Сидеров: Хулиган съм, искам хайдушко движение (снимки)

Симона Костадинова 28 октомври 2015 в 11:10 13819 29

"Оттук нататък никакви избори и игра на политика не могат да променят нещата, освен мощна гражданска протестна вълна и може би хайдушко движение. Аз съм говорил и за партизанско движение, но според мен хайдушкото е по-мобилно и може да действа по-добре срещу окупацията, в която се намира България"

Това каза Сидеров от парламентарната трибуна минути, след като парламентът създаде временна комисия, която да реши дали да свали имунитета му.

Лидерът на "Атака' каза още, че през 1973 година, когато е бил ученик, е бил "същия хулиган, като сега". " Защото имах сърце и душа и се възмущавах от всяка несправедливост и исках да се боря срещу нея. Така и е сега. Аз съм вече с бели коси, но мисля по същия начин", добави Сидеров.

Той заяви, че не е искал в изборната нощ да отклонява вниманието от манипулацията на изборите и случилото се показва, че България не е демократична, а полицейска и фашистка диктатура. "Неслучайно медиите бяха мобилизирани като войска, за да затъмнят важния момент", каза той, но подчерта, че ще продължи да се бори с наркобизнеса.

Сидеров заяви, че в България наркобизнесът се протектира от полицията, от прокуратурата и от правителството до най-високи нива. Според него партия "Атака" е единствената опозиционна сила и затова е репресирана от МВР.

Сидеров каза още, че управлението на страната се контролира от американското посолство. Той смята, че в изборната нощ при скандала пред НАТФИЗ до вътрешния министър Румяна Бъчварова е стоял служител от посолството на САЩ, който е говорел в ухото ѝ какви нареждания да дава.

Сидеров говори и преди да бъде създадена комисията за свалянето на имунитета му.

"Председателят на Народното събрание предлага залата да наруши Конституцията, защото така иска КОЙ. Само кажете кой, госпожо Цачева. Това е въпросът, който вълнуваше цяла година обществото", каза тогава той.

Според него искането е отмъщение на определени хора, защото е бръкнал в раната и в продължение на две седмици е показвал " как в центъра на София можеш да си купиш дрога, как спокойно можеш да отидеш в заведение, в магазин, в училище и да си купиш дрога".

Той заяви, че създаването на комисията за имунитета му е нарушение на Конституцията, защото тя ще се занимава с две искания на главния прокурор, а само за едно от тях е минал 14-дневния срок, в който депутата може да си даде сам имунитета.

Според него искането за имунитета му е стъпило на фалшификати, а определени хора искат да го видят опозорен.

"Ако България все още е правова държава, то това дали някой е извършил престъпление и как да бъде наказан той се решава само и единствено в съда. Нали така? Вие ми сложихте присъда, медиите ми сложиха присъда и искате сега бързо, тук като в народен съд да ме закопчаят и заключат", каза той.

Според него ако имунитетът му бъде свален, ще стане ясно, че "в България няма правов ред и тук става каквото нареди КОЙ".

"Замислете се дали искате да бъдете в състава на такова Народно събрание. Знаете, че всичко се връща", заяви Сидеров и добави, че Народното събрание работи в интерес на "чужди посолства".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!