Протестиращи пред НС поискаха незабавен арест за Сидеров и Чуколов

Александър Новков 28 октомври 2015 в 10:45 4241 3

Снимка OFFNews

Протестиращи пред парламента настояха за свалянето на имунитетите на Волен Сидеров и Десислав Чуколов, както и за незабавния им арест.

Според демонстрантите Сидеров е обикновен престъпник и е безобразие, че човек като него продължава да бъде търпян в България.

Протестиращите изразиха притесненията си, че с действията си атакисти се опитват да привлекат вниманието върху себе си, за да прикрият задкулисните безобразия на правителството, срещу което "уж" действат.

Те споделиха мнението, че в страната има много по-сериозни проблеми и че нерешителността до този момент на парламента по случая е срамна. Според тях е несериозно при безобразията, случили се в зала Арена Армеец по време на изборната нощ и в деня след нея, обществото да бъде занимавано със Сидеров.

"Къде ви е съвестта?" - този въпрос беше отправен от присъстващите към управляващите.

Протестът беше организиран от група във Фейсбук с името #Je suis НАТФИЗ. Театралната академия обаче се разграничи от този и всички бъдещи протести.

Демонстрантите пред НС тази сутрин си обясняват подобен ход със страха от повторно нахлуване на атакисти в НАТФИЗ и бъдеща саморазправа.

В протеста участваха 20-тина души. Около 9:20 часа те започнаха да се разотиват и шествието приключи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!