До кога ще е отворена регистрацията в Betway от България?

OFFNews 14 юли 2022 в 10:55 979 0

Betway

Снимка Betway

Betway

Betway е една от най-новите бетинг компания у нас, която съвсем наскоро получи разрешение за упражняване на дейност на територията на страната ни. Това обаче повдига въпроса до кога ще е отворена регистрацията в платформата им и кога предстои да бъде затворена. Ако имате желание да направите своята регистрация в Betway от България, то значи определено трябва да продължавате да четете следващите редове, защото те ще ви дадат ценна информация за новия букмейкър у нас. Нека разгледаме малко по-подробно повдигнатата по-горе тема.

Отваряне на регистрация в сайта на Betway

Както знаете, за да се възползвате от услугите на даден бетинг сайт, то преди това задължително трябва да направите своята регистрация в платформата им. Този момент не е затормозяващ по никакъв начин и отнема само няколко минути.

Кога обаче могат този тип сайтове да отворят регистрационната си форма за потребители? Това се случва, когато даден букмейкър получи лиценз за упражняване на хазартна дейност. За щастие, Betway получи необходимото разрешително и вече няколко месеца има възможност да работи с клиенти на територията на страната ни. Защо лицензът е толкова важен, предстои да разгледаме по-долу.

Получаване на лиценз за упражняване на хазартна дейност

Всички компании, които желаят да се занимават с хазартна дейност на територията на страната ни, трябва преди това да получат специално разрешително. Чак след като Държавната комисия по хазарт предостави желаният документ и Национална агенция по приходите регистрира дружеството, те могат да пристъпят към упражняване на дейността.

Споменатият документ е единствената възможност за компанията да практикува хазартни игри, тъй като преди получаването на лиценз се преминава през редица проверки и всяко дружество трябва да отговаря на редица изисквания за сигурност. Те именно гарантират вашата безопасност, така че не се доверявайте на букмейкър без лиценз.

Betway са напълно легитимен букмейкър в това отношение, считано от началото на 2022 г., както е упоменато в сайта им, така че можете да сте спокойни, когато правите своите спортни залози или се забавлявате с казино игри в платформата.

Продължителност на документа

Според българското законодателство, лицензът за упражняване на хазартна дейност може да има продължителност 5 или 10 години. Колко ще бъде тя зависи от органите, които отговарят за предоставянето му и от заявлението на компанията и това следва да е упоменато в документа, който притежава бетинг компанията.

Към момента можете да бъдете спокойни, когато правите своите регистрации и се забавлявате в сайта на Betway. Със сигурност в следващите години те ще продължат да се развиват и да работят с българските играчи, защото едва след години предстои изтичането на срока на лицензът, който те получиха в началото на тази година.

Какво следва?

Ако посетите в момента сайта на Betway, ще видите, че той е напълно отворен за нови потребител. Всички секции и функционалности са на линия и можете да се възползвате от тях след като завършите своята регистрация в платформата.

Както споменахме, полето за регистрация е напълно със свободен достъп за пълнолетни граждани, които искат да създадат свой профил от територията на България и за момента няма изгледи тази възможност да бъде преустановена.

Betway са един от новите лицензиран букмейкър у нас. Това значи, че регистрацията в сайта им е напълно безопасна и сигурността на вашите средства и лични данни е гарантирана чрез предоставения лиценз за дейност. Така че можете да направите своята регистрация във всеки един момент и да се забавлявате колкото желаете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!