Ефбет с много бонуси и оферти - как да ги използваме пълноценно

OFFNews 06 март 2020 в 17:39 2378 0

Футболната игра завладява цял свят и онлайн букмейкърите. Когато става въпрос за залози на футбол, то букмейкърите се стремят да са на върха на възможностите си. От онлайн букмейкъра Ефбет предлагат много залози на футбол, като в същото време може да се възползвате и от техните бонуси и оферти при залаганията на този спорт. Офертите на Efbet букмейкър се използват много лесно и има отделни бонуси, които може да са ви полезни за залозите на футбол.

Онлайн букмейкърите обикновено предлагат по няколко промоции за залагане в даден момент. От стандартната оферта за регистрация до бонуси за презареждане на сметка, които са активни за вече регистрирани потребители. Промоциите се различават по това дали са за Спорт, Казино или друг продукт, а ето как се използват тези бонуси, които са предназначени за залагане на футбол.

Най-добрият бонус винаги е този за нов клиент. Причината за това е очевидна: Спортните букмейкъри работят като луди, за да придобият нови клиенти! Ето защо Efbet предлага 200 лв. Начален Бонус. Тази бонус оферта на компанията е за спортни залози и следователно може да залагате бонуса си на футбол.

Някои решаващи фактори за достижимата стойност на бонуса са, че букмейкърът предлага максимална стойност на бонуса. В случая при този бонус вие може да вземете 100% до 200 лв. Като приветстващ бонус за нови клиенти букмейкърът предлага бонус за спортен залог в размер на 100% от първия депозит до максимална сума от 200 лева. Вие може да спечелите до 200 лева бонус, но това ще стане само като депозирате същата сума. Залагащият трябва да прочете внимателно съответните условия за бонус, за да може правилно да използва своя бонус. Tака ще разберете, че бонусът за efbet спорни залози е под формата на безплатен залог.

Вие може да започнете да залагате вашите бонуси на футбол – например в букмейкъра постоянно има срещи за залагане от големите първенства, Шампионска лига, Лига Европа и т.н. На тези турнири без проблеми може да изпълните условията за превъртане на началния бонус. Трябва само да уточним, че вашите залози трябва да на коефициент поне от 1,20 – ако коефициентът е по-нисък, то тези залози не се зачитат в превъртането на средства.
Ако спечелите веднъж от вашия безплатен залог на футбол в Efbet, то не може веднага да изтеглите сумата. Всеки клиент е нужно да превърти бонуса на спортни залози на обща стойност 3 пъти неговия размер плюс 3 пъти размера на депозита. При депозит от 200 лева и получен бонус в безплатни залози на същата сума, то трябва да направите залози на обща стойност 1200 лева, за да превъртите бонуса.

За вас ще бъде доста лесно да превъртите бонус офертата за нов клиент на футбол, тъй като всеки ден букмейкърът предлага богат тираж с мачове, за които са налични много залози. Например може да пуснете подсигурени фишове с двоен шанс за някои от фаворитите в срещите, но не забравяйте, че коефициентът трябва да е над 1.20, за да може да се превърта бонуса.

Ефбет предлага на регистрираните си потребители и Бонус Презареждане - тази промо оферта също е за раздел Спорт и следователно с нея може да залагате на футбол. Това е доста добър бонус за играчите, тъй като те имат шанса да шанса да получат 100% бонус за първия депозит след получената покана от екипа на Efbet! След получаване на бонуса, веднага може да започнете да го залагате на футбол. Изберете желаните футболни срещи от тиража на Ефбет или погледнете залозите на живо на футбол, за да започнете превъртането на бонуса. Тук условията за превъртане на бонуса са доста по-лесни – изисква се направени залози на обща стойност един път размера на депозита на минимален коефициент 1,50.

Не пропускайте да се информирате непрестанно за случващото се от света на спорта. Следете актуалната информация като, новини, статистики и прогнози за мачове на експерти за да сте по уверени, когато правите залози.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови