Quantcast

Синьо единство отпада от Реформаторския блок

Владимир Йончев Последна промяна на 14 декември 2013 в 15:15 19574 67

Лидерите на ПП
Лидерите на ПП "Синьо единство" Надежда Нейнски и Мартин Димитров

 

"Синьо единство" вероятно ще отпадне от Реформаторския блок, научи OFFNews от свой сигурен източник.

В понеделник лидерът на ДСБ Радан Кънев ще внесе на заседанието на Гражданския съвет на Реформаторския блок нова точка в дневния ред. Тя ще е предложение от преговорите за коалиционно споразумение да бъде извадена партията "Синьо единство", чиито най-известни имена са Надежда Нейнски и Мартин Димитров.

Вероятността предложението на Радан Кънев да бъде отхвърлено, е пренебрежимо малка.

Така Реформаторския блок се свива до 5 партии, които продължават преговорите за създаване на коалиция между тях. Това са ДСБ, Движение "България на гражданите", СДС, БЗНС (с лидер Николай Ненчев) и НПСД (с лидер Корман Исмаилов).

От първоначалния състав на Реформаторския блок вече излезе ПП "Зелените", които обясниха, че продължават партньорството си Реформаторския блок, но не могат да сключат коалиция, тъй като принадлежат към различни политически семейства.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.12 2013 в 16:00

Така мислят само наивници, неучастващи активно в политиката, нямащи информация и нищо не разбиращи! Ако го нямаше Костов, нямаше въобще да има нито БКП/БСП, нито Виденов, нито криминална приватизация, нито щеше да има нужда България да бъде "спасявана", чрез подпис с МВФ, който можеше да бъде сложен от ВСЕКИ на негово място! А между другото, го сложи Софиянски! Не, че и той е "спасителят в ръжта"! Аз пък не познавам по- непрозрачен политик! Дори Доган не е, защото го хванаха в изцепки!

15.12 2013 в 14:42

Анализаторе ,сега като прочетох още веднаж "писанията "ти,стигнах до заключението ,че за едно си прав,бОйко бОрисов е също един от клонингите ,както добре си намерил думата!Точно това е -клонинги ,експерименти на ДС!И времето наистина ще покаже ,че съм права,колкото и да риташ ,права съм!

15.12 2013 в 10:57

Идеите им са все така прекрасни, но за съжаление, Кънев се оказа поредният Костов, който ще затрие тези идеи с властолюбието си.

15.12 2013 в 10:09

Ще видим ,времето ще покаже кой е прав!

15.12 2013 в 10:04

Извинявай, но заради такива злобни тъпунгери като теб още 5 века ще бъдем в посткомунистически преход!!!Нещастник.Срещу истината нямаш никакви аргументи,затова ставаш циничен!И бОйко бОрисов прилича на циганин ,и лъже като циганин ,но му се кланяте и лазите по земята пред него,сигурно добре плаща.Нещастник!

15.12 2013 в 05:54

И сега пак ли трябва да шибам кривопутестата Пръмова?!

14.12 2013 в 23:45

Слушай, избърши си очилата, и се огледай наоколо. Какви партии, каква политика, на кой кънев, и за какво изобщо говориш? Някакъв кръжец от квартални безделници, които се убеждават един друг, че одеве са казали нещо на някого, и другият ги е чул. Чак е неудобно да ги гледаш, като дете на вечеринка, което си е забравило стихотворението. Наивни приказки, кухи стойки, нулев ресурс, "Рога и копита". Жорж Ганчев в късните му години. Или Стоян Ганев. Или кой да е подобен.
Просто има хора - не умеят да остаряват с достойнство. И майната им, не смятам да ги приемам за свой проблем.

14.12 2013 в 23:31

Аха:)) Никога не съм говорил с човек, който знае какво е "Синьо единство", нито пък да е чувал за някой, който знае. Та, явно кантората е ЕТ. Сигурно обаче е поискала да се държат с нея като с ЕООД, не е щяла да си плати и кафето, и са я изритали.
Мъка, мъкааа ...

14.12 2013 в 23:06

Трудовашка, се казва!!!

14.12 2013 в 23:05

Хм, ама тя има много мъже...може пък някои и да гласуват.