Борисов: БСП са като ламя с много глави - падат, стават

OFFNews 02 юли 2014 в 09:52 3870 3

Бойко Борисов

"Сега, като ги слушам БСП, все едно криза нямало. Все едно нищо не се е случило. За какво бяха тези извънредни консултации, срещи, събиране на всички партии? Те са като ламя с много глави - падат, стават, не можеш да разбереш какво става."

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар по поведението на левица спрямо слуховете около банковия сектор.

На въпрос дали ГЕРБ ще подкрепи предложените корекции в Наказателния кодекс, които да предвиждат между две и 10 години затвор за хора, разпространяващи слухове, които са вредни за стабилността на банковия сектор, Борисов заяви:

"Две седмици се говори за банки и тогава нямаше никакъв проблем. Да дадат и списък за кои банки и за кои не може веднъж.

Поел съм ангажимент на консултации при президента да им подкрепим предложенията, ако са разумни, които да гарантират в бъдеще да не се получава подобно нещо."

Председателят на ГЕРБ коментира искането на ГЕРБ за поправки в Закона за МВР, които да отложат влизането в сила на закон за 1 януари. По думите на Борисов има нужда от "мораториум" на текстовете.

Лидерът на ГЕРБ твърди, че мнозинството възнамерява да преназначи Светлозар Лазаров на поста главен секретар на МВР.
"Това е цинично, което искат да направят. От днес да си назначават хора и този, който провали всичко в Лясковец, убиха хора заради него, да става главен секретар", заяви Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!