Как да се възползваме от промоционалните оферти с Betano mobile?

OFFNews 04 януари 2022 в 11:26 1079 0

Нова година - нов късмет! Това може да се каже съвсем буквално за пазара на онлайн залозите, където 2022-ра започва с официалния старт на още една компания, която предлага възможности за спортни прогнози и хазартни развлечения в интернет. Стъпването на Бетано на българска земя беше анонсирано още преди месеци, като това създаде и вълнение по отношение на това какво предлага букмейкърът. Има ли интересни и по-различни игри и оферти в тази платформа? И може ли да се възползваме от тях през телефона? И двата въпроса могат да получат положителен отговор - за топ промоциите беше загатнато още преди старта, а опцията да се използва betano mobile вариант също е налице.

Естествено, последното не е никаква изненада. Говорим за компания, която вече направи име в Германия, Португалия и Румъния, а сега стъпва на територия, на която индустрията на онлайн залозите претърпя бурно развитие само в рамките на последната година. След като всеки лицензиран букмейкър дава възможност на клиентите си да ползват услугите му през смартфон или таблет, то няма логика да допускаме, че при Бетано ситуацията ще стои по различен начин. Очакването на потребителите е освен активна мобилна версия операторът да предоставя и специална апликация. В това отношение можем да отчетем, че не всяка компания в България има мобилни приложения, разработени за платформата й. Наличието на Betano mobile app може да бъде сред първите фактори, които да откроят стартиращата компания от тези, които работят вече месеци или години наред у нас.

Могат ли да се усвоят Betano mobile бонуси?

Още преди официалния старт букмейкърът загатна, че ще бъде щедър в предложенията към своите клиенти. Всички потребители получиха възможност да направят предварителна регистрация (преди същинската), която да им донесе безплатен залог от 5 лева. Това създаде очаквания за множество промоции от страна на Бетано, включително и за тези играчи, които предпочитат да залагат през мобилните си устройства.

Офертите за нови клиенти вече се смятат едва ли не за даденост. Нашият съвет е все пак, когато се прави регистрация, това да се осъществи през компютър. Изисква се въвеждането на различни данни, което се прави по-лесно от клавиатурата на лаптопа, отколкото от тъчскрийна на вашия iOS или Android смартфон. След това вече самото изискване на бонуса, както и разиграването му спокойно може да се постигне и през телефона. Няма никаква разлика в съдържанието и функционалността на платформата за онлайн залози, независимо дали се достъпва посредством компютър или мобилно устройство.

Това се отнася и за Бетано, където мобилната версия е разработена достатъчно успешно и адекватно. Дизайнът е адаптивен, за да може да пасне на дисплей с какъвто и да е размер. Навигацията е интуитивна, което прави боравенето със смартфона в системата на оператора лесно и безпрепятствено. Данните за вход могат да се запазят, за да не се налага да се въвеждат при всяко следващо зареждане на сайта. Това е индивидуално предпочитание - някои потребители предпочитат да пишат user name и парола всеки път от съображения за сигурност. Но платформата на новия букмейкър е достатъчно добре защитена и поводите за подобни притеснения са силно преувеличени, ако изобщо ги има.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!