запознаеш по-отблизо в сайта на Vola open air или директно на самия фестивал на 21-23 юли.

Взимай билетите, стягай багажа и ще се видим скоро на върха!

Проектът Vola open air’23 се реализира с финансовата подкрепа на НФ “Култура” по “Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации”, Обществен дарителски фонд за Враца и фондация “Америка за България”

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови