Период на полуразпад

Николай Фенерски 04 януари 2016 в 11:55 19400 28

Този термин от ядрената физика много ми допадна. Съдържа в себе си някаква истина за нашето време. Ако сега седна да пиша от ония досадни разкази от Централата, задължително Главния ще направи една оперативка, на която ще бъдат събрани и инструктирани Румен Петков, Иван Гарелов и всички останали шестаци, мултаци и ДС простаци, които се изнизаха по медиите да славословят пощенския сокол от Дръндар. Всеки по-известен, който е казал добра дума за Доган след неговите резонанси и ебавки, е в кюпа на хранилката, от полога на гнусната организация, която души и задушава България от 1945 до днес. На ниво държавност България беше унищожена поради загубата на Студената война, но на ниво служби най-жилавата от тях след дълги процеси на метастазиране, трансформиране и прегрупиране, си е все така охранена, червенобузеста и вярна на първоначалната си цел – да обслужва руските имперски амбиции и да работи за себе си. Но първото е на първо място. Дори дръндарският резоньор е просто бурмичка в Системата и обслужва Главния. А че Главния също може да има свои шефове го допускам без грам притеснения, все пак живеем в 21 век, всичко се знае предварително и нищо не става без план.

Онези висшите планове обаче не могат да бъдат анализирани като по-нисшите, затова за тях чета Библията.

Но да ви поразкажа за Доган и неговата роля на бурмичка, ама не ме питайте откъде го знам, източниците не се издават. Един ден преди А. Е. да „се самоубие“ в сараите в Бояна, човек, чийто телефонен номер е записан в апарата на А. Е., получава обаждане от женската секретарка на А. Е., която го пита защо този човек е звънял на А. Е., има ли нещо да му казва. На което човекът объркан отговаря, че нито днес, нито вчера, нито в близкия месец се е обаждал на А. Е. и че няма какво да му казва, сигурно е някаква грешка. Познавали се с А. Е. по политическа линия, принадлежали към различни партии, но били земляци. Както и да е, човекът щял да забрави за този незначителен телефонен инцидент, ако на следващия ден, посред партийното събрание, още преди медиите да го обявят, не бил дошъл един от лидерите в тяхната партия с прискърбие да им съобщи за смъртта на А. Е. Убеден съм, че и други от телефонните приятели на А. Е. са получили обаждане в деня, преди той да „се самоубие“. След смъртта човекът е привикан в местното подразделение на ДАНС и е бил разпитан относно познанството си и относно телефонния разговор. Просто е била извършена предварителна проверка за връзките на А. Е. Причините за неговото „самоубийство“ са тайна. Така действа днес онази организация, която беше създадена може би още след Освобождението. В нея работят хора, които хладнокръвно натискат спусъка, след което се стъкмява официалната версия.

Че не можем да водим независима външна политика, знаем много добре. Но съм срещал хора, българи и българофили, патриоти и родолюбци, които твърдят, че съвсем откровено и официално трябва да признаем Русия за свой ментор, да се държим за нея и да не й изневеряваме с гейове от Брюксел или Вашингтон. Защото, казват те, в нейната орбита бихме имали държавност, бихме имали ред, Европа вече била отслабена и немарлива, не била Европа от 70-те или 80-те години и не би могла да ни възпита в ценностите на демокрацията. Същите ценности били развратени и извратени. В спор с такива хора не помагат дори примерите на Швеция, Дания и другите бели държави. Нищо, че за да постигне своите цели, Русия ще ни хвърли курбан, без да й мигне окото.

И наистина, когато говорим за кризата днес, трябва да тръгнем от морала, от разврата. Какъв морал може да има онова, което преди 25 години се наричаше комунизъм или социализъм? Че всички, които някога искрено са вярвали във фентъзито на Карл Маркс, са вън от играта отдавна, не пеят в хора, отлюспени са. И в БСП, ГЕРБ и прочие ДС проекти и миризливи котилца на предни позиции са единствено типове, които са подписали декларации за вярност към същата жилава и кървава организация. Да, те членуват в няколко клики, сред тях има членове и на други клубове, някъде по върховете останките от ДС и другите клубове може би се сливат, но това не ни вълнува, да правят, каквото си искат, не мога да мисля за всички. Но за да се издигнат в която и да е партия, в което и да е направление на политиката, те първо се заричат и подписват да служат най-напред на своята организация. Дали е демонично комунистическа, или демонично натовска за мене е все тая.

И така, с намесата на Доган едната върховна организация лъсна по бели гащи. Показаха се по екраните като въшки на челото да го защитават всичките му съученици от тайните класни стаи. Така са се стекли обстоятелствата в историята на България, че тайнствените хора след 45-а година са почнали да убиват неудобните за тях и до днес не са спрели да го правят. На мястото на Местан и аз щях да получа микроинфаркт и да се чудя в коя миша дупка да се скрия. Местан знае много добре как действат те. Друг е въпросът, че той се е превърнал в турска маша и се е продал за скъпи играчки и материални облаги. И него се втурнаха с гърди напред да защитават онези, които също служат на небългарски интереси. И те изпълзяха от дупките си. От тях виждаме лошо през последните години, те ни доразграбват. Вярно, не са извършили толкова еднолични убийства, колкото ДС, но те убиват на едро, закопават ни на цяло чрез разкапване на здравеопазването и образованието. Това е единствената цел на грантаджийските непеота и соросоидните тъпаци. Те не мислят доброто на България по същия начин, както не го мислят и петоколонниците на Москва. Двете злини са равностойни, не се лъжете.

И докато двете стихии вилнеят, докато двете болести са се разбеснели, тялото на болната ни Родина се разкапва, разлага и разпокъсва. Нема я вече България. Каква България? Да се изразя и аз като ТиДжей – полуразпадът ще стигне до цялостен разпад. В момента просто наблюдаваме междинното положение, агонията си, конвулсиите, каквато конвулсия е и това мое писание. Понеже боли. Безпомощни сме аз и ти. Бог да пази България!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews