Quantcast

Млади ГЕРБери раздават еднопосочни билети до Северна Корея на управляващите

Нели Чолашка Последна промяна на 06 декември 2013 в 14:01 4458 26

Младежите на ГЕРБ връчват еднопосочен билет на Станишев. Снимка: ГЕРБ
Младежите на ГЕРБ връчват еднопосочен билет на Станишев. Снимка: ГЕРБ

 

Активисти от Младежката организация на ГЕРБ раздаваха в кулоарите на Народното събрание и в пощенските кутии на депутатите бутафорни еднопосочни билети до Северна Корея на депутати от БСП, ДПС и „Атака”.

 „Смятаме, че те трябва да си тръгнат, за да има възможност младите хора да останат в България и да се реализират.

Младите хора категорично заявиха, че не желаят тези управляващи да останат и те вече са нелегитимни.

Искаме по един символичен начин да им покажем Терминал 2, както те ни го показаха. Искаме да им кажем – заминете вие натам, ние оставаме в България, за да се развиваме тук и като управляващи сте длъжни да дадете тази възможност.

Има билет и за Георги Марков (отцепилият се наскоро от ГЕРБ депутат)”, обясни Георг Младенов от младежката ГЕРБ.

Той уточни, че има и един по-голям билет за премиера Пламен Орешарски.

По-късно в пленарна зала младият депутат от ГЕРБ Александър Ненков връчи големият билет за Орешарски като го предаде по финансовия министър Петър Чобанов.

Преди това Ненков прочете декларация- поздрав към студентите по случай техният празник - 8 декември:

"Скъпи студенти, бъдете все така активни и изразявайте смело позицията си относно развитието на страната ни. Вие сте бъдещето на България и ние вярваме във вашата обективна оценка.

Уважаеми управляващи, обръщаме се към вас с апел да не допускате нашите деца да страдат от вашите грешки.

Бъдете открити и честни към обществото, управлявайте в интерес на хората и на техните нужди. Само с красиви, но изпразнени от съдържание обещания не се управлява, не го ли разбрахте вече?

Народът ни страда именно от вашия популизъм. Чувате ли какво искат от вас същите тези, които наградихте за гражданската им позиция и чувство за справедливост, с епитети като "Интернет лумпени", "Ултарси", "Вандали" и "Платени бандити"?

Хубаво е да говорите за бъдещето на студентите, само че нещо приказките на ГЕРБ не се покриват никак с делата, които вършихте в продължението на четирите години ваш мандат, коментира лидерът на БСП Сергей Станишев.

По думите му след четири години замразяване и орязване на парите за образование, иновации и висше образование, за пръв път има размразяване - както за средното, така и за висшето образование, за наука и за иновации, и общото увеличение е в размер на 141 млн. лева.

"Само допълнителните средства за ВУЗ-ове за качество са 22 млн. лева. Това е много ясна индикация за различно и ново отношение и към образованието, и към науката.

Бюджетът, който сега разглеждаме, е бюджет на възстановяване на развитието, в това число на образователната и научна дейност. Много кухо звучи декларацията", отчете лидерът на социалистите.

Еднопосочните бутафорни билети той коментира по следния начин:

"Фантазията ви е доста постна и бедна, защото просто имитирате една акция, която направи младежкото обединени на БСП в предишния парламент.

Хубаво е, ако е туристически билет, но няма как да го приемем, защото е купен от г-н Борисов и г-н Цветанов с парите, откраднати от българските данъкоплатци през изминалите години.

Целта ви е на всяка цена се върнете на власт. Ако търсите начина всеки несъгласен с вас да го изпращате в чужбина, няма да стане и няма да се върне г-н Борисов на власт, запомнете го, свикнете с ролята на опозиция".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.12 2013 в 09:04

Къде да ходят, то разлика между ББ и Ким Чен Ун няма и двамата са авторитарни лидери.

07.12 2013 в 05:07

Докато не изхвърлят всички комунисти от Народното Събрание,целия обран народ ще им служи за изтривалка и няма да престанат със всички средства да се гаврят със всеки който се опита да възроди България

07.12 2013 в 04:19

И Царя доказа на света от който зависим,че тези които са на власт днес в България, още не са се излекували и са си същите крадливи и завистливи комунисти.Отказаха се от всичко което беше народна собственост, за да го разпродадат и окрадат,но опре ли до частната собственост,изведнъж тя пак става обща,за да е присвоят като му дойде времето.Доказа се че "Вълка козината си мени но нрава не".Сега ще гледаме как другите са приети в ЕС със всичките законови основания,а ние ще чакаме Турция да ни помете бавно приемайки е в ЕС.

07.12 2013 в 00:26

Браво на младите комсомолци!Ама след като раздадат билетите на управляващите, да вземат и те да се ометат в същата посока заедно с останалата герберастка сволоч.Тогава вече може и да станем нормална държава.А, щях да забравя - билети за другарката Пръмова и останалите политически трупове от Развлекателния блок ще има ли?

06.12 2013 в 19:26

Точно една дума ще изхабя за теб: БОКЛУК!

06.12 2013 в 19:00

И Аналлизатора се обади, извади си за момент езика от ***** на Тиквоча, и след малко пак продължава...

06.12 2013 в 18:43

Ти му викаш на очилатия съсел, че не ни интересуват развързаната кисия с парите на данъкоплатеца, то ти изброява за ж 10 млн, за ш 20 млн.....

"Много куха звучи декларацията". Добре го е казал.

06.12 2013 в 18:17

Две цингета си говорят:

– Да знаеш що чичо Фелацето* го нема вчера да ни прави с език патките на големи?

– Ами чичо Местан от турската маала му вазложил да пише нещо по-така за отпорни некакви си точки. И той писал , писал, ма много писал. И за Балгариа писал, че не искал да се превърнела в циганско гето, така рекал, щото немал да смогне на толкоз много цигане, де. Ние, рекал, за нас рекал, сме му добре, за повече не искал. Па некой, не знам кой ша да е, да земе да му блокира акунта, та чакал да му го отблокира. Ма ша доде днес. Немъл да се отрече от коалиционни си задължениа.

Ако някой не знае още кой е чичо Фелацето, да му се порадва тук:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/576635_10202514840014171_1228955957_n.jpg
(Михаил Георгиев (а.к.а. майстор,професор, акад. Балкански и Византиец, вече и като чичко Фелацето или щастливия атакист- по циганските махали) – майстор Фелацио (прякор от младежките му години) минава покрай обслужен преди малко от него коалиционен партньор, който обаче се прави на ударен, понеже, защото, естествено... познахте- не си е платил за свирката на майстора от АТАКА).

06.12 2013 в 17:42

С такава реакция - сам си пиндос. Сега вече индуктивно ще намериш значението, предполагам.

06.12 2013 в 17:25

Това много добре, дори отлично, но сигурно с пари от партийната субсидия. Заглавието да се чете ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ......