Симеонов заряза среща за минималната заплата заради "възрастни роми, биещи БГ деца"

OFFNews 29 юни 2017 в 11:12 5397 3

Симеонов заряза среща за минималната заплата заради

Заседанието на Съвета за тристранно сътрудничество в четвъртък беше отменено заради спешно отпътуване на вицепремиера Валери Симеонов към Асеновград.

От публикация в профила на Симеонов в Туитър става ясно, че отива на среща с местната власт и протестиращи "срещу циганските произволи в града". 

В Асеновград се проведе протест заради нападението над тийнейджъри и деца от клуба по гребане на СК "Асеновец".

Кадри на пребити деца и спортисти, които вече ги е страх да отидат пеша до тренировъчните си бази и зали, са срамни и недопустими!, написа Симеонов в Туитър. В друг пост той посочва: 

48 ч. след фестивала в Котел с мирното съжителство м/у етносите там, виждаме възрастни роми биещи БГ деца с тояги и секири - недопустимо!

На заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество трябваше да бъде обсъден размерът на минималната работна заплата, след като състав на Върховния административен съд отмени размера от 460 лева по жалба на работодателите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

29.06 2017 в 13:25

далавери, а кадри на хомосексуално порно по твоята телевизия допустими ли са бе, патриотаре?! За християнски ценности ще ми дърдори, а продава на народа да гледа порно, как двама са ръгат отзад поетапно.
балевски, един ден по твоята телевизия ти ще участваш в такова. Времето лети, не остана много.

"КУРВИ на бойко!"