Viasat World представя 12 дни коледна ТВ (Първа част)

OFFNews Последна промяна на 27 декември 2020 в 08:24 4328 0

Viasat World представя 12 дни коледна ТВ от 24 декември до 4 януари.

ЧЕТВЪРТЪК, 24 ДЕКЕМВРИ – БЪДНИ ВЕЧЕР 

On the First Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…

EPIC DRAMA: СПЕЦИАЛЕН ЕПИЗОД – КРИМИНАЛНИТЕ СЛУЧАИ НА МЪРДОК: КОЛЕДА В СТИЛ

19:45: Филантропът Алистър Макгауън е открит мъртъв на парти в имението си, а дарените подаръци за нуждаещите се деца, поканени на партито, са откраднати. Докато детектив Уилям Мърдок разследва убийството на Макгауън, той разбира, че местният бизнес магнат открито е враждувал с бившия си партньор Сайръс Линч. Когато се появяват нечисти сили, които застрашават мирния дух на празника, Мърдок разбира, че не само трябва да реши ужасяващото престъпление, но и да спаси Коледа.

ТВ НОВИНА! КРИМИАЛНИТЕ СЛУЧАИ НА МЪРДОК, СЕЗОН 10, ДЕБЮТИРА ПО EPIC DRAMA, НА 4 ЯНУАРИ И ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ВСЯКА ДЕЛНИЧНА ВЕЧЕР ОТ 21:15

ПЕТЪК, 25 ДЕКЕМВРИ - КОЛЕДА

On the Second Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…

VIASAT HISTORY: МЕГАПОЛИС – ДНЕВНИЦИ НА ДРЕВНИЯ СВЯТ - Атина

22:00 Атина, Александрия, Тикал и Рим - легендарните градове са някои от най-известните археологически обекти в света и все пак още не са разкрили всичките си тайни. Построени като храмове на знанието, тези необикновени градове са били биещото сърце на древния свят. Как са възникнали, какъв е бил животът в тях и как са се превърнали в центрове на знанието и иноваторството?

От 5 в. пр.н.е. до Римската империя, завладяващата документална поредица възкресява най-великите древни градове в разцвета им със зашеметяващи реконструкции с компютърна анимация и съвременни кадри на останките от тези обекти.

СЪБОТА, 26 ДЕКЕМВРИ

On the Third Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…

VIASAT NATURE: ПРИРОДНИЯТ СВЯТ – ЯПОНСКИ МАКАЦИ

17:00 През 1970-та снимка на „снежни маймунки“, които се къпят в горещ извор, излиза на корицата на списание Life. Оттогава насам приматите в Япония, които си взимат горещи вани, са защитени и добре хранени – за радост на туристи и фотографи.

Уникалният им начин на живот им носи слава, но „снежните маймуни“ на Япония водят нелек живот, понасяйки трудности и борейки се за оцеляване в красивия си, но безпощаден планински хабитат.

НЕДЕЛЯ, 27 ДЕКЕМВРИ

On the Fourth Day of Christmas, Viasat Explore Gave To Me…

VIASAT EXPLORE: ПРЕМИЕРА – ОПЕРАЦИЯ „ЗЛАТНА ТРЕСКА“ – епизод 1

21.15 Историкът Дан Сноу и екипът му пресъздават историческия маршрут на златотърсачите от 19-ти век, които изминават пътя от крайбрежието на Аляска до златните полета на Клондайк 965 км на север.

Към него се присъединяват полярният изследовател Фелисити Астън и лекарят експерт по отдалечени територии Кевин Фонг. Заедно те ще извървят стъпките на последната голяма златна треска - световно събитие, пълно с епични приключения, опасности и героични истории, вдъхновило създаването на множество компютърни игри и филми.

ПОНЕДЕЛНИК, 28 ДЕКЕМВРИ

On the Fifth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…

VIASAT HISTORY: ПРЕМИЕРА ВЕРСАЙ – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ПРЕД КРАЛЯТ СЛЪНЦЕ

21:30 Известен в цял свят, Версайският дворец и неговите градини привличат повече от 7,5 милиона посетители всяка година, но дали емблематичното творение е разкрило всичките си тайни?

Истински катализатор за научни изследвания във Франция през 70-те гgдини на 17-ти век, Версай е бил най-голямата строителна площадка в Европа. Въпреки мобилизацията на цялата страна, невероятната работа на занаятчиите и ангажираността на всички учени по това време, един проблем остава нерешен – водата!

Това е забележителна документална поредица в два епизода в две поредни вечери от 21:30 часа - за голямо научно изследване, свързано с реконструкции на Версайския дворец, и изобретения, експерименти, архивни изображения и нови перспективи. Изследваме колосалната задача да бъде построен кралският дворец.

ВТОРНИК, 29 ДЕКЕМВРИ

On the Sixth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…

EPIC DRAMA: ВЪЛЦИТЕ НА БЕРЛИН – сезон 1

22.00 История за приятелство, любов и предателство в рамките на няколко десетилетия. Шестима приятели се опитват да оцелеят и преуспеят.

След Втората световна война Берлин е в руини, разделен на четири сектора, пресечени от граници и подложени на полицейски часове, спиране на тока и блокади. С всичко може да се търгува - от секс, през цигари и шоколад, до семейни бижута. Под постоянния тътен на "стафидените бомбардировачи" на Берлинската блокада, група тийнейджъри създават група, наречена "Вълците" и се заклеват един на друг във вечно приятелство. Всеки от тях е засегнат от войната по различен начин. Бернд е търговец на коли, който не се страхува от нищо, а евреинът Якоб е оцелял в Холокоста и сега възнамерява да оцелее в следвоенна Германия. Двамата се борят за сърцето на Лоте, която мечтае да стане певица. Останалите в групата са дръзката, жизнена Силке, Курт - будист и социалист с голяма уста и голямо сърце, и Ралф, пъргавият малък брат на Лоте.

Снимки: Viasat World

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови