Подготви бързо Коледа с всичко на едно място

OFFNews 08 декември 2022 в 12:20 14504 0

Лидл

Снимка Envato

Лидл

Предколедните приготовления вече текат с пълна сила. И макар навън все още да няма сняг, коледният дух все по-силно ни обгръща. Украсите грейват из града и ние все по-ясно осъзнаваме, че е време да приготвим коледните подаръци, да изберем празничното меню и да преобразим дома за най-хубавото време от годината.

Разбира се, искаме да го направим бързо и без стрес. Ако може да намерим и лесно точните неща за перфектната подготовка на едно място, би било чудесно. Предварително селектирани и приятно подредени, така че да можем да се ориентираме без да губим излишно време в лутане по коридорите в магазина. Най-точното място за нас е именно Lidl. Мотото на коледната им кампания тази година - “Отпусни се, Коледа е” - ни напомня, че празниците не са времето, в което не можем да смогнем с всички задачи, които ни се струпват накуп, а напротив - време, което да посветим на своите най-близки хора, на домашния уют и топлота и разбира се - на самите себе си.

Едно от най-ценните неща през зимните месеци е селекцията от свежи плодове и зеленчуци в Lidl. Там можем лесно да открием над 130 вида всеки ден, което е чудесен начин да планираме оптимално празничното меню. Не само сезонни предложения, но и разнообразие от екзотични вкусове, ще зарадват всички около трапезата. С избора на плодове в Lidl знаем и че залагаме на качество, защото плодовете и зеленчуците на веригата преминават през строги проверки за над 700 вида остатъци от пестициди, а “Мениджър свежест” ги преглежда всеки ден преди стоката да излезе от складовете и после по самите рафтове в магазините.

И говорейки си за трапеза и качествени храни, в Lidl можем да открием любимите на мнозина и налични само по празниците марки Favorina и Deluxe. С тях Коледа става още по-незабравима и вкусна заради специалните и ароматни предложения на продуктите от сериите. С Favorina се наслаждаваме на любимите си коледни изкушения, в които преобладават познатите празнични подправки като джинджифил и канела. А с Deluxe отваряме вратата към света на премиум изкушения. Сладки и солени, серията включва разнообразие от всичко, което да отрупа празничната трапеза и да изненада гостите.

И като казваме, че можете да подготвите празника си буквално само с едно ходене до близкия Lidl, никак не преувеличаваме, защото във всички 113 магазина на веригата ще откриете и богато разнообразие от нехранителни артикули. От декорация за дома до принадлежности за кухнята, дрехи и ски екипировка, та дори и огромно разнообразие от висококачествени играчки за най-малките. И в допълнение - коледно дръвче в саксия, което след празника можете да засадите в двора или градината пред блока. Елхичките са в различни размери и позволяват на всеки да избере най-подходящата за своя дом. Към тях можете да добавите стилна и изискана декорация - традиционни гирлянди и топки за елха, както и по-различни орнаменти и коледни украси.

За да изненадате децата с наистина интересни играчки, за които ще говорят поне през целия януари, смело можете да заложите на собствената марка Playtive Junior, с която си гранатирате качество, както заради използваните за направата им материали, така и заради проверките, през които преминава всеки един артикул преди да попадне в ръцете на вашето дете. Изборът е наистина огромен. От образователни и занимателни играчки, Монтесори играчки различни видове лего и дори квадрокоптер с камера.

Разбира се в Lidl качеството винаги идва на оптимална цена, което означава, че бюджетът няма да пострада и ще можете да организирате празниците по най-добрия за своето домакинство начин. Освен всичко друго, на ваше разположение е и мобилното приложение Lidl Plus, с което можете да пестите допълнително, благодарение на различните купони и оферти всяка седмица. А през целия декември, всеки един ден, когато отворите Lidl Plus, получавате специален коледен купон с отстъпка за продукти от празничните серии на веригата. Тях можете да си запазите и да използвате наведнъж или пък да се възползвате при всяко ходене до най-близкия ви Lidl.

Отпуснете се, остават само 18 дни до Коледа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови