Рекламата в Reddit вече е достъпна в България с Httpool

Aleph и Reddit обявиха партньорство за рекламни услуги на пазари в централна и източна Европа и централна Азия

OFFNews 11 август 2022 в 18:16 1810 0

RedditxHttpool

Снимка RedditxHttpool - Global announce

Рекламата в Reddit вече е достъпна в България с Httpool

Маями, 2 август 2022, Aleph Group, Inc, най-големият глобален партньор на медийни платформи в развиващите се пазари, обявиха партньорството си със социалната мрежа Reddit, което допълнително гарантира успеха на рекламодателите в ЦИЕ и Азия.

Партньорството ще предостави на всички рекламодатели достъп до глобалните рекламни възможности на Reddit, във всички индустрии в избрани пазари в Европа (България, Естония, Кипър, Латвия, Литва, Молдова, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Чехия, Унгария и Хърватия) и Централна Азия (Азербайджан, Армения, Грузия, Казахстан, Таджикистан, Туркменистан и Узбекистан). По този начин ще позволи на рекламодателите да достигнат до потребителите на Reddit в техните местни и глобални пазари. Httpool България е компанията, част от Aleph Group на българския пазар.

Reddit е дом на повече от 100 000 страстни и уникални общности, които не могат да бъдат намерени другаде онлайн. Платформата е процъфтяваща мрежа от потребители, които всички активно търсят информация чрез най-откритите и надеждни дискусии в интернет. Тези динамични общности са посветени на широк спектър от интереси, от игри до мода и от развлечения до финанси. Това представлява несравнима възможност за рекламодателите, които искат да се свържат с активна аудитория, способна да повлияе на поведението на другите при вземането на решения и да сформира модел на подражание.

„Нашето партньорство с Aleph ще отвори вратата на Reddit към рекламодатели в нови и стратегически региони, като това ще допринесе до безпрецедентна връзка с техните целеви аудитории. Ние продължаваме да изпълняваме нашата мисия да създадем общност, която принадлежи на всеки и която дава възможности за изява на всички в света“, каза Харолд Клайе - изпълнителен вицепрезидент и директор продажби и реклама в Reddit. „Развълнувани сме да работим с Aleph и да използваме тяхната впечатляваща международна мрежа, за да достигнем до още повече рекламодатели в световен мащаб и да допринесем за техния успех в дългосрочен план на нашата платформа.“

„Мисията на Aleph е да издигне на друго ниво досега недостатъчно разработените пазари и да подкрепи общности, които са имали ограничен достъп до глобалната дигитална екосистема на рекламата. Това е в унисон с активните на потребителите на Reddit, които влизат в платформата, за да обменят идеи, да придобият нови познания и да разширят настоящите си по определени теми. С това ново партньорство Reddit също споделя нашия стремеж към изравняване на дигиталната рекламна индустрия във всички пазари, създавайки възможност за всички хора и всички бизнеси да процъфтяват“, коментира Гастон Таратута, главен изпълнителен директор на Aleph.

Aleph е глобален партньор на водещите дигитални платформи в света за дигитална реклама, което улеснява хиляди рекламодатели в развиващите се страни. Aleph присъства на над 90 пазара по целия свят, позволявайки на платформи като Twitter, Meta, Snapchat и близо 30+ други да се развиват на нови пазари, и дават възможност на рекламодателите да се възползват напълно от рекламните възможности на платформите. Чрез тези дълготрайни партньорства Aleph създава възможност за всички хора и фирми да рекламират на местно и глобално ниво без ограничения - alephholding.com.

Reddit е общност от общности, където хората могат да се потопят във всичко благодарение на преживяванията си свързани с техните интереси, хобита и страсти. Нашата мисия е да предоставим общност, която принадлежи и дава възможности за изява на всички в света. Потребителите на Reddit създават съдържание, гласуват и коментират истории и дискутират темите, които ги интересуват най-много. От домашни любимци до родителство, има общност за всеки в Reddit и с над 50 милиона активни уникални потребители всеки ден, той е дом на най-откровените и автентични разговори в интернет.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови