Борисов поласка членовете на ГЕРБ за 7-ия рожден ден на партията

Елица Мартинова Последна промяна на 03 декември 2013 в 15:16 2914 5

Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС

"Поздравителен адрес" до членовете и симпатизантите си изпратиха по случай седмия рожден ден на партията председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и заместникът му Цветан Цветанов. Съобщението, изпратено и до медиите, съдържа порция ободряващо самохвалство. Заради неоспоримата стойност на честитката, публикуваме текста и дословно с известни съкращения. Пълният вариант  за поздравителния адрес може да намерите тук.

Несправедлив манипулации ни отнеха властта

"В резултат на една гигантска политическа манипулация обаче бяхме поставени в несправедливата ситуация да спечелим изборите, но въпреки това да ни бъде отнета легитимната възможност да управляваме страната. Това беше тежък удар не само срещу нас, но и срещу изборът на българските граждани и държавността като цяло. Факт, който се доказва от последвалата безпрецедентна политическа криза, която продължава вече половин година, и чиито край не се вижда."

Ще срещнем удари под кръста и ще ни репресират, но няма да се отклоним от ценностите си

"Разбира се, ще срещнем много удари под кръста, от страна на явните и скритите ни политически опоненти. В това нямаме никакво съмнение, защото управляващата в момента олигархична Тройна коалиция показа, че е готова на всичко, за да се задържи на власт. Включително и да използва политически репресии срещу представителите на ПП ГЕРБ на всички нива. Подобна безскрупулна и брутална разправа с опонентите върна България към тъмните времена на тоталитарното й минало.

Нито БСП, нито ДПС, нито Атака, а още по-малко подкрепящите ги олигархични и икономически субекти, се интересуват от гласа на гражданското общество, което вече 6 месеца ги призовава да отидат на нови избори. За тях е ясно, че подобен ход ще разруши статуквото, което ги държи на власт. Затова и скриха зад параван от гравитиращи около тях „граждански“ организации подготовката на новите изборни правила. Очевидно е, че подготвят поредните си изборни манипулации, с които да преодолеят негативното отношение на хората към тях. Въпреки това обаче, ние не можем да се отклоняваме от пътя към европейското развитие на България, по който поехме преди 7 години. Върховенството на закона, демокрацията и свободата не могат да бъдат обект на компромис, независимо от целите, които си поставяме."

Припомняйте магистралите във всеки удобен момент

"Вярваме, че резултатите от успешното управление на правителството на ПП ГЕРБ, се забелязват както от хората, които ни гласуваха доверие на изборите, така и от тези, които подкрепиха някой от нашите опоненти. Именно в това е нашата сила – ние сме единствената партия за последните 24 години, която освен, че не беше част от статуквото, остави след управлението си реални постижения, които могат да се видят от българските граждани и ще останат за поколенията - метрото, магистрали, пътища, спортни зали, мостове, училища, детски градини, църкви, пречиствателни станции и още много. Всички тези обекти са нашето лице пред българските граждани и са доказателствата, че ГЕРБ направи така, че европейските средства да стигнат до всеки един човек в България. Това са постижения, с които можем и трябва да се гордеем. Припомняйте ги на нашите опоненти всеки път, когато бъдете провокирани, още повече, че призракът на Тройната коалиция се завърна много бързо и като закономерност Брюксел отново започна да спира европейските средства на България."

Ще победим убедително на изборите през май

"Закономерност ще бъде и спечелването на предсрочните парламентарни избори, както и вота за Европейския парламент догодина. И не само защото спечелихме всички избори от учредяването на партията до днес, а защото ГЕРБ вече доказа, че може да връща доверието на Европа към България. Доверие, което днес е отново разрушено от управлението на нереформираните комунисти. Единствено ние можем да върнем България отново към проевропейското й развитие, към реформите, които започнахме и към утвърждаването на демокрацията и върховенството на закона. Убедителната ни победа на предстоящите избори ще даде най-категоричния аргумент за оставка на нелегитимното и провалено правителство на Тройната коалиция. Затова нека да продължим да бъдем онзи голям и сплотен екип, който утвърди ПП ГЕРБ като най-успешната проевропейска дясна партия на България."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.12 2013 в 22:15

Мисля, че тези двамата ще се оженят.

03.12 2013 в 16:18

Долни боклуци - бъдещи затворници, както и всичките им симпатизанти и членове...както и личната им Офмедия пропагандистко сайтче

03.12 2013 в 15:39

Поредната доза ГЕРБ пропаганда от Offnews. Ето ги "Наглите" - Борисов, чийто политически екзекутор взимал по над 1 милион годишно за да изпълнява частните му политичеки поръчки, обвинява, че се връщаме "към тъмните времена на тоталитарното й минало". Няма по-голяма наглост. Докато не влязат двамата от снимката в затвора, няма да ни приемат сериозно нито в Европа, нито в Азия.

03.12 2013 в 15:29

Герберастите са мръсни долни, червени милиционерски боклуци! И е голям ташак, точно герберастите да се разпичкват по жълтите павета и да реват като разпрани: “чер-ве-ни бо-клу-ци”. Пълен нон-сенс. Изпразниха и хазната (в повечето случай за популистки действия, с цел партийна реклама), почти колкото и Виденов – оставиха 4 милиарда, 3 от които са откраднатите от Здравната каса и Пенсионния фонд (Виденов поне изплати частта външен дълг; Тиквоча го увеличи с 2 милиарда и 300 хиляди). И този се разхожда все още необезпокояван и под държавна охрана...

03.12 2013 в 15:20

Жалко, че на повечето им липсват първите седем.