Разконспириране по руски. Кръгът "Вагнер" разобличи генерал на Путин като любител на млади момчета

OFFNews 01 март 2023 в 09:57 12516 12

Снимка

Генерал Александър Матовников и "Първият" - Владимир Путин

Заместник-главнокомандващият на Сухопътните войски на Руската федерация генерал-лейтенант Александър Матовников се оказа в епицентъра на бурен секс скандал, след като близките до ЧВК „Вагнер“ телеграм канали ВЧК-ОГПУ и Grey Zone публикуваха в понеделник загадъчно видео, на което висшият офицер прави стриптийз със сладострастни физиономии. В момента Матовников е командващ на руските войски в Беларус, а в миналото е бил член на Съвета за сигурност на Русия и пълномощен представител на президента на Русия в Северо-Кавказкия федерален окръг.

Скандалът тръгна като малка снежна топчица в понеделник вечерта. Тогава ВЧК-ОГПУ сподели видео с филтрирани еротични детайли, на което генералът танцува завит в хавлия, като от време на време палаво я маха и размахва нещо, което не се вижда добре заради филтъра.

„Заядливият любител на минските ресторанти и дами генерал Матовников обича да прехвърля отговорността за приетите решения от подчинените му офицери. Генералът повече е увлечен от създаването на такова видеосъдържание“, написа ВЧК-ОГПУ. Моментът на публикацията съвпадна с ехото от взрива на военното летище в Мачулишчи в Беларус, където е базирана руска авиационна техника, и където, според изтеклата информация беше поразен руски АУАКС „А-50 Шмель“.

Думичката „дами“ в заядливата публикация на ВЧК-ОГПУ даваше основание да се предположи, че генералът на Путин е изпратил еротичното видео на своя любима. Анализаторите от телеграм канала „Рибар“ първи се хвърлиха да спасяват генерала, като обяви, че интимното видео е било предназначено за съпругата на Матовников.

„Освен Звезда на „Герой на Русия“ генерал Матовников има още много бойни и държавни награди. Има уважението на своите подчинени, има и цел. А това е повече от достатъчно за генерал от воюваща армия. Дори ако понякога се сети за своето семейство и заснеме пикантно видео за съпругата си. Всеки има право на личен живот и тайна на кореспонденцията“, опита се да омаловажи щетите „Рибар“.

На публиката не ѝ се наложи да чака дълго за опровержение на защитата от „Рибар“ и за продължение на пикантния скандал. Във вторник се появиха и скрийншотове от кореспонденцията на генерала, съпътстваща горещите видеокадри. Оказа се, че „дамата на сърцето му“ е неустановен до момента млад мъж, с когото топ генералът бил във връзка и на когото е изпратено видеото. На една от снимките се вижда и селфи на стройния младеж без лице.

„Привет, вече съм свободен“, пише в едно от съобщенията младият мъж.

"Привет, звънни ми после, предстои ми още съвещание и да на правя доклад за „Първия“ (Путин, б. р.)". Събеседникът отговаря със селфи по риза без панталон.

„Ммм, стига, имам да още да работя!“, сподавено отвръща генералът. Съдейки по публикуваните компромати кореспонденцията е била в Деня на влюбените 14 февруари.

Руските пропагандисти се опитват да потушат скандала като го разделят на две – за оригинал се приема клипът с танца по и без хавлия, докато кореспонденцията с младежа беше обявена за фейк и целенасочена масова атака. Случаят е особено деликатен, тъй като борбата със „сексуално различните“ се превърна в един от идейните елементи за оправдаване на войната, която Русия води срещу Украйна, обвинявайки западния свят в морално разложение. Казусът стигна до кръглата маса „Медийна грамотност за децата“, организирана от Лигата за безопасен интернет. Там станалото беше представено като хакване на личния архив на генерала и поднасяне на съдържанието му пред публика „в неблагоприятна светлина“ с помощта на технологията Deep fake.

Палавият генерал е роден през 1965 година в Москва и е кадър на КГБ – от 1986 служи в група „Алфа“ (управлението за специални задачи), по-късно изпълнява задачи на КГБ в Афганистан, а през 1987 участва в охраната на генералния секретар на ЦК на КПСС Михаил Горбачов при пътуването му във Вашингтон, година по-късно осигурява охраната на Маргарет Тачър при посещението и на пострадалите от земетресението райони в Армения, участвал е в двете чеченски войни, както и в операциите в „Норд ост“ в Дубровка и болницата в Будьоновск, както и в разследването на училището в Беслан. Прякорът му в чеченските среди е „Чекиста“. Близък приятел на Рамзан Кадиров, по времето когато е кавказни пълномощник живее в дома на чеченския лидер. Като офицер за специални поръчения на руския президент Владимир Путин е бил един от ръководителите на секретни операции в чужбина, в т. ч. в Украйна, при анексирането на Крим координира действията на личния състав. Бил е два пъти женен, има три деца, пишат руските медии.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1236

12

БотоксПутю

07.03 2023 в 17:57

Изгледах клипчето. Генералът си е направо професионален стриптизьор. Машалла. Явно не му е за пръв път.
Четох, че по време на чеченската война живял в жилището на другия путински генерал - Кадиров?

2805

11

Едър Вредител

02.03 2023 в 07:43

Двамата с ботокса са плющяли малки орки и са ги целували по коремчетата. Инак в руспия нема таквизи неща съветские пидиразъй най мужествение пидиразъй

318

10

Valioka

01.03 2023 в 22:45

Падна поредната опорка, не че аз съм се съмнявал в нея, но това е официално, така да се каже - путин не ни спасява от двендърите, драги ми русофили... Джендърите са в собствената му армия и това винаги е било така. Аз не ги обичам, да, но разберете най-накрая, че те винаги са съществували, във всяка страна под слънцето...

800

9

Batze

01.03 2023 в 14:59

Соловьов и Симонян вече разясниха на аудиторията, че всъщност генералът е бил ухапан от генномодифициран "gender friendly" комар, пуснат от американска биологична лаборатория в Украйна. Това е част от коварния план на Запада да превърне РФ в "LGBT Federation" и така да ускори нейното изчезване. Руската ПВО осторожно следи за ескадрили от генномодифицирани "gender friendly" комари. Преди малко пък Пригожин се оплака, че мръсниците от ГЩ нарочно бавят доставките на репеленти, които неговите момчета от "Вагнер" много харесвали на вкус.

75

8

230 млрд баксов

01.03 2023 в 12:38

Само Z-педерастията може да спаси света от семейните ценности!!!

ВАТА, купувай вазелин от благия, че аХмат сила идва да те спасява!!!!!!!!!

3767

7

Име на профила

01.03 2023 в 11:18

Ейй, къде е тролетариата да цитира Остап Бендер?..

Вярно, къде са? Нещо е първо число и май са свършили рублите ли?

Честита Баба Марта по този повод!

12130

6

borisboris

01.03 2023 в 11:13

Мъката робсийска няма край. Интересно ми е в борбата срещу логиката и истината в путлерското общество, кога ще дойде ред да бъдат префасонирани законите на физиката.

12407

5

Bad Horse

01.03 2023 в 10:43

Майтапите сами се пишат. Това не е православно...

1005

4

coco

01.03 2023 в 10:38

,,Близък приятел на Рамзан Кадиров, по времето когато е кавказни пълномощник живее в дома на чеченския лидер''

т.е играл е ролята на козичка

-1555

3

ob1

01.03 2023 в 10:35

Джендърът ги е заразил и тях завалиите, сега трябва да се почнат вътрешно.