Quantcast

Каракачанов: Циганите мислят, че им е позволено да изнасилват, грабят и убиват

ВМРО закри предизборната си кампания навръх рождения си ден

Калоян Константинов Последна промяна на 23 октомври 2015 в 20:51 3643 9

Снимка OFFNews

Красимир Каракачанов на закриването на предизборната кампания на ВМРО.

Тази вечер ВМРО закри своята предизборна кампания за предстоящите кметски и общински избори в централата си на ул. "Пиротска" №5.

Датата съвпадна с отбелязването на 112-тата годишнина от основаването на ВМРО през 1903 г.

На събитието присъстваха лидерът на партията Красимир Каракачанов, кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки, водачът на общинската листа в столицата Карлос Контрера, кандидатите за общински съветници и районни кметове, издигнати от партията, както членове и симпатизанти на родолюбивата организация.

Председателят на партията Красимир Каракачанов се похвали, че ВМРО е най-старата жива подобна организация у нас, а не БСП, както твърдят социалистите. Той посочи, че през дългата история на Вътрешната македонска революционна организация са си сътрудничели с много правителства, които са били национално отговорни, но и с такива, които са ги преследвали, преживели са падения и въстания.

Каракачанов бе горд, че "нито един от нас" не се е предал, отстъпил или направил конюнктурни завои. Според него национализмът е имунната система на една нация, без който тя е обречена. Ако хората в една страна не могат да поставят общото благо над своите лични интереси - с тях е свършено.

Той тъжно заключи, че години наред калпаво управление е довело до това да сме страната в Европа с най-висока имиграция, най-ниска раждаемост, ниски доходи и циганизация. Националистът обаче подчерта, че не мрази ромите, защото са се родили такива, а не ги харесва защото те знаят, че имат само права, но не и задължения, че им е позволено да изнасилват, ограбват и убиват другите, без да има последствия за тях самите. Затова в една страна всички трябва да са с равни права.

За това вина има и държавата, която позволява да се строят цели незаконни цигански гета, но ако някой българин си остъкли балкона, идва и го глобява. Вина имат и хората, които не си решават сами проблемите, ами избират политици, които им обещават, че ще ги решат вместо тях.

"Хората вярват на пророците, които ги излъчват по телевизията. Големият Батман, който преди управляваше София, а сега държавата, ще им реши проблемите", каза Каракачанов.

Мотото на тази кампания на ВМРО е "С нас идва редът", защото те искат да въведат ред в гетата, по улиците, в отношението между хората, в администрацията. И то за всички - без значение цигани или българи.

Кандидатът за кмет на партията Ангел Джамбазки призова всички поддръжници на войводите да вземат телефона си и да започнат да звънят днес, утре и другиден на всички свои приятели, познати и роднини - и да ги карат да гласуват за ВМРО. Да излязат пред блока си и да правят същото.

"Не го правите за себе си, за мен, за ВМРО, а го правите за България. Призовете ги, кажете: „На 25-и разчитам на теб“, каза той.

Националистът отбеляза, че през последните години той и Контрера са започнали безброй дела и сигнали срещу монополите на "Софийска вода", ЧЕЗ, "Топлофикация" и са имали своите малки победи, с които не са се хвалели гръмко, но обикновеният българин се е възползвал.

Така например от последните им 2 дела срещу "Софийска вода" - не е имало опити за вдигането на цената на консуматива.

Той отбеляза, че през 1994 г, ВМРО е била културно-просветна организация, занимаваща се с вечеринки, ансамбли, културни дати и т.н., в което няма лошо, но днес е много повече. Тя има шанса реално да подобри живота на хората, като спечели кметско място, ако не на самата Столична община, то в "Илинден", "Средец", "Нови Искър" и други места.

Джамбазки изреди реди кметове и общински съветници от партията му по различни села и общини, като каза, че се гордее с всеки един от тях и им благодари, защото са честни, обикновени хора, които се борят за доброто на своя народ и държава.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.10 2015 в 02:44

БКП+ДС-побългарените http://tinyurl.com/on5ndpd индо-най-най-нанай-българи Каракачан, Джамбаз, Легкоступ, Контрера, Мурджо, Михо и прочие мангал от чаветата на ДС-МВРо, поради генетичните си дадености знаят много добре какво си мислят ЦИГАНИТЕ: КРАДЕНЕ (на македонски имоти, символи, активи, история, ...); ЛЪЖЕНЕ (за комуфлажна пропагандна-манипулация на българите с благозучащи "патриотични" "исторически" лъжи и фалшификации); КЬОР-СОФРИЧКИ (бюджетно финасирани с кючеци на масата и пропагандни гюбеци от платени професионални "българи" от Македония); КРИМИНАЛНИ и ЧЕКИСТКИ ДАЛАВЕРКИ (с косоварски терористи и джамбази-трафиканти на бели робини, човешки органи, дрога, алкохол, цигари, оръжие, муниции, горива, ...) ... Въобще ЧШАЕ ШУКАРИЕ баш-"българските" "войводи"! ГЕПИ БРАТО - сега ти се е паднало!

23.10 2015 в 23:44

Гледам , че адаша пак трепе гадовете....но тоя път съм готов да му покрия десния фланг!

23.10 2015 в 22:14

Еми да им промениме мисленето!Презареждам бързо даже и с лък!По -добре да си натискат парцалите!

23.10 2015 в 22:07

Във ВСИЧКИ Устави и Правилници на истинската историческа "Вътрешна Македонска Революционна Организация" (В.М.Р.О.) (вкл. и на Ванчо Михайлов) е написана с кръв целта и девиза й: БУКВАЛЕН ЦИТАТ: "За СВОБОДНА, САМОСТОЙНА и ОБЕДИНЕНА МАКЕДОНИЯ на МАКЕДОНЦИТЕ!" Противоконституционната македонофобска политическа партия на българските криминални служби и тоталитарни остатъци "Влашко-Менгянската Разбойническа Орда - БаНДа" (без официално разгърнат текст за буквосъчетанието "ВМРО"!) на БКП+ДС-побългарените индо-българи Каракачан, Джамбаз, Легкоступ, Контрера, Мурджо, Михо ... мангал няма нищо общо с В.М.Р.О.!

23.10 2015 в 22:05

Във ВСИЧКИ Устави и Правилници на истинската историческа "Вътрешна Македонска Революционна Организация" (В.М.Р.О.) (вкл. и на Ванчо Михайлов) е написана с кръв целта и девиза й: БУКВАЛЕН ЦИТАТ: "За СВОБОДНА, САМОСТОЙНА и ОБЕДИНЕНА МАКЕДОНИЯ на МАКЕДОНЦИТЕ!" Противоконституционната македонофобска политическа партия на българските криминални служби и тоталитарни остатъци "Влашко-Менгянската Разбойническа Орда - БаНДа" (без официално разгърнат текст за буквосъчетанието "ВМРО"!) на БКП+ДС-побългарените индо-българи Каракачан, Джамбаз, Легкоступ, Контрера, Мурджо, Михо ... мангал няма нищо общо с В.М.Р.О.!

23.10 2015 в 22:05

Национализмът е бичът на 20 век. И не е имунна система, а разяждаща от вътре държавата бактерия. На върха на интересите следва да е отделният човек. А не общността, както им се иска на корумпираните и алчни псевдополитици, за да работят всички за тях. Руският модел се провали. Кой би искал да яде слама, само за да има някаква си територия, да се тупа в гърдите по паради и да каже довиждане на земния живот на 60 години.

23.10 2015 в 21:45

Ще гласувам за Джамбазки, пукнете се от яд! :D

23.10 2015 в 21:12

Виткуре, май четеш между редовете! Каракачанов ясно е казал: Циганите Мислят, че им е позволено да изнасилват, грабят и убиват. С други думи, те са над закона! Защо?

23.10 2015 в 21:02

Примитивно, точно колкото самият шопар Каракачанов. А когато българите грабят и изнасилват, кое е по-различното??Не етносът, деянието е важното, лицемер приматски Каракачанов!