Серията HUAWEI WATCH GT 4 достигна 2,5 милиона доставки, признание за носените от нея иновации и стил при смарт часовниците

OFFNews 22 декември 2023 в 16:18 8228 1

Новината, която бе съобщена по време на събитието Dubai Innovation Product Launch на 12 декември, е доказателство за постиженията на Huawei в силно конкурентната среда на смарт часовниците и свидетелства за ангажимента на компанията към високите постижения и усъвършенстване на изживяването при носимите устройства.

Нови висоти за Huawei в пазарния дял при смарт часовниците

Тази история на успеха не е изолиран случай, а доказателство за нарастващата популярност на смарт часовниците на Huawei. Според доклада на Counterpoint за пазарния дял на смарт часовниците за третото тримесечие, доставките на Huawei са нараснали със забележителните 56% на годишна база. Този постепенен растеж твърдо позиционира компанията като третия по големина играч в световен мащаб, подчертавайки силното ѝ присъствие на пазара и доверието на потребителите.

С представянето на пазара на смарт часовници като HUAWEI WATCH GT 4, компанията се ангажира да повиши изживяването на потребителите в области като здравето, фитнеса и интелигентната свързаност, предлагайки нови начини за използване на часовниците, носещи удобство в ежедневието.

Какво казват другите: отличията като свидетелство за високи постижения

Забележителният успех на HUAWEI WATCH GT 4 не е лишен от признания и адмирации. Смарт часовникът получи награди и блестящи отзиви от най-добрите технологични медии, както международни, така и български. Това доказва отличните постижения и постигнатите иновации при носимите устройства на компанията.

Английският водещ технологичен уебсайт, Trusted Reviews, нарича HUAWEI WATCH GT 4 „един от най-добрите смарт часовници на Huawei досега“. Изданието добавя, че „Той предлага добри функции за проследяване на двигателната активност, както и есенциални такива за един смарт часовник, плюс елегантен и изискан дизайн“.

Wareable, споделя, че „HUAWEI WATCH GT 4 е добър универсален смарт часовник“, като Huawei успява да намери „страхотен баланс между цена, отличен дизайн и фитнес функции“.

Fashion Forward: сливане на мода и технологии

Това, което наистина отличава серията HUAWEI WATCH GT 4, е комбинацията от технология и стил. Това не е просто устройство; това е модно изживяване, смесица от авангардна технология с модна позиция. Глобалната му премиера под мотото Huawei Fashion Forward бе отпразнувана в модните центрове по света - Барселона и Дубай, и последвана от впечатляващи кампании в редица европейски и световни пазари.

Стратегията Fashion Forward обвързва визията на Huawei с представянето на пазара на HUAWEI WATCH GT 4. Същността на кампанията не е просто в лансирането на един продукт, а в създаването на движение, което преплита технологията с елегантността на модата.

Памела Райф, международно признатата модна и фитнес икона, както и олимпийският, световен и европейски златен медалист сър Мо Фара, посланици на носимите устройства на HUAWEI, показаха, че Huawei със своите продукти може да повиши ефективността на тренировките и да помогне на потребителите да разберат по-добре здравния статус, като същевременно внасят стил и мода в ежедневното облекло.

Серията HUAWEI WATCH GT 4: хармония между форми и функции

Серията HUAWEI WATCH GT 4 стои на върха на тази визия. Налична във варианти от 46 мм и 41 мм, тя подчертава уникалната осмоъгълна форма и дизайн тип „бижу-висулка“. Това не е просто часовник; това е изживяване. Философията на дизайна му, "Classics Evolved", резонира във всяка функция. Това е хармонично съчетание на традиционната естетика с модерните технологии.

Но очарованието на HUAWEI WATCH GT 4 надхвърля зашеметяващата му външност. В основата си това е съвкупност от функции. Той се отличава с дългия живот на батерията, свидетелство за издръжливост и устойчивост. Устройството е перфектен спътник за тези, които търсят комбинация от стил, функционалност и грижа за здравето.

Отдадеността на Huawei към здравето е очевидна в серията HUAWEI WATCH GT 4. С функции като надградената технология HUAWEI TruSeen™ 5.5+, PPG анализ на аритмията, управление на менструалния цикъл 3.0 и следене на дишането при сън, Huawei е в челните редици на интегрирането и управлението на здравето в ежедневието.

Оборудван с по-интелигентни спортни функции, серията HUAWEI WATCH GT 4 ви вдъхновява да надскочите границите си. Представяйки усъвършенствани Activity Rings, изцяло новото приложение Stay Fit и надградено GNSS проследяване – всички те са подобрени с HUAWEI TruSeen™ 5.5+, той проследява всяко движение с прецизност и точност, доближавайки ви към една по-здрава и по-добра версия на себе си.

С този часовник Huawei ви кани да се отърсите от обикновеното и да прегърнете нов, по-свободен, начин на живот.

Компания, синоним на иновация

Серията HUAWEI WATCH GT 4 не е просто устройство; това е революция в индустрията на смарт часовниците. Неговият глобален успех, подкрепен от експоненциален ръст на доставките, отличия в индустрията и новаторска кампания, го позиционира като лидер на пазара.

Дейността на Huawei в сферата на интелигентните часовници отразява визията на компанията за съчетаването на технологиите и модата, което я прави марка, която резонира със стил, иновация и перфекционизъм. Със своите стратегически партньорства и непрекъснати усилия за научноизследователска и развойна дейност, Huawei поставя нов еталон в света на носимите устройства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

723

1

user4eto

22.12 2023 в 18:04

На реклама ми намирисва тук. :)
Имам GT3 и разликата с GT4 не е голяма затова се спрях да го сменям.
Не виждам кое го прави „един от най-добрите смарт часовници на Huawei досега“.

Имах GT1, имах и GT2 и мога да кажа, че като дизайн доближаващ се до класически часовник, GT1 е ненадминат.

Но Huawei, заслужават един хубав отлив на клиенти, защото политиката им е гадна. Спират поддръжката на всеки модел, доста преди да излезе новия дори. А не е като да няма какво да се "кърпи".
 
X

Да помогнем на украинските деца!