Реформаторите се разделят с Нейнски, защото "цакала" през медиите

Георги Савчев Последна промяна на 15 декември 2013 в 14:53 7469 31

Надежда Нейнски
Надежда Нейнски

Медийните изяви на г-жа Нейнски от последната седмица повтарят кошмарните тертипи на водене на преговори в десницата от последните 6-7 години, заяви днес лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Изказванията на Надежда Нейнски, ключова фигура в "Синьо единство", са основната причина за предложението на Кънев към съвета на Реформаторския блок за спиране на преговорите с малката дясна формация.

Изнасянето на преговорните теми пред медиите и безумното изкуствено разделение на "десни" и "либерали" в Реформаторския блок са типичен пример за безобразията, които убиха доверието в партиите ни. Взаимното "цакане" през медиите е в "автентичното" минало на десницата. Г-жа Нейнски - може би също, коментира Радан Кънев.

Със смело решение по случая ще докажем, че този период е зад гърба ни и никога повече няма да допуснем игра на разделение в съюза ни, аргументира се лидерът на ДСБ.

Същевременно представителите на "Синьо единство" не са съгласни по 90% от точките при преговорите в Реформаторския блок за коалиционно споразумение.

Явно гледаме в различни посоки, коментира Кънев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!