Нова устойчива услуга – индустриални кърпи под наем

OFFNews 23 май 2023 в 15:18 156 0

кърпа

Снимка

Щастливи сме да ви съобщим, че Lindström официално предоставя напълно нова, устойчива услуга на своите клиенти, намиращи се на територията на България – комплексна услуга с индустриални кърпи под наем. Освен екологично решение, тази услуга ви спестява пари и време, като ви освобождава от грижата за замърсяванията в помещенията. Нашата услуга е гъвкава, практична и истински устойчива.

Индустриалните кърпи на Lindström са изработени от рециклиран памук, а това, което ги прави специални е фактът, че могат да бъдат рециклирани цели 12 пъти, преди да се превърнат в отпадък. Това е едно от нашите уникални постижения, даващи ни шанса да намалим отпадъците с цели 90% в сравнение с продуктите за еднократна употреба. Новата ни услуга има решаваща роля в постигането на една от нашите основни цели – минимален въглероден отпечатък.

Основните предимства на индустриалните кърпи под наем

Рентабилната ни услуга, предоставяща индустриални кърпи под наем, ви дава гаранция за наличност на чисти кърпи, готови за употреба по всяко време. Нека ви споделим какви са основните предимства на услугата:

• Гъвкава услуга, даваща гаранция за чистота и безопасност

Услугата ни за индустриални кърпи под наем предоставя висококачествени продукти за почистване на оборудване и машини, които могат да премахнат дори токсичните и промишлени отпадъци. Това, което ви предоставяме ние са чисти индустриални кърпи и абсорбиращи подложки, които ще бъдат доставени винаги в уговореното време. Освен това, ние от Lindström поемаме пълна отговорност и за прането на използваните текстилни изделия, което извършваме в нашата пералния. Услугата ни ви дава гаранция, че винаги ще имате налични достатъчно индустриални кърпи и абсорбиращи продукти, готови за употреба. Те ще подпомогнат за минимизирането на паданията, подхлъзванията и спъванията на работното място, които се случват поради течове и разливи.

Допълнително, вече няма да има оставени на различни места мръсни кърпи.

• Помощ при работа с опасни отпадъци

Замърсяванията и маслата биват класифицирани като опасни отпадъци. Тяхното изхвърляне и третиране е строго регламентирано от закона. Ако използвате кърпи за еднократна употреба, то отговорността за справянето с този опасен отпадък е изцяло ваша. Ако изберете нашата услуга за индустриални кърпи под наем, ние ще се погрижим за целия поток от отпадъци, като ще ви спестим неприятности и грижи.

• Икономична услуга, която ви спестява усилия и време

Благодарение на гъвкавия ни модел на обслужване, ние можем да ви гарантираме рентабилност. Винаги използваме материал, който подлежи на рециклиране и именно затова чрез нашите индустриални кърпи, ние успяваме да минимизираме обема на отпадъците и съответно – разходите за изхвърлянето им. Но най-добрата част е, че ние поемаме пълна отговорност за всичко това. Използването на нашата услуга е лесно, като от вас не се изисква първоначална инвестиция – ние ще предоставим продуктите и контейнерите, а вие трябва единствено да заплатите седмичната такса, която се определя в зависимост от количеството продукти, от което се нуждаете. Винаги инвестираме в запаси, за да можем да гарантираме висококачествени продукти, които лесно ще се справят с всеки отпадък.

• Отговорност към околната среда и клиентите ни

Lindström е акредитирана компания по ISO 14001, пионер в индустрията с текстилните услуги под наем и истински прием за устойчиви политики. Ние винаги следваме модела на кръговата икономика, тъй като знаем колко е важно отпадъците да бъдат минимизирани. Наша основна цел е да разработим екологични решения, с които да помогнем на нашите клиенти да бъдат по-устойчиви. Прилагаме строги инструкции за опазването на околната среда когато обработваме и транспортираме продуктите си, а вие, като наш клиент – също имате възможност да получите отчет за изхвърлените от нас отпадъци.

Как работи услугата за индустриални кърпи под наем

Оценяваме нуждите ви

Това, което правим първо е да оценим нуждите ви. По този начин можем да планираме количеството индустриални кърпи и абсорбиращи постелки, от което се нуждаете. Когато стартираме услугата, ние ще доставим висококачествени и безопасни контейнери за събиране на продуктите в помещението ви.

Пране и поддръжка

Ние поемаме пълна отговорност за прането и поддръжката на индустриалните кърпи и абсорбиращите подложки, като се грижим опасните отпадъци да бъдат винаги изхвърлени в съответствие със закона.

Доставка

Когато доставяме чисти индустриални кърпи, ние вземаме използваните и мръсни такива.

Рециклиране и изхвърляне

Ние даваме гаранция, че артикулите, които могат да се рециклират – ще бъдат рециклирани, а тези, които не – ще бъдат изхвърлени отговорно.

Ако искате да научите повече за комплексната ни услуга с индустриални кърпи и абсорбиращи подложки под наем, то можете да се свържете с нас! Нашите консултанти са винаги на разположение! Обадете сe още днес на тел: +359 2 841 11 10 или ни пишете на [email protected]

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки