Кои са най-популярните криптовалути при разплащания в сайтовете за залози?

OFFNews 14 февруари 2021 в 15:58 954 0

Електронните валути за разплащане станаха не само популярни, но и достатъчно добри за абсолютно всеки бранш. Все по-често ще чуваме за тях и за възможностите, които предлагат, но по-важното е, че освен висока стойност, те дават и много предимства. Едно от тях със сигурност е скоростта на разплащане и ще забележим, че всяка компания, която иска да получи сериозно предимство в това отношение, залага именно на тях. Другият огромен плюс е, че употребата им дава много сериозна и дори впечатляваща сигурност и както се досещаме, без правилният ключ, сумата остава защитена по-добре, отколкото навсякъде другаде.

С оглед на тези качества, веднага ще се досетим, че всяка уважаваща компания не само ще започне да приема новите валути, но и ще ги използва, защото изпращането на средства от едната точка на света до другата, отнема не повече от няколко секунди, а понякога дори това време става по-бързо. Точно по тази фирма ще забележим, че банки, различни индустрии и дори гиганти като Microsoft, са готови да приемат разплащането по този начин.
Съществува една индустрия, която обаче се стреми не само да улесни своя потребител, но и да му позволи да се включи максимално бързо в забавлението. Очаквано, след като говорим за забавление, трябва да се досетим, че става въпрос за хазартната индустрия и онлайн платформите, чийто успехи не могат да бъдат пренебрегвани. Не е тайна, че все повече брандове интегрират възможността за разплащане с криптовалути и точно по тази причина ще открием, че някои водещи оператори залагат точно на тази технология.

Веднага ще забележим, че брандове като Мелбет, чието ревю тук - https://nostrabet.com/melbet/ не предлага просто няколко популярни и известни електронни валути, а разполага с цели 30. Защо толкова много, бихте попитали? Експанзията на дигиталните средства позволява точно в тази индустрия да се изплащат печалби и да се правят депозити моментално бързо. Следователно ако не искаме да използваме една валута, която очакваме, че ще се повиши по-сериозно своята стойност, то имаме и сериозен избор.

Кои са най-популярните крипто валути? Със сигурност в момента можем да говорим за Bitcoin и Etherium, които се радват на много добър повишаващ се курс. Други по-интересни варианти са Bitcoin Cash, Monero, Ripple - който в момента се опитва да достигне стойностите на Etherium, USD Coin, Litecoin и много други. Най-вероятно във времето операторът ще добави и други опции, особено след като нови предложения в този сектор се наблюдават все по-често.
Препоръчваме обаче да не забравяте, че колкото и високи да са стойностите им в цифрово изражение в момента, не забравяйте, че тези залози могат да се превалутират и да предложат абсолютно същия вид залози на стойността, която бихте направили и във всяко друго време. Операторите не се опитват да спечелят от тази валута, а искат да експлоатират скоростите на преводи, както и допълнителната им защита. Най-вероятно в тази посока работят и още много други брандове ще започнат да интегрират системите за електронно разплащане.

Защо до този момент това не се е случило? От една страна всяка система изисква повече време за тестване и гарантиране на сигурността, а от друга – утвърждаването на криптовалутите отне малко повече време от очакваното. В заключение трябва да напомним, че без значение от избора ни на депозит и вида му, в основата на всичко трябва да мислим малко по-сериозно за отговорната игра.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews