Реформаторите не са обсъждали да си избират лидер

OFFNews 25 юни 2014 в 14:34 1930 15

Светослав Малинов, Меглена Кунева

Снимка Ивайло Анев

„Блокът си има говорител и няма предложения това да бъде променено, но ако се направят предложения, ще бъдат обсъдени от партньорите.“

Това заяви пред БНР председателят на „Движение БГ“ и един от лидерите на Реформаторите Меглена Кунева в отговор на въпроса дали от блока смятат да променят структурите си преди изборите.

„Реформаторският блок подготвя програмата си и ще се яви заедно на следващите избори. Няма пукнатини в РБ, той е устойчиво сътрудничество на партньорите - като Европейския съюз - и няма никакво съмнение, че Блокът продължава напред“, категорична е Меглена Кунева.

Бившият еврокомисар заяви, че от Блока трябва да предложат ясна програма, с която да се явят на изборите. По думите на Кунева гражданите очакват да чуят позицията на блока по въпроса с реформите в здравеопазването, образованието, законодателството и култура.

„Партиите от Блока са се явявали на избори и имат собствени програми, със сходни политики, на базата на които РБ изготвя общата си програма“, каза лидерът на „Движение БГ“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!