Аз съм човек на честта, няма да се върна в хора "Йоан Кукузел"

OFFNews Последна промяна на 19 април 2015 в 17:50 10433 18

Снимка bTV

Не, не бих се върнал в хора "Йоан Кукузел". Не, аз съм човек на честта. И когато съм казал нещо, съм го казал. 

Това заяви пред bTV тенорът Георги Петров, който беше отстранен от камерния ансамбъл заради критики към министъра на културата Вежди Рашидов.

Петров и актрисата Ева Тепавичарова гостуваха в предаването "120 минути" часове след сватбата им днес.

Нали всички говорят за PR, направихме си жесток PR преди сватбата - иронизира тенорът - Но на мен за PR ми говорят хора, които трудно четат.

Петров цитира и Антъни Хопкинс: "Много идиоти научиха сложни думи".

Съпругата на тенора обаче има по-различно мнение:

"Смятам, че публиката не бива да бъде занимавана какво изкарваме като пари ние, артистите".

Хората трябва да пазят любовта. Нека се научим да пазим любовта и тя ще се научи да пази нас, каза още Петров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.04 2015 в 00:13

Браво на Георги Петров. Такива хора са рядкост в България. Трябва да ги уважаваме.

20.04 2015 в 21:49

Значи, проблема не е в 35- тях ЕВРО. Просто човекът направи паралел за онези 1000 такива командировъчни за тези, които отидоха да се снимат с френските първи хора и толкова.Нещо да каза Силви Вартан за Веждичката? Каза, че е щастлива и е в този момент във Франция, за да чуе хора. Наистина, човек трябва да си знае цената, за да се самоуважава.

20.04 2015 в 17:49

Всички коментари под статията са написани по пръчка на Министерство на Културата...Можете да бъдете сигурни, вече се знаят и хората които го правят !

20.04 2015 в 15:39

Странно е да има претенции за интелектуалец и да говори за "хора, които трудно чатат" човек, ползващ чужди езици само за да разчете етикетите на бутилките с алкохол. Даже не повдигам въпрос за езика на сакралния статус.
И да питам - сега вече за Георги Тепавичаров ли ще четем и слушаме? Ама като позатихне темата какво ще правим? Мъка, мъка, мъка...

20.04 2015 в 14:03

Дано намери някъде да му плащат повече, но не е сигурно.

20.04 2015 в 11:15

Да, за малко да забравя - "няма да се върна в хора!" Че кой те е молил да се върнеш? Доколкото чух от записа, те си звучат прекрасно и без теб!
Все едно Тепавичарова да каже, че няма да учасва във филм на Тарантино, защото не е съгласна с нещо по сценария,ама всъщност никакъв Тарантино не я е канил...
Наистина думата "ЖАЛКИ" е тази, която най-добре характеризира ситуацията.

20.04 2015 в 10:51

Все не вярвах, че накой може да е толкова елементарен, че да ползва такива методи за да популяризира сватбата си! За съжаление не се оказах прав. Понеже никой вече не помни Йовка (че отпадна от пошлото сериакче за нея е само плюс, ама кой да го разбере), горкия Петров беше принуден да стене по медиите за уж справедливост и да се "застъпва" за творците. Оказаха се нещата много по-прости - няма да ни обърне внимание никое светско издание и затова ще пошумим по друг начин. След вчера, обаче никой от "героите" май не се усеща колко олекна позицията на тенорчето. Да, ПР акция е, пошла и лошо склаъпена, уронваща престижа на истинските радетели за култура! Както каза един познат - ефирно време, платено със 105 евро неполучени командировъчни - всъщност доста изгодно! Това което видяхме, обаче беше жалко...

20.04 2015 в 09:34

Като гледам мнения 1,2,5,6,7,8 само ми идва да кажа : леле колко много тАпаци има в България. Доказателство за това е и съществуващото положение на страната..... винаги най, най, най-зле във всяка класация.

19.04 2015 в 23:42

"Много идиоти научиха сложни думи".

19.04 2015 в 23:02

Толкова тъпи коментари и оплювки...Едно не можете да разберете-не се ли самоуважавате,не чакайте от другите да ви уважават!Човекът е прав,не го познавам,но е точно така-работи,следователно получава заплащане.В страни,където една чистачка взема по 10 евра на час,колко мислите струва труда на певец???