Партия „ДАНО" в Плевен подкрепя Антония Първанова

OFFNews Последна промяна на 16 май 2014 в 14:21 17061 3

Снимка НДСВ

Антония Първанова

Партия Демократична aлтернатива за национално обединение (ДАНО)-Плевен подкрепя кандидатурата на лидера на НДСВ Антония Първанова за евродепутат.

Това обяви на срещата с граждани председателят на общинската организация в града Любомир Маринов.

Той сподели, че решението е било взето единодушно от членовете на партията в областния град. 

Маринов разказа как преди години, малко преди да се уволни от армията, преминал курс за контрадезинформация. „Това, което става в момента в България, е същото, което учихме тогава по един руски учебник. Казваха какво да направим и как да го направим, как да излъжем... Днес го виждам реално чрез страшните лъжи, които се леят”, добави военният.

Според него битката за евровота е да се вкара една група хора, която ще бъде послушна и ще може да се манипулира, така че това, което се иска на местна почва, да се пренесе в Европарламента.

Симпатизантите на ДАНО в Плевен изразиха доверие в д-р Антония Първанова, защото според тях с изключително активната си работа заслужено е класирана на девето място по активност в Европейския парламент за изминалия мандат.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.05 2014 в 18:25

Въъъъъъъййййй....

16.05 2014 в 16:31

А на партия АМАН в София ѝ писна да слуша/чете за тая Първанова! Жалко че никога не съм имал намерение да гласувам за нея, иначе сега заради тези постоянни реклами по Офнюз, с голям кеф щях да реша да не го правя...

16.05 2014 в 14:34

`ма как ги мислят тия партийки с такива абревиатури, то направо е брейнсторминг някакъв да си донадиш наименованието за да означава в съкращение някоя думица, което пък не означава нищо, не е ясно за какво юнаците се борят, пък електората мислят за толкоз прост че сал трибуквени и четирибуквени думици да помни ...