Huawei Consumer BG навлиза на корпоративния пазар с нова гама от офис продукти

OFFNews 10 май 2022 в 16:27 6398 0

Huawei Consumer Business Group ще навлезе на B2B пазарa, обслужвайки държавни и корпоративни клиенти, както и индивидуални потребители. Изявлението беше направено от Ричард Ю, изпълнителен директор на Huawei, CEO на Huawei Consumer Business Group и главен изпълнителен директор на Intelligent Automotive Solution BU, по време на събитието за представяне на бизнес продукти на Huawei. Г-н Ю отбеляза, че Huawei ще използва своите хардуерни и софтуерни екосистеми като основа, върху която да поддържа нарастваща гама от универсални офис продукти, които работят безпроблемно с широка гама от смарт устройства, включително лаптопи, настолни компютри, монитори, таблети, аксесоари и преносими устройства. Тези нови офис решения ще се отнасят до следните ключови области: правителство, образование, здравеопазване, производство, транспорт, финанси и енергетика.

Внедряване на всеобхватни продукти, ориентирани към бизнеса

С бързо променящите се бизнес изисквания и пазарни условия, нуждата от умни офис решения никога не е била по-голяма. Смарт работните места и оборудване започнаха да заменят традиционните офис продукти, които се отличават с впечатляващи спецификации и разходи по контрол за сметка на потребителското изживяване. Huawei Consumer Business Group се надява да надгради офисните и бизнес устройства със смарт и иновативни възможности, използвайки успеха си в областта на потребителските. Бизнес продуктите на Huawei ще отговарят на изискванията на клиентите за производителност и рентабилност, като същевременно ще предоставят по-добро потребителско изживяване, базирано на цифрова технология от следващо ниво.

Като нова сила на пазара за корпоративно оборудване, Huawei идва с концепция и визия, които обещават да революционизират индустрията. Huawei вярва, че корпоративното оборудване навлиза в ера, която ще бъде доминирана от Cloud и AI технологии, и се надява потребителите да знаят как да добавят нова стойност и иновации, с крайната цел за изграждане на висококачествена, смарт и надеждна платформа за обслужване на всички нужди на правителствени и корпоративни клиенти. Това ще включва пълен набор от бизнес продукти, решения и платформи за услуги, включително серия MateBook B за лаптопи, серия MateStation B за настолни компютри, серия Display B за монитори, серия MatePad C за таблети, серия B за принтери и серия B за преносими устройства.

Строги стандарти, сигурност на данните и многопластова защита

Huawei предоставя на клиентите стабилна поддръжка по отношение на стандартите за тестване на продукти, защита на данните и услугите, за да отговори на по-строгите нужди на правителствените и корпоративни клиенти. Всички бизнес продукти на Huawei Consumer Business Group преминават през строги тестове за гарантиране на качеството. Бизнес настолните компютри, например, трябва да преминат тестове, свързани с атмосферата, механични вибрации, ниско налягане на въздуха, ниска температура, висока температура, механично въздействие, мухъл, слънчева радиация, температурно въздействие, вибрации, пясъчен прах, влажност и киселинна атмосфера. Използвани са само избрани материали, а продуктите са проектирани с акцент върху надеждността и сигурността.

Huawei също така предоставя отлични предпазни мерки за защита на данните. Принципът „без смущения, без проследяване и без пропуск“ се спазва стриктно по отношение на защитата на поверителността и е включен във всяка стъпка от проектирането и разработването на продукта. Разрешенията за приложения са сортирани повторно, с налични целеви контроли. Чувствителните разрешения, свързани с лични потребителски данни, като информация за повиквания, съобщения, изходящи повиквания и информация за устройството, са анулирани. Обхватът на достъп до албумите е строго контролиран и разрешението може да бъде дадено за всяко изображение. Huawei също така предостави персонализирано решение за мултиекранно взаимодействие, което позволява на клиентите да добавят контроли за филтриране и споделяне на файлове.

Бизнес оборудването не е просто средство за по-голяма производителност в индустрията; това е и гръбнакът на една все по-интелигентна и дигитализираща се икономика, инфраструктурата, която ще направи живота по-обогатен в цялата страна. Трите принципа на Huawei за бизнес продукти: качество, интелигентност и надеждност, ще вдъхнат нов живот в индустрията и ще гарантират, че всеки офис може да стане смарт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !