Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Предимствата на нашата услуга с изтривалки под наем за басейни и спа зони

OFFNews 05 август 2021 в 12:33 1086 0

Изтривалките най-често биват асоциирани със спирането на мръсотията на входа на помещения. Поради тази причина много хора не могат да си ги представят в близост до басейни и спа зони, където влизането с чисти чехли е изискване поначало. Въпреки това ползите от поставянето на изтривалки в такава среда са неочаквано много. Кои са някои от тях?

Изтривалките задържат водата.

Неизбежно е пространствата около басейните да бъдат мокри – затова и навсякъде можем да видим знаци, предупреждаващи да внимаваме за хлъзгави повърхности. Използването на изтривалки обаче е ефективен начин разнасянето на вода да се намали. Чрез тях не само бихте намалили риска от подхлъзвания и наранявания около басейна си, но и бихте улеснили санитарния си персонал, като премахнете подсушаването на съблекални, тоалетни и пътеки от задълженията му.

Ориентирането при басейна или спа зоната ви – по-лесно от всякога.

Свикнали сме да виждаме множество масички, шезлонги и чадъри около басейните. Те обаче често затрудняват хората, когато се опитват да намерят съблекални, душове или тоалетни. Най-лесният начин да се уверите, че всеки ще открие помещението, което търси, е да включите навигацията си в изтривалките. Тогава знаците със сигурност ще бъдат забелязвани, а посетителите няма да разнасят вода със себе си до въпросното място.

Изтривалките – перфектното решение за желания корпоративен имидж.

В днешно време разпознаваемият имидж е ключов за всяка компания – чрез него се гарантира, че клиентите ще ѝ се доверят и в бъдеще. Обекти като басейни и спа зони не правят изключение – затова и много от собствениците им брандират предмети като кърпи, сапуни и чадъри. Логото и цветовете на бизнеса могат да бъдат включени и в изтривалките - това е един стилен и ненабиващ се на очи начин хората да запомнят визията на басейна или спа зоната. Lindström може да изработи и брандирани изтривалки за вас, като се съобразява с креативната ви насока.

Екологично решение в лицето на Lindström.

Развитието на кръговата икономика и подобряването на устойчивостта стават цели на все повече компании. Доверявайки се на операциите на Lindström, вие можете да постигнете и двете. Нашите продукти се произвеждат само в нужните количества и изцяло от рециклирани материали. Когато престанат да бъдат необходими, ние не ги изхвърляме, а ги поправяме или сменяме предназначението им – така знаем, че потреблението ни на ресурси е сравнително ниско. Следователно наемайки изтривалки от Lindström, вие намалявате въглеродния отпечатък и на собствения си бизнес и допринасяте за едно по-зелено бъдеще.

Практична услуга, пригодена към вашите нужди.

Услугата за изтривалки на Lindström е изключително удобна за басейни и спа зони, защото цялата отговорност по изработката и поддръжката на продуктите е поета от нас. Очакваме единствено да споделите това, което е необходимо за обекта ви. Ние ще изготвим оферта, базирана на него, а след като вие я одобрите, на определен времеви интервал ще идваме и подменяме замърсените изтривалки с чисти. Най-голямото предимство на операциите на Lindström е контролът, който имате върху тях – можете да променяте периода, на който събираме изтривалките за почистване, спрямо посещаемостта на басейна или спа центъра ви. Също така винаги имате опцията да поръчате допълнителни изтривалки с желания от вас дизайн или да върнете такива, от които вече не се нуждаете.

В дългосрочен план сътрудничеството с нас не само намалява задълженията на санитарния ви персонал, но и ви спестява средства. Оставяйки почистването на Lindström, вие спирате да заделяте пари за перални машини, препарати и потребление на енергия. А допълнителното време, което служителите ви биха имали в такъв случай, може да бъде вложено в поддръжката на басейна или спа центъра, така че да стане още по-атрактивен за посетителите!

Гарантирайте комфорта на клиентите си това лято, като заявите изтривалки на Lindström още днес! Допълнителна информация можете да получите на телефон +359 2 841 11 10 или имейл [email protected].

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!