Представяме Опълченците на ПП Глас Народен (част 3)

В няколко публикации представяме Опълченците на ПП Глас Народен, включени в листите за предстоящите избори на 11 юли 2021 г.

OFFNews 09 юли 2021 в 17:06 1567 0

Водачката на листите на ПП Глас Народен в 25 МИР София и в Ямбол Ирина Андонова е дългогодишен експерт Човешки ресурси, като в момента работи в голяма муждународна компания.

„Познавам Светльо Витков още отпреди 1995, когато още учех в СМГ. През годините се убедих нееднократно - читав е! Аз лично се кандидатирам, защото Глас Народен има и капацитет, и потенциал, и последователност за постигане на смислена и осезаема разлика в управлението на тази уникална територия наречена България“, казва тя.

„Държава се ръководи със същите знания, принципи и енергия, които са нужни и за успешното управление на бизнес организациите. А разликата в резултатността могат да осигурят НЕПРОДАЖНИТЕ, АВТЕНТИЧНИ и ОТГОВОРНИ хора, които са на правилните места и ЗНАЯТ, МОГАТ и ИСКАТ адекватност и устойчив прогрес. Аре стига с целия този типично български политически фарс. Всички глупости наоколо ме провокират допълнително, защото зная, че от нас зависи. От всеки един от нас. Всеки един ден!“, заявява категорично Андонова.

Кандидатът за депутат д-р Христо Иванов Мануков, който води листата на ПП Глас Народен в Пловдив и Смолян, е лекар-кардиолог в УМБАЛ "Свети Георги". Семеен е, с едно дете.

„Опитвам се да се захвана с това начинание - политиката именно с ПП Глас Народен заради партийните приоритети - медицина, здравеопазване, проблеми с НЗОК, образованието и т.н. Покрай един първоначално мой пациент в последствие и приятел, който също е член на партията, реших и аз да опитам да де включа. Ако вляза в парламента, ще се опитам до колкото е възможно да работим по партийните приоритети!“, казва д-р Мануков.

В Пловдив и Смолян Неделин Бояджиев е историк, лингвист, преподавател, преводач и практикува японски бойни изкуства.

„Влязох в политиката, защото ми омръзна да ни управляват неграмотни и малоумни илитерати, на които мястото им не е в политиката“, казва Бояджиев.

Той пояснява, че е избрал ПП Глас Народен заради основните приоритетни сектори на партията - образованието, науката и културата, тъй като все още не им се обръща нужното внимание. „В парламента ще работя за подобряване на сферите на образованието, науката и културата. Ще се включа в комисията по образование, както - и в групите за приятелство с Япония, Франция, Белгия, Канада“, допълва Бояджиев.

Красимир Куцаров, който се кандидатира в Пловдив-град и Пловдив област е роден през 1975 г. През 1994 г. завършва Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия ”Арх. Камен Петков”, с професионална квалификация строителен техник, а през 2001 г. „Археология” във ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий”, като успешно защитава магистърска степен по Антична археология.

Последователно работи като преподавател по история в СУ ”Св.Св. Кирил и Методий”- Пловдив, мениджър продажби в производствена фирма, а от От 2017 г. е търговец корпоративни клиенти в компания, която е една от водещите в дистрибуцията на системи за сигурност в България. Женен, с две деца.

„В действителност, дори и да не искаме да се занимаваме с политика, то тя задължително се занимава с нас. От друга страна единственият начин за постигане на промяна и участието в определянето на правилата и взимането на важните решения за живота на всеки един от нас, е чрез политическа партия. Видяхме, че политическата апатия и самоизолацията не ни водят до нищо добро. И макар че мнозина ни възприемат като маргинали, нашият капитал сме самите ние – свободолюбиви личности с ярка индивидуалност; открити, отговорни и работоспособни. Нашето най-силно оръжие са умовете и сърцата ни, а основната ни движеща сила са вярата и увереността, че можем да постигнем положителна промяна. Доказателствата могат да бъдат намерени в житейските биографии на всеки един от нас. Засега само в житейските“, категоричен е Куцаров.

По думитe му първите стъпки в политическото ни поведение се основават изцяло на доверието, уважението, добрата личностна оценка и позитивното мнение, което получаваме в обкръжението си: на работното място, в приятелския кръг, в семейството...

„ПП Глас народен избрах, защото само в тази партия имам възможност да "остана с гръбнак". Намерих съмишленици и достойни хора. Участвам активно в процесите и не ми се налага да правя компромиси с морала си. Това е достатъчно за мен, за да бъда почти от самото начало в тази политическа формация“, коментира Куцаров. Той уточнява, че в парламента ще работи за Образованието, науката и културата, които са приоритет на Глас Народен още от съдаването й през 2013 г.

„Знанието днес е новата валута! В основата на икономическата, социалната и политическата сила в днешния свят стои знанието. Навсякъде по света то става все по-важно, защото ако някоя държава не създава свое собствено знание, в недалечно бъдеще тя неизбежно ще се сблъска с тежки икономически проблеми“, казва Куцаров.

Свилен Христов е кандидат във Велико Търново и 24 МИР-София. Роден е на 05.07.1982г. в гр. Велико Търново. Завършва музикална педагогика в СУ „Св. Климент Охридски“.

В момента работи в театъра на Българската армия, занимава се активно с музика като китарист и бас-китарист.

Кандидатът за депутат във Варна и Добрич Марин Маринов е роден през 1971 г. Семеен с едно дете.

Завършил е Колеж по административен мениджмънт-Варна. Трудовият му опит е в сферата търговията и строителството. Хоби са му риболовът и разходките сред природата, а интересът му е към музиката.

Николай Диков също е в листите на Варна и Добрич. Роден е през 1978 година, а висшето си образование завършва в Нов български университет със специалност Мениджмънт на хотелиерство и ресторантьорство. Владее френски, немски и руски езици.

Десислава Иванова е в листите на Добрич и Търговище. Родена е през 1985 година, омъжена с едно дете. Завършила е Професионална гимназия по лека промишленост със специалност Ръководител в обувната индустрия. Работи като Организатор логистика. Интересите й са свързани с опазване на околната среда и образование.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предизборна публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови