Бързи кредити, ако времето не е на ваша страна и бързате

OFFNews 21 юни 2020 в 19:07 1909 0

Когато имате неочаквана спешна ситуация и се нуждаете от бързи кредити за належащо покриване на сметки, то всичко за щастие може да се реши с онлайн кандидатстване. Случва се, понякога просто се нуждаете от бързо, краткосрочно решение - може да се случи на всеки. И така, с бързи кредити можете, надеждно да покриете насрещни разходи – фирмите за заеми остават партньор и в днешните извънредни ситуации.

Неочакваните разходи могат да се появят изневиделица. Те може да са в спешни случаи – здравословни проблеми, ремонт на кола или дори повреда на бойлера, пералнята и др.

Вместо да кандидатствате за потребителски заем в банката (който се взима бавно и има редица ограничения и условности), бързият кредит, чрез оторизиран представител, може да е по-удобно решение.

Какво са бързи кредити

Бързият заем е форма на краткосрочен потребителски кредит, поставен на основата на бързина и удобство. Продуктите от типа бързи кредити са проектирани да предоставят бързи решения за спешни случаи. Този вид необезпечено кредитиране, често е подходящо за онези, с частично влошена кредитна история. 

Колко бързо ще получа парите си?

Ако онлайн заявлението за кредит е успешно, средствата обикновено се превеждат на същия ден. Това се случва с приоритетно обслужване, когато кандидатствате в обявеното работно време. Когато получите исканите средства, сами ще се уверите и в удобството, и в експресността на обслужването.

По-бърз превод на поисканите средства

Ако днес имате нужда от пари, исканата сума се превежда в рамките на час, често в рамките на 15 минути.
Това спестява много стрес и напрежение за кандидата, за разлика от типичните банки, които одобряват най-рано до 2-3 работни дни. Отделно тези институции изискват често и допълнителни документи и времето за получаване на парите, може да нарасне до седмица и повече.

Колко мога да взема от бързи кредити?

Ако кандидатствате за бърз кредит, в повечето случаи можете да вземете назаем от 50 до 1500 лева. Ако търсите бързо, голяма сума пари, трябва да сте сигурни, че кредитното ви досие е чисто. С него ще си гарантирате най-добрия шанс за одобрение. Във фирмите за бързи кредити обаче, често се правят и компромиси, това е тяхна силна страна, когато нямате никакви други алтернативи.

Кога ще използвам бърз кредит?

Заемите по бързи кредитни решения, помагат за управлението на краткосрочни финансови проблеми, които включват:

• Повреда на превозното средство;
• Плащане на неочаквани сметки;
• Домашни ремонти - като повреда на котела или проблем с пералнята;
• Неочаквани разходи;
• Разбиване на разходите за голяма покупка;
• И всякакви други изненадващи разходи.
Кога не трябва да обмислям използването на бърз заем?
Продуктите за бързо кредитиране могат да бъдат подходящи за спешни ситуации. Има обаче случаи, в които опцията бърз кредит не се препоръчва, включително:
• Погасяване на други форми на кредит;
• Импулсивни покупки;
• За плащане на съдия-изпълнител / фирма, изискваща плащания;
• Забавления;
• Луксозни покупки.

5 предимства на бързите кредити:

• Бързо онлайн приложение;
• Бързи решения за одобрение на заем;
• Превод на средства в същия ден;
• Онлайн процес на електронно подписване;
• Предсрочно погасяване, без такси;

Бърз процес на кандидатстване

Попълването на онлайн формуляр за кандидатстване е просто и означава, че трябва да получите бързо решение за заявлението си за кредит (обикновено за няколко минути).

Цялата процедура е още по-канализирана и опростена, когато се доверите на доказан кредитор!

Бързи кредити - обобщение

Има бързи заеми, които помагат на хората спешно да разрешат финансов проблем. Когато нямате достатъчно пари в банковата си сметка, за да решите тези ситуации, това може да е много стресиращо.

Този тип кредит, обикновено има по-висок лихвен процент от основните продукти за заем. Добре е да отделите време, за да прочетете всяка документация и да се уверите, че напълно разбирате условията на договора по бърз заем.

Използвани разумно, бързите кредити могат да бъдат добър начин да решите финансовата ситуация, преди да е прераснала в стресов за вас проблем.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови