Куршум прониза черепа на руския стендап комик, който се изгаври на сцена с черепа на убит украински боец

OFFNews 04 февруари 2023 в 17:48 25721 24

Снимка

Куршум прониза черепа на руския комик, който се изгаври с черепа на убит от руснаците защитник на "Азовстал".

Неизвестен стрелец е пробил с един куршум черепа на руския неонацист от формированието „Светлая Русь“ и популярен стендап комик Игор Мангушев, който миналото лято се появи в собствена сценка с черепа на убит украински защитник „Азовстал“, съобщи УНИАН, с позоваване на изданието „Астра“, като публикува и снимки, документиращо сполетялата комика травма.

Руснакът е бил откаран в болница в Кадиевка, Луганска област, с огнестрелна рана в главата. Според лекарите и според написаното от руските пропагандисти, в Мангуев е стреляно в тила и от много близко разстояние. Състоянието му се определя като „стабилно тежко с негативна тенденция“. В бележките за раняването му пише, че е капитан от 4-та бригада на 2-ри Армейски корпус на 8-а армия на ВС на РФ и е бил командир на групата за противодействие на дронове с позивна "Берег" (Бряг)

Повече информация за обстоятелствата, при които куршумът е попаднал в собствения череп на Мангушев няма, но украинските блогъри обръщат внимание, че профилът му в Телеграм не е обновяван от вчера. Руснаците са започнали детайлно разследване за прострелването на знаковия за руската пропаганда боец и комик. Не всички в Русия страдат по повод на инцидента. Проправителственият "Московски комсомолец" написа в заглавие "Гръмнаха в главата отблизо съратника на Пригожин Игор Мангушев". Украинският "Диалог" пък съобщава "Карма застигна Берег". Руският откровено националистически канал "Кузня Мордора" обяви награда за този, който даде информация кой е "направил това" на техния привърженик.

Известният руски стендап комик и пропагандист на властта Игор Мангушев, който се хвалеше, че се е сражавал като наемник на страната на Русия в Украйна, устрои миналата година зловещо стендап шоу след като излезе на сцената с черепа на убит от подразделението му украински защитник на Азовстал. Монологът на Мангушев съдържаше серия подигравки и гаври с паметта на убития и предизвика бурни реакции в политическите среди в Украйна и в Европа.

В хамлетовска сцена определящият се като комик Мангушев, докато държи с една ръка черепа, излива отношението си към украинците и вижданията си какво трябва да се случи с тях. На въпрос от залата дали това не е череп на цивилно лице, „комикът“ казва „не е на цивилен, ние сами го наеб.ахме“, разбирай убихме.

Мангушев през август м. г.: Не ни е*е колко от тях ще убием и как (сценката от видеото)

- Ние сме още живи, а тоя пич вече не.

- Да гори в ада. (глас от публиката)

- Да, нека да гори в ада. Нямал е късмет. От черепа му ще направят халба, може би. Но нашата война не е просто война с хора от кръв и плът. Нашата война е война с идея. С идеята за Украйна като антируска държава. Защо не може да има никакво примирение. Украйна трябва да бъде деукраинизирана. Руските земи на Малорусия трябва да бъдат върнати назад. Ние воюваме не с хора, ние воюваме с идея. В това е трагедията на украинските войници, в това, че ние воюваме с идеята и еб*али сме колко от тях ще трябва да убием и как трябва да ги убием. Ако воювахме с хора, можеше да кажем, да се помирим, да кажем, брат, тъй се получи, накратко, война. Но ние воюваме с идея и затова всички носители на тази идея трябва да бъдат унищожени така, както тоя пичага, бедния Йорик. Той сигурно също е искал не да се търкаля край Азовстал, но просто не е избрал правилната страна.

- Сигурен ли сте, че не е на цивилен черепът (въпрос от публиката)

- Със сигурност не е на цивилен, ние лично го наеб.ахме.

- Как мислиш, той разбрал ли е какво е това „Русский мир?“ (глас от публиката)

- Аз мисля да, той е разбрал какво е това „Русский мир“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1973

24

autogentile

05.02 2023 в 21:03

Някой разчиства боклука - няма лошо! Този специално доста го забавиха, но нищо …

-1650

23

ob1

05.02 2023 в 18:29

Karma is a bitch...

-240

22

редовно четящ

05.02 2023 в 11:22

Каквото повикало, такова се обадило!

2805

21

Едър Вредител

05.02 2023 в 08:49

Айде при гиви и при моторола да правите рулеви хомо игри с чукове сърпове и петолъчки

924

20

Diogen

05.02 2023 в 00:20

Абе не е бил куршум, а по-лошо - бренеке от обрез. Гадът бере душа и едва ли ще оцелее. Скоро ще застане пред покровителя си Луцифер. Ще подготвят в пъкъла церемония за посрещане на Путлер.

345

19

Джендо Джедев

04.02 2023 в 21:58

Пешко,

Ми то и аз не съм излъгал - вече си с осми профил. А и твоите руски псета запецнаха още през месец май. :D

2051

18

Propaganda

04.02 2023 в 21:41

Както винаги образцово изпълнение от страна на Украйна.

Дързост, професионализъм и най-вече: жажда за възмездие за това рАССко-нацистко псе.

Очевидно е на всеки интелигентен (русофоб, демек), че това е по-лошо от опит за убийство. Къде 1 в тила, там са и 2, 3, 4...и така докато спре да се смее, и шава.

Това си е показно какво ги чака всеки крескащ враг на Украйна! Тоя вече го пиши в графата на картоф с пулс. ХАХАХХАХАХАХА!

Помните ли оная рашка пача, дето превърна колата на баща си в совалка? Както казах, има по-лоши неща от смъртта.

-970

17

Нещо да съм излъгал, нали се криха месец из подземията на Азовстал и после дружно се предадоха :).

345

16

Джендо Джедев

04.02 2023 в 21:21

Пешко,

А на теб ти бастисаха 7 профила. :D А рашистите от месец май не са напреднали, даже напротив. От много бастисване, нали... :D

-1650

15

ob1

04.02 2023 в 21:20

Чакай, винкелче, то мурзилките винаги чакате нещо си в бъдещето. Търпеливи сте като волове и наполовина умни.
 
X

Да помогнем на украинските деца!