Реформаторите не са обсъждали да си избират лидер

OFFNews Последна промяна на 25 юни 2014 в 14:34 1417 15

Светослав Малинов, Меглена Кунева

Снимка Ивайло Анев

„Блокът си има говорител и няма предложения това да бъде променено, но ако се направят предложения, ще бъдат обсъдени от партньорите.“

Това заяви пред БНР председателят на „Движение БГ“ и един от лидерите на Реформаторите Меглена Кунева в отговор на въпроса дали от блока смятат да променят структурите си преди изборите.

„Реформаторският блок подготвя програмата си и ще се яви заедно на следващите избори. Няма пукнатини в РБ, той е устойчиво сътрудничество на партньорите - като Европейския съюз - и няма никакво съмнение, че Блокът продължава напред“, категорична е Меглена Кунева.

Бившият еврокомисар заяви, че от Блока трябва да предложат ясна програма, с която да се явят на изборите. По думите на Кунева гражданите очакват да чуят позицията на блока по въпроса с реформите в здравеопазването, образованието, законодателството и култура.

„Партиите от Блока са се явявали на избори и имат собствени програми, със сходни политики, на базата на които РБ изготвя общата си програма“, каза лидерът на „Движение БГ“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.06 2014 в 20:05

До всички, които се изказват НЕПОДГОТВЕНИ!
1и2 блокове са от типа Чернобил с 78% риск за катастрофа и си ги затворихме ние!
А 3и4 блокове са руски реактори от 2-ро поколение с 26% риск.Още 1996 г. Евр.комисия е решила, че НЯМА ДА ПРИЕМА страна за членка на Съюза с този вид реактори. Така е и с реактора "Темелин".
Кунева НЕ Е ЗАТВОРИЛА блоковете, ЕО ни принуди и ни дава до 2020 г. компенсации от 1 МИЛИАРД ЕВРО за нови енерг. мощности.
КОЛКО и КЪДЕ СА ТЕ?

25.06 2014 в 17:20

Да, такъв съм благодарение на майка си и тейко си. За разлика от кумира на някои - боко, не ме е направил "черничък" и се е постарал да не ми липсват "първите 7години", както и да ми обясни нагледно няколко важни житейски урока.
Но от там насетне за мен не се е грижила Партията, не ме е изучила, не ми е "намерила" работа в казионни комитети... Абе какво да ти обяснявам. Или го схващаш или не. Или се правиш на вмирисана цаца, ако си от това "тесто" на комунделските нищоправещи копилета.

25.06 2014 в 17:16

"Меглена Кунева не може да бъде лице на дясното, тя не може да бъде и европейското лице на България. Тя е лице на лошата част от европейското ни членство",
Председателят на "България без гражданите" е отговорна за лошо договорените квоти за българските земеделски производители, както и за затварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй".

Меморандумът, който ние подписахме през 2000 г., даваше възможност те да бъдат наблюдавани за определен период от време и после да се удължи срокът за експлоатацията им. Тя направи така, че този срок да не може да се удължи.
Освен всичко друго, Меглена Кунева автобиографично не може да е лице на дясното.

25.06 2014 в 17:07

вий сте ебати и селските клюкарки.
То и ти си това, което си, благодарение на някой.
И какво от това?

25.06 2014 в 16:45

@кромид, казвам че тя е всичко това благодарение на Партията, на която е снаха. За кого да "работи" не съм коментирал, както и това дали работата и за "този" или "онзи" или в полза на тази или оная партия са резонни или коректни. Всъщност употребата на няколко думи в положителен смисъл в едно изречение с името и е неуместно. Една от тях е "коректност".

25.06 2014 в 16:23

Така, така - чевена кукувица начело на мръсносините.

25.06 2014 в 15:48

това дали е сигурно?
нали Вива в крайна сметка са собственост на адвент, собственост в която пък има и дойче телеком чрез консултанта си?
А Кунева пряк участник ли бе в приватизацията?
Лично мнение - по-добре лоша приватизация от колкото никаква.

25.06 2014 в 15:33

Първото, на МУЛТИГРУП, правителства, с премиер-наместник проф. Л.Берав пое задължение да затвори ЦЯЛАТА ЦЕНТРАЛА "КОЗЛОДУЙ4 срещу заем от 27 мел. долара, от БНП Париба Банк. Не 300 мил.!!! п.с. Второто, на МУЛТИГРУП правитердсво бе с премиер-наместник Селим САКС-КОБУРГоглу, а третата - серГЕЙ Дмитриевич Якуб Станишев - Мухин...

25.06 2014 в 15:24

За блоковете на АЕЦ, не може да се каже че баш тя виновната, Беровото правителство беше тотално закъсало и Запада му даде едни 300 мил....крайно не зная колко са дадени, но сумата е приблизително толкова голяма колкото би била печалбата за оставащото време за експлоатация.
---------------
Друга е въпроса, че малките блокове бяха модернизирани и хвърлени доста средства като се очакваше че ще бъдат пуснати след приемането ни в Европа -> но предполагам тогава е било просто да се каже, върнете парите и си ги пускайте, а явно не е било изгодно.

25.06 2014 в 15:15

//Ама дай конкретни примери.//

Какъв пример искаш, СДС беше продукт на ДС( няма да ти изброявам лидерите които после се разбра че са отявлени комунисти), не че не знаехме ама наивно вярвахме че децата се носят от щъркелите.
--------
Каква беше политиката на СДС (не може да се прехвърли всичко на Костов, защото това са групови действия), узаконяване на комунистическият капитал и прехвърляне на все още останалите активи в ръцете на комунисти.
------------
Политиката на Деде, не беше по-различна, но по-фина, а Кукувица беше от царският антураж.->НДСВ е минало, заради политиката си, и лидерите и трябва да бъдат минало.

п.п. Предполагам не си млад за да ти давам примери, но ще ти дам един....БТК - ДойчеТелеком даваше 640 мил. долара за 60%, без инфраструктурата, крадлив Деде я хариза на Каролев и компания за 200мил. евро заедно с инфраструктурата (едва ли може да се изчисли колко струва), а Кукувица беше в това правителство, да си я чул да коментира сделката ???