Сидеров: Хулиган съм, искам хайдушко движение (снимки)

Симона Костадинова Последна промяна на 28 октомври 2015 в 11:10 13328 29

"Оттук нататък никакви избори и игра на политика не могат да променят нещата, освен мощна гражданска протестна вълна и може би хайдушко движение. Аз съм говорил и за партизанско движение, но според мен хайдушкото е по-мобилно и може да действа по-добре срещу окупацията, в която се намира България"

Това каза Сидеров от парламентарната трибуна минути, след като парламентът създаде временна комисия, която да реши дали да свали имунитета му.

Лидерът на "Атака' каза още, че през 1973 година, когато е бил ученик, е бил "същия хулиган, като сега". " Защото имах сърце и душа и се възмущавах от всяка несправедливост и исках да се боря срещу нея. Така и е сега. Аз съм вече с бели коси, но мисля по същия начин", добави Сидеров.

Той заяви, че не е искал в изборната нощ да отклонява вниманието от манипулацията на изборите и случилото се показва, че България не е демократична, а полицейска и фашистка диктатура. "Неслучайно медиите бяха мобилизирани като войска, за да затъмнят важния момент", каза той, но подчерта, че ще продължи да се бори с наркобизнеса.

Сидеров заяви, че в България наркобизнесът се протектира от полицията, от прокуратурата и от правителството до най-високи нива. Според него партия "Атака" е единствената опозиционна сила и затова е репресирана от МВР.

Сидеров каза още, че управлението на страната се контролира от американското посолство. Той смята, че в изборната нощ при скандала пред НАТФИЗ до вътрешния министър Румяна Бъчварова е стоял служител от посолството на САЩ, който е говорел в ухото ѝ какви нареждания да дава.

Сидеров говори и преди да бъде създадена комисията за свалянето на имунитета му.

"Председателят на Народното събрание предлага залата да наруши Конституцията, защото така иска КОЙ. Само кажете кой, госпожо Цачева. Това е въпросът, който вълнуваше цяла година обществото", каза тогава той.

Според него искането е отмъщение на определени хора, защото е бръкнал в раната и в продължение на две седмици е показвал " как в центъра на София можеш да си купиш дрога, как спокойно можеш да отидеш в заведение, в магазин, в училище и да си купиш дрога".

Той заяви, че създаването на комисията за имунитета му е нарушение на Конституцията, защото тя ще се занимава с две искания на главния прокурор, а само за едно от тях е минал 14-дневния срок, в който депутата може да си даде сам имунитета.

Според него искането за имунитета му е стъпило на фалшификати, а определени хора искат да го видят опозорен.

"Ако България все още е правова държава, то това дали някой е извършил престъпление и как да бъде наказан той се решава само и единствено в съда. Нали така? Вие ми сложихте присъда, медиите ми сложиха присъда и искате сега бързо, тук като в народен съд да ме закопчаят и заключат", каза той.

Според него ако имунитетът му бъде свален, ще стане ясно, че "в България няма правов ред и тук става каквото нареди КОЙ".

"Замислете се дали искате да бъдете в състава на такова Народно събрание. Знаете, че всичко се връща", заяви Сидеров и добави, че Народното събрание работи в интерес на "чужди посолства".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.10 2015 в 21:14

Поведи го (хайдушкото движение) тогава де, другарю Волен, поведи го. Ама май няма да ти хареса да живееш в гората зимаска на 1000+ метра надморска височина. Не е като хотел в Париж или ресторан в Брюкесел.

28.10 2015 в 20:18

Според мен, минтингите на Атака трябва да бъдат забранени! От толкова много кухи кратуни на едно място има опастност да се отвори черна дупка и да погълне Земята!

28.10 2015 в 20:16

Ако Сидеров си мисли, че ще се намерят амсалаци да бродят по горите (освен да завъртят някое чеверме), а той ще си пие коктейлче с чадърче по терасите на скъпи хотели, много се лъже. Ай сиктир бе, аланкоолу, че чак толкова ли е прост дори и най тъпия от врякащите атакистини, че да не разбере колко си тарикат !?

28.10 2015 в 18:21

".", то след Орешарски /Гея/, който и да беше дошъл, нямаше как да не е успешен!
А за хайдушкото движение #ignoreVolen

28.10 2015 в 16:59

Платени ли? А когато тиквата направи хитрата политическа маневра да си подаде оставката по време на протестите през 2013 г. и незабавно да изкара хора на МИТИНГ В НЕГОВА ПОДКРЕПА (https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8_%D0%BF%D1% 80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_2013#21_.D1.84.D0.B5.D0.B 2.D1.80.D1.83.D0.B0.D1.80.D0.B8), ТЕ НЕ БЯХА ЛИ ПЛАТЕНИ, или народната съвест е избирателна? Толкова избирателна, че го върна след това на бял кон за да продължи да държи пипалата си над целият властнически апарат.

28.10 2015 в 16:09

Внимание: От най-достоверно място получих информация.Тази нощ-Източно Американско време е имало спешно заседание в Белия дом и по конкретно в Овалния кабинет. Президента Обама е свикал по спешност целия Консултативен съвет с една единствена точка,а именно-неутрализиране на заплахата за САЩ и целиятЗападен свят барабар с островите и двете Анатарктики-лицето Хайдутин Велко,пардон Волен Сидеров. Понеже е много мобилен и е като джингиби да се изпратят групи съставени от черни афроамериканци маскирани като руски другари които да го заловят и да го докарат в Гуантанамо-Куба. Там ще се реши какво да се прави с него. Вероятно понеже е много опасен ще бъде изпратен с първата експедиция до Марс без връщане назад. Чак тогава САЩ и целият свят ще си отдъхнат на спокоиствие.За Русия немаме информация

28.10 2015 в 14:49

На снимките виждам безработни и пенсионери които се излезли срещу някой лев. А да и координатори с качулки

28.10 2015 в 13:30

Все едно педофил на детска площадка да се оплаква от детски тормз :) и че не той а децата са виновни и са го нападнали.

28.10 2015 в 12:46

Вече мисля, че Сидеров страда от следродилна депресия. Жена му роди, а него го тресе, хахахаха!

28.10 2015 в 12:32

И аз съм за мощно хайдушко движение!
Ама чекайте поне да стане април-май, да се позатопли и всички се качваме в планината да въртиме боб по хайдушки ако се сещате...