Германия учи бежанците как се свалят жени

ОFFNews 01 декември 2016 в 18:40 26626 10

Дортмунд, Германия - темата е "Свалки" и германският "мистър Флирт" показа няколко примера пред класа си от сирийски и иракски бежанци. "Аз наистина харесвам аромата на парфюма ти", казва той. "Имаш красив глас." После учителят приканва учениците си да направят опит.

Есам Кадиб, 20, вдига ръка. "Бог те е създал само за мен", казва той. "Обичам те. Мога ли да спя у вас?"

Хорст Вензел се стресна, но бързо се успокои. 

"Не им казвайте, че ги обичате поне през първите три месеца от връзката ви, защото иначе ще избягат", обяснява той търпеливо.

Вензел, 27, изкарва прехраната си, като помага на германски мъже в подхода им с жените. Но тази година той решава да стане доброволец и с уменията си да помогне на Германия, която се опитва да интегрира повече от 1 милион мигранти, пристигнали през последните две години. Повечето от тях идват от размирни мюсюлмански страни, където отношенията между половете са много различни.

"Намирането на връзка е най-добрият начин за интеграция, затова и правя тези класове", казва Вензел.

Миналата седмица, в центъра на Дортмунд, той представи третата част от "Как да се влюбя в Германия", която превежда 11 млади мъже по стъпките на любовта. Учениците признават, че има много да учат.

Омар Мохамед, срамежлив 24-годишен златар от Сирия, с черна коса и бадемови очи, казва, че е пленен от германските жени - от тяхната северна визия и пунктуален акцент. Но те остават мистерия за него, защото той не знае как да подходи към тях.

"Трудно е да се запознаеш с момиче, когато не говориш добре езика и и не можеш да си говориш с нея истински", казва той. "Има много различия, не само културата и религията - ние просто нямаме тази тотална свобода вкъщи."

"Искам да се омъжа за германка и да живея с нея. Тя ще може да ми помага с езика, а и познава мястото и законите далеч по-добре от мен."

Някои германски жени са възприемчиви към идеята. Ясмин Олбрих, хапвайки пържени картофки от заведението за бързо хранене, близо до образователния център, казва, че харесва външния вид на мъжете от Близкия изток и се оплаква от това, че мъжете в Германия "пият твърде много бира, гледат твърде много футбол и са просто прекалено бели."

Но в цяла Германия се надигна вълна от недоволство, когато група бежанци, повечето от които млади мъже от Северна Африка, в нощта на Нова Година, нападнаха над 1000 германски жени, ограбвайки и опипвайки ги в Кьолн. Враждебността е насочена най-вече към млади мъже от Сирия, Ирак и Афганистан, които съставляват по-голямата част от мигрантите в страната. Само през миналата година 890 000 души са подали молба за убежище в страната, а тази - още стотици хиляди. 

Престъпленията, свързани с насилие срещу мигрантите, палежите на бежански лагери и джамии са се увеличили. Бежанците споделят, че срещат дискриминация и насилие след атаките в Кьолн. Антибежанските настроения променят политиката в Германия, а от популистката партия "Алтернатива за Германия" реагираха остро с кампания срещу канцлера Ангела Меркел и решението и да приветства мигрантите. 

Участниците в класа по флирт споделят, че курсът им помага да се справят с нещастието. 

"Ние наистина имаме полза от този клас", казва Кадиб ал Бан. "Учителят ни показва как мислят германските жени и как трябва да им говорим... и как да разбираме традициите им."

Вензел обикновено взема 1 400 евро за персонален еднодневен курс или 4 000 евро за група. Високият русокос мъж е авторитет в Германия, когато става въпрос за изкуството на съблазняването. Той също така дава съвети по радиото и телевизията. По негови думи половин милион германци следват неговия флирт блог, за да намерят точната половинка. 

При мигрантите обаче Вензел влиза в случайни класове из цялата страна на доброволни начала. 

"Голяма част от момчетата са абсолютно начинаещи, когато стане въпрос за флиртуване, срещи и секс", казва "мистър флирт". 

Мигрантите, незнаейки какво да очакват, седят облечени с палтата си и със скръстени ръце, гледайки подозрително техния весел треньор. Вензел дава съвети за свалки, правене на комплименти и оригинални идеи за първи срещи. "Впечатлявайте и забавлявайте момичетата" съветва той. "Поканете ги на театър, планина, концерт или ги заведете в Лондон или Амстердам." 

Последното предложение може би работи по-добре при обичайните клиенти на Вензел - богати германци. Но бежанците нямат право да напускат града, в който са регистрирани, а и нямат пари за пътувания. 

Постепенно разговорът се насочва към секса. 

"Жените и мъжете правят секс по всяко време - на първата, втората или третата среща, това е нормално. Не е голяма работа в Германия."

Мъжете започнаха да се кикотят, но бързо утихнаха, когато Вензел започна да говори за разликите между мъжкия и женския оргазъм и начините за възбуда на една жена. В това време няколко мъже се изчервяват, а други поглеждат в земята от срам.

Един от учениците започва възмутено да шепне в ухото на своя съсед на арабски език: "Но да правиш секс преди брака е грях, това е харам!"

Попитан как да впечатли жена, друг мигрант предполага, че трябва да влезе в отлична спортна форма. Тогава Вензел го контрира и казва, че повечето жени не си падат по типа "боди билдър". Друго предложение бе за среща във "Ферари", но учителят отговори, че това би впечатлило жени, които е интересуват само от пари. Класът бързо се съгласява с мнението му, може би защото повечето от тях не могат да си позволят спортна кола.

Накрая на часа по-голямата част от мъжете споделят, че са научили много и нямат търпение да използват наученото на практика. 

Но Кадиб ал Бан споделя: "С удоволствие бих имал германска приятелка. Но искам да се оженя за момиче от моята страна, което споделя културата и традициите ми."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12132

10

Boba Fet

02.12 2016 в 10:19

"Но искам да се оженя за момиче от моята страна, което споделя културата и традициите ми." - Па тя "културата" и "традициите" ви нашравиха страните ви помийнии ями от който бягате.

25665

8

Victimized

01.12 2016 в 20:21

Германия, последната крепост на прогресивния нео либерализъм..
Този немски младеж на снимката ми изглежда прекалено оптимистичен. Направо трагично...

16193

6

SC

01.12 2016 в 19:28

Подготвят ги за наближаващата Нова година. Трябва да уважат и другите градове, не само Кьолн.

15914

4

поп Дръвчо

01.12 2016 в 19:11

Добре са почнали. Децата на тия сигурно ще се оправят не по-зле от германците.

Е, ако се уредят с деца де.

Истинското интересно ще стане като дойде вълната от арабски жени.

13531

2

Traqn Savov

01.12 2016 в 18:49

е как как се сваля всеки знае, на първо място е кучето, под кучето е жената, а на неверника мястото е най отдолу.....


77927

1

El Commandante

01.12 2016 в 18:42

Пффффхахахахахах...

Дум един син памперс на десното око, Дум един червен памперс на левото око, маскираш я като панда и си ти.

What could possibly go wrong?