Quantcast

Борисов спасил банковата система след SMS на Станишев

OFFNews Последна промяна на 02 юли 2014 в 12:36 8444 30

Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов помогнал в борбата с банковата криза от последната седмица, след като получил SMS от председателя на Сергей Станишев.

Това обяви в кулоарите на парламента бившият премиер Бойко Борисов.

Борисов обясни, че "в петък-събота" получил съобщение от Сергей Станишев, в което червеният лидер го моли да се свърже с подуправителя на БНБ Иван Искров.

"Искров ме беше търсил и аз не вдигам. Станишев ми написа SMS: "Моля те да се чуеш с Искров" и аз го направих", разказа Борисов.

Помолен да покаже SMS, лидерът на ГЕРБ отсече: "Няма да се правя на Бареков!"

Председателят на ГЕРБ коментира, че според него управляващите се правят, че някой друг, а не те самите са виновни за ситуацията на банките.

"Страшно е да забравиш, че в петък-събота си ми звънял по 100 пъти, си ме молил да изпратя експерт в БНБ, пратих Менда, Влади, Московски, Делян - да помогнат всячески, банкерите да звънят непрекъснато", обясни Бойко Борисов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.07 2014 в 20:55

"Такъв боклук в управлението на държавата и в цялата ни история не е имало.Нагъл и прост без граници!"

@Даскале, без да се напъвам се сещам за Димо Казасов. Определението за него е "Най-дългата фурнаджийска лопата в политиката". С уговорката, че все пак е имал дънце, участвал е в превратите 23-та, 34-та и 44-та. Има една интересна мемоарна книга "В тъмнините на българските заговори".
И да с уточнението, че не бил такъв страхливец като банкянското копеуе.

02.07 2014 в 19:38

Еми прав е Великов:

"Сретане, Сретане-е-е-еееее у тебе ни беше надеждата Сретане-е-е-еее..."

Ногу се забави тоя комшия, тиранина пак се готви да идва на власт, тоя въпрос чака отдавна окончателнорешение, айде народа вече няма търпение...

02.07 2014 в 19:14

Лидерът на ГЕРБ е далеч от материята за макрофинансите, макар че беше премиер.
Чрез изказванията си и изпратените медийни послания, публичната личност Бойко Борисов злоупотреби със своето обществено положение, спомогна за разпространяването на неверни сигнали за несъществуващ срив на банковата система, създаде неоснователна паника у българското население и допълнителен натиск върху националния финансов сектор, в резултат на което Република България загуби пряко очаквани оптимални средства при тиражирането на държавни облигации, емитирани в посочения период на международните борси като държавен дълг в размер на 3 млрд. лева- след решение на Народното събрание на РБ от месец май 2014 г. По същество беше съботирана финансова акция на Правителството в полза на населението за получаване на изгоден държавен кредит. Същото той недвусмислено прави и в своите изказвания от 28.06.2014 пред Агенция „Фокус”, които прилагаме в електронен вид и заявяваме, че нашите членове и симпатизанти бяха дълбоко засегнати, уплашени и обезпокоени от изказванията на Борисов.
http://focus-news.net/opinion/2014/06/28/28949/borisov-i-tsacheva-za-konsensusnata-data-za-predsrochni-izbori-i-stab ilnostta-na-institutsiite.html
http://focus-news.net/opinion/2014/06/28/28952/boyko-borisov-nezabavna-politicheska-promyana-chrez-ostavka-na-pravit elstvoto.html
Предвид горепосоченото, от СНЦ „Орлов Мост за промяна”, в качеството си на гражданско сдружение, с широка членска маса, отправяме настоящият сигнал за евентуално извършено престъпление от лидера на ПП ГЕРБ и народен представител от 42-то Народно събрание Бойко Методиев Борисов и настояваме да се извърши проверка за извършено престъпление по чл. 107, чл.321 и чл. 93, във вр. чл. 73 и чл. 326 от Наказателния кодекс.

Дата: 2 юли 2014г. Подпис: ……………..

02.07 2014 в 18:28

Спасителя в ръжта ...

02.07 2014 в 18:23

Такъв боклук в управлението на държавата и в цялата ни история не е имало.Нагъл и прост без граници!

02.07 2014 в 18:20

„Да признават банкрута и да викат МВФ“

„В същото време опашките в София пред банковата система и катастрофата на държавата се превърна в бедствие. Тя до вчера беше в катастрофа, вече е бедствие.“

„Въпросът е колко бързо и как трябва да се викне Международният валутен фонд. Още веднага трябва да се викне, за да започне да прави преговорите.”

„Още сега, веднага трябва да се викне МВФ и да започнем преговори. Само преди няколко дни казах за банките. Следващия бюджет ще го прави фондът.“

„Когато Чобанов говори, че банковата система е стабилна, или вицепремиерът Йовчев говори, че финансовата система е стабилна, на езика на българите това означава катастрофата е сигурна“

„Няма как Чобанов да ми каже, че финансовата система е стабилна и аз в понеделник да не искам да си изтегля всичките пари. Няма как.“

„Няма кой да им каже така. Излиза Каролев и казва, да, бе, ама това нямало да стане, ние сме стабилни. Абе, 1 млрд. теглят вчера хората само, на кой вярват, че да са стабилни?“.Това го има в мрежата. Какви още доказателства иска вмирисаната Цацаратура главата ми не го побира.

О този гламок НЯМА да бъде пипнат с пръст за безотговорното си поведение! Чудно ми е само, дали е склонен да излезе вечер да удари един тигел по Витошка така сам в 21ч?


А бойче, стиска ли ти? Така лекинко да пробваш народната любов некоя вечер тая или другата седмица?

По-голям популист от Волен, по-голям лъжец от Местан, по-нагъл от Сергей, по-безочлив от Николай и вечно недоволен и с пресъхнал кладенец като Меглена! Ето това е банкянското му нищожество.И се кани да ни е прайм-министер... божке-е-е-ееее защо така ни наказвате и нас бе герберасти проклети?

ЗАЩО?

02.07 2014 в 16:56

Още на са започнали жегите, а Боко съвсем слънчаса! Но по-за чудене е, как още има тъпанари, които са готови да гласуват пак за него!

02.07 2014 в 16:27

Тоя е луд за връзване! Прост нещастник, но още по-прости са тия дето с бюлетинките си ни го натрапват да му гледаме приматската мутра.

02.07 2014 в 15:22

Благодарим Бащице и дълбок поклон, че ни спаси, благодарим, че си четеш SMS-ите.

02.07 2014 в 15:17

Нали беше спасил кризата? Вече съвем се обърках.