Нейнски: Власт не остана. За какво воюваме?

OFFNews 15 декември 2013 в 18:38 6863 14

Надежда Нейнски

Снимка Сергей Антонов

Надежда Нейнски

 

Власт не остана, аз не виждам за какво воюваме в момента, заяви пред Нова телевизия Надежда Нейнски от “Синьо единство”.

В момента в дясното има политически аутизъм, има невъзможност да се комуникира, категорична е Нейнски.

Медийните изяви на г-жа Нейнски от последната седмица повтарят кошмарните тертипи на водене на преговори в десницата от последните 6-7 години, заяви по-рано днес лидерът на ДСБ Радан Кънев. Изказванията на Надежда Нейнски, ключова фигура в “Синьо единство”, са основната причина за предложението на Кънев към съвета на Реформаторския блок за спиране на преговорите с малката дясна формация.

Бившият външен министър в кабинета "Костов" смята, че младите лидери от десните партии в Реформаторския блок "имат срамежливост" по отношение на направеното от традиционната десница.

За да има сили Реформаторският блок, той трябва да стъпи върху всичко успешно, направено от традиционната десница. Въпросът е върху какво наследство се стъпва. Движение "България на гражданите" ли ще защити това наследство, попита Нейнски.

Дебатът за миналото и бъдещето на десницата трябва да е публичен. Реформаторският блок не е нелегална организация, каза още Надежда Нейнски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!