Изкупуване на коли за скрап – къде са най-добрите цени през 2022 година

OFFNews 24 август 2022 в 11:50 4248 0

Екометал Инженеринг

Снимка Екометал Инженеринг

Изкупуване на коли за скрап с Екометал Инженеринг

Има много несигурни неща, за които всички ние се главоболим ежедневно и „трошим нерви“, незнаейки какво да очакваме. Животът ни е достатъчно напрегнат и затова е хубаво да го улесняваме винаги при такава възможност, нали?

В този ред на мисли, автомобилите могат да бъдат удобно и модерно съвременно решение за достигане от точка А до точка Б, свършване на множество задачи или пък могат да са в основата на печеливш бизнес. В която и от тези ситуации да се намирате, рано или късно автомобилът навърта достатъчно километри и „остарява“ – също както хората.

Изкупуване на коли за скрап с Екометал Инженеринг

Без значение в какво състояние е колата ви, дори да е ударена, повредена или пък е в движение, но искате да я смените за по-нова, по-мощна или пък за електромобил, при всеки случай можете да получите отлична сума пари за бракуването ѝ.

Ползите от такова решение може да са много както за вас, така и за околната среда. Може да научите от какво са направени колите и кое може да се рециклира в друга статия по темата.

Що се отнася до нас, от Екометал Инженеринг поддържаме непрекъснато усъвършенстваща се система за опазване на околната среда, която включва:

• Най-модерната технология за преработка на старите автомобили;

• Ефективна система за събиране и изкупуване на метални отпадъци и най-модерната технология на Балканския полуостров за тяхната преработка;

• Техника от най-висок клас за третиране на шлака от доменно и стоманодобивно производство.

Предавайки колата си на нас, вие имате гаранция, че тя наистина ще бъде преработена по най-екологосъобразния начин.

Както винаги, подготвихме подробна информация за това как да получите най-добрата цена, когато решите, че е време да се разделите със стария си автомобил. Ето за какво да помислите преди да изберете фирма партньор, която да организира предаването на коли за скрап.

Не чакайте прекалено дълго, за да бракувате колата си

Някои собственици не са склонни да продадат колата си за скрап веднага поради няколко причини.

Може да планират да я възстановят един ден, когато имат повече време и пари; може би има още „живот“ в двигателя въпреки ненадеждността му, така че се съхранява като резервна кола.

Или пък просто има хора, които изпитват сантименталност към автомобила си, ако е бил първи личен или семеен автомобил.

Каквато и да е причината да задържите неизползваната си кола, твърде дългото отлагане на предаването ѝ скрап само ще я обезцени.

Най-ценните части на автомобила са компонентите, които най-бързо се износват, т.е. се амортизират. С течение на времето тези елементи могат да ръждясват или да се счупят, което ги прави неподходящи за повторна употреба и струват много по-малко за купувача на скрап.

Затова не отлагайте тази стъпка във времето! Ние ще се погрижим за бракуване на вашето МПС, дерегистрация на МПС и осигуряването на необходимите документи за предоставяне пред КАТ.

За всяка взета кола издаваме удостоверение за дерегистрация, което важи пред КАТ!

Неизползвани, изоставени, ненужни и непотребни автомобили също са изключително подходящи коли за скрап, така че ако вашият автомобил попада в някоя от тези категории, вече знаете какво да правите.

Не премахвайте никакви части от автомобила преди даване за скрап

Като се има предвид, че автомобилните части са най-ценната част от вашето превозно средство, вие ще получите най-добрата цена за вашия автомобил за скрап, когато не липсват никакви компоненти.

Когато вашият автомобил съдържа части за многократна употреба като гуми, двигател, водни помпи, алтернатори, тези елементи могат да бъдат премахнати, ремонтирани, ако е необходимо, и препродадени, увеличавайки цената, която купувачът е готов да плати.

С други думи, вие ще вземете повече пари за колата си, ако не премахвате нейни компоненти.

Изберете партньор, който предлага извозване на автомобилите за скрап

Транспортирането на колата ви до бази за изкупуване или площадка за рециклиране на скрап може да бъде сложно и да ви коства време и пари. Това също не е идеалното решение, ако колата ви не работи или не е застрахована.

Тук отново превъзхождаме много от конкурентите си, защото:

• Транспортираме колите от адрес на клиента за наша сметка;

• Работим без почивен ден 8-20 часа, включително събота и неделя;

• Издаваме необходимите документи за отписване на колата от КАТ, както и снемането ѝ от отчет;

• За период от 20 години сме разкомплектовали над 130 000 автомобила.

Може да поискате оферта веднага на +359 885 771 777. Оценката се извършва по телефона, след като се вземат предвид данните за автомобила, състоянието му и експлоатацията.

Ние плащаме най-добрите цени за коли за скрап в България – уверете се сами!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика