Quantcast

Местан отговори на Доган: Евроатлантизмът е висша ценност, а не предателство

OFFNews Последна промяна на 24 декември 2015 в 18:01 12986 44

Снимка БГНЕС

Бившият лидер на ДПС Лютви Местан.

Българският национален интерес от години е свързан с Европейския съюз и НАТО, а не с Русия. Не мога да бъда обвинен в изправяне срещу националните интереси на България заради защитата на евроатлантизма.

Това се посочва в изявление на Лютви Местан, разпространено до медиите. To идва в отговор на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, който в края на извънредното заседание на Централния съвет, на което беше изключен Местан, е заявил: „Такава ще е съдбата на всеки, който се изправи срещу националните интереси на България”.

"Декларацията на ПГ на ДПС за сваления руски самолет е най-висша проява на отстояване и защита на българския национален и евроинтеграционен интерес", категоричен е Местан.

Той обявява още, че като председател на ДПС и неговите централни партийни органи, както и като лидер на ПГ на ДПС, на първо място се е ръководил от националните интереси на България и от интересите на нейните граждани - да живеят в свободно, демократично и мултикултурно общество, да се чувстват равноправни в пъстротата и различията си и никой да не бъде отхвърлян или унижаван по етнически, верски или езиков признак.

"Моя кауза са либералната демокрация и солидарността между всички страни - членки на ЕС и НАТО - Съюзи, в чието бъдеще вярвам безусловно", заключва още бившият лидер на движението.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.12 2015 в 07:50

Мда. Разминаването между склонност към текстоплетство и съответното му действие е по-скоро правило. Сложна работа.

25.12 2015 в 21:25

не, уважаеми "чесън" просто на Слатински му се отвори гражданската съвест, с извинение прекалено, недопустимо и осъдително късно. За да му се вярва на каквото и да е. Беше съветник на Гоцето в най мрачния, доминиран от Доганушката период. Не ми е симпатичен и поради факта, че той, Луджев, пагонестия шут и лакей "генерал" Стоянов, другия слухач-доносник Смоленов и още няколко мерзавци и нищожества получиха от Ждрелю Жмулев безотговорно и престъпно сектора национална, вътрешна сигурност, разузнаване анализи и прогнози - резултат - Бриго Интригантчето, Митю Гестапчето, шафьорчето креснички -полковник от УБО, Мъжа на Снежана Ботушарова в контрабанда със самолетни двигатели, варненското педерастче с копринените чорапчета - любимец на Шантонина Конска - генералче от разузнаването... тотален разпад на държавността, тотален контрол на Държавна сигурност на националните интереси - продавани на едро на престъпни групировки, кланове и който даде. И Арлекиното Слатински с комично тъжния поглед и бавна мисъл - има ОГРОМНА вина за това. С простотията и некомпетентността си!

поздрави и весели празници!

25.12 2015 в 18:26

полковник, Слатински?

25.12 2015 в 16:56

Тъпите ОФФци пак са сбъркали ЗАГЛАВИЕТО: всъщност не е "ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ", а "ПЕДЕРОАТЛАНТИЗЪМ." Омерзен съм.

25.12 2015 в 16:41

полковник, сигурен ли се, че Слатински поддържа в момента такива тези

25.12 2015 в 13:44

...и понеже,няколко особено големи идиоти, воглаве с преевъзбудения Райчев,,тъпанари и откровени кретени - като дебелогъзия Каракачанов - шпионер- доносител и дежурен патриотар, онзи постоянно излъчващ режисирана екзалтация и умерена съвест - "Карбовски", онази, скромна женица и околосветска туристка, Йончева и прочее напористи маргинали се опитват хорово и многогласно да ни уверят че Доганушката е хароший парень, стожер, балансьор, калибратор и вибратор - да напомня на скудоумните - прочее и на тез с късно събудената съвест като пернишкия арлекино Слатински и другите - следните неща:
А. Доган през 1990 и ранните деветдесетте год заявява(!!): "ПЪТЯТ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕВРОПА МИНАВА ПРЕЗ БОСФОРА" (!!!) Отначало като реплика на "Път към Европа" - Движението на един друг лево- фанфаронест демагог - Петър-Емил Митев. Альоуу, Карбовския и подобни, Альоууу...

Б...На 4 февруари 1992 г. Ахмед Доган и неговият личен секретар Мехмед Тефик са на посещение в ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО. СРЕЩАТА Е ПО ИНИЦИАТИВА НА ДОГАН. По време на разговора той предава на посланика 6 документа, свързани с националната сигурност на България. Към тези документи е и пълният списък на служителите и агентите на българско разузнаване – около 1300 имена.
Алѝоуу.:)) Патриьотьетьееей... Ей ви го Патриотя!

В. Декември 2009 год.Доган нарече ЕС “християнски клуб”, ако не пусне Турция. Каква е далаверата?

Ако този плюнко Местан - не беше такова нищожество, и ако Йончева, Каракачанката, Слатински, Марулков и Цървулков и целокупната пачавренска "журналитутска гилдия" не бе гмеж от необрзовани тъпанари - вместо да сипят комплЕменти за Догановския парещ патриотизъм - щяха да припомнят тези и други тенезми на баш патриотя. Прочее, когато друг един дрът идиот, недоразумението Татарчев, се бе заканил в пристъп на театрална смелост - пред пърхащи журналитутки естествено - да арестува Доган - като се върнел от чужбина - Доганушката от аеропорта се изрепчи -"ако някой иска да посегне на националната сигурност - нека се опита да ме арестува" какво ли е е имал предвид? Слатински? А? Ко ши кайш? Йончева? Куминтарче некво??

...И пак да се върнем на хлевоустия плазмодий Местан! Плюнчо, шо не му ги рекна тез и други на палменния патриотин с вискито бе!!

25.12 2015 в 12:04

Сокола и Волен са единствените истински мъже в православна българия. Преди чувах че са близки но не го считах за съвсем правилно. Сега обаче е време да се обединят и изметат евролиберастите преди новата година

25.12 2015 в 04:56

Честито Рождество Христово !

25.12 2015 в 04:51

Братя Българи коледа дойде!Да грабваме ножовете и всички прасета на мезета! Честито Рождество Христово!!

25.12 2015 в 04:30

Какво е болезнен секс? Вадене на член от ДПС.