Отворено писмо от бившия лидер на СДС до функционерите на ГЕРБ

Борис Марков 25 април 2016 в 12:03 30387 22

Борис Марков
Борис Марков

Борис Марков беше временен председател на СДС в периода 2012-2013 г. Коментарът е публикуван в личния му профил във Фейсбук. Препечатваме го с разрешението на автора.

Скъпи функционери на ГЕРБ,

Пиша на функционерите, а не на симпатизантите, защото вас ще ви шибат. И понеже не стопляте какво ви предстои, да ви го напиша да си знаете. С кеф ви го пиша.

Ще управлявате още година макс. Така сте го подкарали, че това ви е оптимистичната прогноза. Прекрачихте всички граници, които можеха да се прекрачат и процеса е необратим. И да бъркам за годината, знаете че има край, нали? Две да са. Ще ви дам есенцията на това, което ви чака след датата на "падането".

1. Изведнъж ще забележите, че медиите вече нe са ваши. Ще бъдат на новите управляващи и независими, но не и ваши. Парите наливани в тях забравени, чадърът - скъсан. Оттам защита йок.

2. И десетте политически позиции, предпазващи ви от наказателно преследване, ще бъдат заети от партийното ви ръководство. Така, както си го знаете, в същата последователност. Листата ви за евродепутати нищо чудно да е в същата последователност, както си ги именувате и сега, вашият номер 1, номер 2 и т.н. За вас места йок. Ще сте безпризорни.

3. Ще има нов главен прокурор. Не, че и този не може да ви шиба ако реши, но тогава ще е нов. Той ще е избран и одобрен години по-рано от европейски посланици и европейски институции. Съмнение да нямате. Всички в Европа разбраха къде трябва да е фокуса, главният ще е одобрен от тях. Ще бъде и наложен през всички партии освен вашата, инструменти бол. Този човек ще направи кариера, нищо чудно след мандата си да е премиер или президент, толкова ще ви шиба и затова ще го обичат всички.

4. Основна грешка направихте, като убихте дясното. Сега клони към нула, но е временно. Новото дясно ще е реваншистки настроено към вас и ще е конструирано върху "възмездие", "справедливост" и "закон". Тезата за "справедливост" ще надделее над властващия сега патрЕотизъм и пишман патрЕотите, които сега крепите, ще са и радикалните отмъстители към вас, запомнете ми думите. Следващият десен лидер ще е този, който обещае да ви накаже и хората му повярват. Най-накърненото чувство на българина е чувството за справедливост, вие само засилихте нуждата с вашето управление.

5. Фирмите, за които уреждахте поръчките, ще са затворени или реорганизирани. Наказателна отговорност за тях няма да има. Ще има само за вас, дето ги уреждахте. Ще видите, че така ще се получи. По-шибани от партийните функционери ще са само избрани представители като Порожанов, като Лазаров, ей такива красавци. На тези какво им предстои, жал ми е...

Не изключвам и извратени форми на правосъдие и да ви съдят на групи за "подобни" престъпления. За работа в администрацията ще бъдете еднакво третирани с агентите на ДС. Ще режете снимки и ще късате календарчета. Ще свидетелствате, ох как ще свидетелствате... Ще топите своите и ще се надявате на шанс. Ще сте Добрин Митевци щото ще бягате. Целият среден ешалон на ГЕРБ сте в кюпа, целият. Да си знаете.

P.S. Пиша, че ще ви "шибат" за да разберете рязкостта на действието. Иначе ще е от онези форми на бърз секс, когато няма любовна игра, липсват лубриканти, актът е бърз и носи ориенталско удоволствие само на мъжа. За съжаление ви е отредена ролята на горката жена в двойката. Изобщо, като се сетите за "секс", нормалната асоциация в главите ви трябва да е за "сухота" и "болка".

Чувствайте се поздравени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

22

Хубаво като приказка.... и също толкова вероятно...

11316

21

Алекс

26.04 2016 в 09:33

Този индивид ме изгуби още на първата си точка, където твърди, че в някакво неясно бъдеще медиите щели да бъдат независими :D
Направо взех, че му повярвах.

13249

19

лекар

25.04 2016 в 21:11

сдг, епм. колко малко смисъл?

12884

18

Nimart

25.04 2016 в 21:01

Малко грубо, нецензурно, но много, много вярно!

12584

17

сдг

25.04 2016 в 20:38

Едно предложение.Всички които не симпатизират на ГЕРБ или не са "функционери",гледайте калпавите партии и си вижте състоянието.И след като си направите ШИБАН самоанализ се скрийте в миша дупка,защото СДС от първа политическа сила не Бойко или ГЕРБ я направиха такава,а вие собственоръчно.
Мене ми е ясно че ходите по врачки да правите черни магии,но за сега е напразно.
Защото те такива шамани като този отдавна прогнозираха че ГЕРБ ще потъне,е за сега е във възход.Така че ЕПМ и давайте акъл на вашите функционери,как се оцелява!

12170

16

нощен страж

25.04 2016 в 19:16

"Борис Марков беше временен председател на СДС в периода 2012-2013 г."
Прекрасно! Защо като е почнал да се прави на врачка да не коментира политическото бъдеще на сегашният председател на СДС - Лукарски? :)

12455

15

merypoup

25.04 2016 в 18:31

Забавно и наивно четиво.
"Новото дясно ще е реваншистки настроено към вас и ще е конструирано върху "възмездие", "справедливост" и "закон".
Щели да ги съдят и осъдят...даже групово :)
Те нали и ГЕРБ дойдоха на власт първия път с такива обещания?!? Какво стана, всички видяхме.
Фирмите с обществените поръчки щели да затворят...напушва ме на смях :) Колкото затвориха или спряха да печелят поръчки при всички смени на управляващи до сега ;)
Но няма лошо, човекът просто е споделил нереализуемата си мечта ;)

12284

14

ДидоВъТъ

25.04 2016 в 16:18

Борис Марков,ти сега ли се сети,бре,момко?Къде беше в периода 2012-2013 г.,а?Тогава всичко си беше,наред,нали?Чак сега ли разбра "рязкостта на действието.Лицемерно човече.